Sex års partaj

Lill kusinen Isak fyllde igår hela 6 år, därför begav vi oss till Köpings kommun för att fira. Det blev fika, prat och legobygge eftersom han i princip bara önskade sig lego. Mormor köpte nåt för 8 åringar (?) så han behövde lite hjälp, men förvånandsvärt lite, det var ju trots allt lego för 2 år äldre barn, och i den åldern skiljer det ganska mycket. Men trevligt var det ialla fall och en busig liten prick det är han allt!

Och i onsdags var det träning igen. Ray och alla deltog och till och med "han-som-tycker-saker" var med! Belive it or not haha, Ray mjölkade i trapporna och Legolas var allmänt dryg, usch jag tycker verkligen inte om honom, så jobbig och luktar päckel.

Slutade tolv idag och det var skönt som attans. Ner på stan eftersom jag var tvungen att hitta något till käre far till farsdag på söndag. Sen åkte jag hem och käkade, efter ett tag ringde mormor på och undrade om jag inte kunde bjuda henne på lite te. Ett sånt snällt barnbarn som man är så bjöd man såklart in lilla mormor på lite pensionärsfika så där på fredags eftermiddagen, trevligt trevligt. Sen blev det skjuttsa hit och dit och hämta hit och dit, och nu hamnade jag visst här och här lär man väl fastna ett tag till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0