Jordgubbe

Igår var Dr Bombay i Västerås och gjorde stan osäker, ett par av mina små vänner var där. Hoppas de hade kul, jag var inte där. Biljetterna tog slut, och kändes inte värt att chansa på att det fanns en liten plats över till mig. Men bara för att jag inte prövade gick det väl hur lätt som helst att komma in :P Men men, det kommer fler events!
Istället mös jag hemma, kollade faktiskt på let's dance, eller ja, typ i tjugo minuter. För jag skjuttsade runt min käre bror då han skulle på fest. Vi hämtade en kompis till honom och ett bord som de skulle ha med sig. Sen var bilen full och vi fick åka till Råby och lämna bordet och sen tillbaka till Skiljebo för att hämta en till liten pöjk. Så det blev inte så mycket let's dance för mig, hade tänkt det dock. Tänk vad planer kan ändras.

Idag ska jag nog också mysa lite granna, mormor fyller år på tisdag så hon har bjudit hem släkten till dem och det blir kalas! Ett tag sen jag träffade kussarna.
Puss

H e t n y h e t





Puss

Vilotimma

Sitter i skolan och har precis gjort kemin, det gick väl bra till slut efter att Camilla hade hjälpt alla med typ allt, eller inte alla, alla utom Robert. Haha, så vi får väl hoppas att det blev bra. Sitter iaf nu och vilar, haha tänkte plugga geografi eftersom jag har hål en timme, men jag vilar ett tag först. =)

Jag har också kollat min mejl och det verkar riktigt lovande inför projektet :) Dags att börja jobba lite kanske :P

Igår drog jag med mormor efter skolan till Köping. Hon skulle shoppa på någon affär och jag följde med som smakråd :) Det var najs, bara att få komma iväg ett slag. Sen hemma kollade jag på Mulan för andra gången i mitt liv! Har ju velat göra det ett tag och efter någon månad av letande så visade det sig att MS hade den! Så jag lånade den, och en till men den behöver vi inte nämna ;) haha.

Nej nu ska jag kolla hur det går för mig och mina aktier.
Puss


Projekt korrekt

Sådär nu har man slutat för dagen och har till och med hunnit äta lunch! Nu sitter jag och "bevakar" mina inköp på aktie marknaden och ser att de inte har sjunkit så mycket i värde. Grattis till mig! :)
Nu kom Sofia, vi ska göra projekt
Puss

Kickdown på E18

Idag drar jag härifrån och siktar på Stockholm, eller rättare sagt, aralnda. Mormor och morfar kommer hem och Taxi AO laddar taxametern och kör iväg.
Jag kan garantera ett par kickdowns med deras bil, älskar när bilen accelererar med gasen i botten tills högsta växeln läggs i. Synd bara att vädret är så dåligt. För då hade det varit "optimalt". Men fram ska man väl komma ialla fall, och sen är de hemma!
Puss

"Alla rörelser har en mening"


Karate när den är som bäst, eller ja, nästan ialla fall. Fightingen är ju såklart bäst, men det här är ju bara så jävla häftigt! La upp den här för G, men den är så värd att se. Snacka om synk. Ta en titt vettja!



Puss

Tyst som i graven

Jag har inte så mycket tid att skriva här. Eller tid och tid, det är väl mer vad jag prioriterar som ligger bakom. För visst har jag tid, jag har all tid i världen.

Den här veckan har rusat fram, det har varit mycket träning och lite skola, och så mycket skola blir det väl inte framöver heller om man ser till mitt nya schema! As soft. (sen när började jag använda soft?)

Karaten igår var rätt tuff. Men inte så genomkörande så att man blir sådär helt-jävla-slut-jag-vill-bara-lägga-mig-ner-och-dö. Han hade nog en annan taktik igår. Han försökte lära oss något! Haha, lycka till, nej men vi måste jobba hårdare vid sidan av karaten om vi vill komma någonvart tror jag. En del riktigt filosofiska samtal har vi gått igenom på denna punkt. Det blir nog bra bara vi tar oss i kragen!

På miljön åkte jag idag för första gången i mitt liv långfärdskridskor! Det var ganska svårt men jag tycker väl att det gick ganska bra med tanke på att jag vet hur länge sen det var jag åkte bra på vanliga skridskor! Det var mysigt att komma ut i den härliga vinterkylan!

Let's Dance nyss, blondinbella åkte. Kitty var sämre. Så hon borde åkt istället.
Puss

Rubrik

Varje dag känns numera som helg! Kanske beror på mitt schema, haha det är så lagom nu känner jag, gå en-två timmar i skolan varje dag, helt okej för mig!
Bussen går typ om en timme, då blir det kemi och sen två ½ timmes hål.. men då ska jag plugga! För sen har vi prov och efter det blir det karate för hela slanten!

Imorgon blir det förhoppningsvis långfärdsskridskor med miljön, det får vi reda på idag. Så ikväll blir det väl för mig att leta upp någon ryggsäck..
Jag försöker också komma på hur det är när man flyger från Thailand..Mormor och morfar kommer ju hem på lördag, och det står att de flyger någon gång vid 10 på morgonen, men är det i svensk tid eller thai tid? Knepigt.. för jag hade nämligen tänkt att skicka ett sms innan de kliver på det där planet... vi får väl se. Pappa vet säkert hur det är.
Puss

Lyckliga jag

G I MATTE D! JAG ÄR FAN BÄST!

Acting housewife

Igår gjorde jag min alldeles egna körsbärssaft =) Jag är mycket stolt. Nog för att jag har gjort saft förut men inte körsbärssaft, bara rödavinbär med en touch av citron, så det kan man väl säga tog upp en ganska stor del av dagen. Men sen på kvällen blev det bio också, bröllopsduellen, mycket bra!
Har det hänt nåt mer spännande? Nej jag tror faktiskt inte det, en mycket lugn lördag och idag blir det nog också ganska lugnt.

Om ungefär en vecka kommer mormor och morfar hem. Nu har det varit borta i lite mer än en vecka. Pappa sa i fredags när de vart borta i en vecka att "nu har de bränt över 20.000". Vilket jag tycker är helt jävla för mycket för en ynka liten resa på två veckor. Vem spenderar 40.000 på två veckor av sitt liv på bara en resa? Helt otroligt. Men nog har de det skönt allt, jag skulle nästan göra vad som helst för att vara med dem där nere! Men på lördag hämtar jag dem iaf, och då kommer min parfym inflygandes också! Det blir bra de.
Förresten så saknar jag dem.
Puss 

A blueberry dream

Hejsvejs i lingonskogen!
Idag är det lördag och därmed helg igen! Najs. Inget att plugga, förutom aktiekunskap tills torsdag men den börjar jag inte med i helgen.
Igår var det sent födelsedags firande för Emily, plus firande av hennes nytagna körkort som hon fixade igår! Grattis grattis för det! Vi drog senare till Konrad och partajade där. Köpte nog världens godaste drink! Jag och Robert fick improvisera lite i baren, då vi inte kan speciellt många drinknamn, så Robert sa att han ville ha en drink med banan smak, och klart fixade braten i baren det! När det sen var min tur typ 10 minuter senare, hade jag bestämt mig för att jag ville ha en drink med blåbärssmak, var dock osäker på om han skulle kunna trolla fram det åt mig. Men klart att han gjorde det! Den var helt improviserad av honom och hade därför inget namn. Trist, men den var jävligt god måste jag säga! Mums för blåbär!
Oj justja, nu har jag äntligen "städat ut julen" haha, några år sent, menmen.
Puss

Dunk dunk dunk


Mitt huvud sprängs! Jag har ont, det beror säkert på diademet som jag hade idag, eftersom jag brukar få ont i huvudet när jag har det. Hoppas att det snart går över.
När pappa kommer hem ska han och jag bege oss till gymmet och pumpa. Haha, så då är det nog bra om jag inte har så ont i huvudet. Kom typ nyss hem från skolan, gjorde matteprov 13.00 så jag fick vara kvar ett tag extra. Vet inte hur det gick, men man får väl hoppas på det bästa som alltid.
Puss

Baloooo

Mössa beställd! As najs.

Skulle nyss ta reda på när träningen börjar idag åt G, då jag inte ska gå..pluggdags här! Men tyvärr verkar hemsidan borttagen? Blev nekad åtkomst iaf, och när jag googlade så fanns den inte.. knepigt det dära, vi existerar tydligen inte längre. Då vet vi.

Borde plugga, men orkar inte, jag fattar inte ett skit av det här. Dö
Puss

As long as you can feel the pain...you're alive

Igår på träningen sa "garran" att han inte skulle ha träningsvärk efter "det lätt passet". Han borde dock haft fel enligt min mening, (och säkert Gs med) för jag har tamejfan ont nästan överallt! Ändå så var det inte värdens träning, men det var första karaten för säsongen.. vilket betyder att man har hunnit glömma trapporna och förträngt smärta. Samtidigt så har vi under höstens träningar nästan endast tränat gradering, vilket inte innebär så värst mycket kondition. En riktig fighting träning var det ett tag sen man hade.. men igår! Oj jävlar vad han ville att vi skulle sattsa! Jag tror aldrig i hela mitt liv att jag har gjort två så dåliga minuter på mattan mot GJ som igår. Det var det sämsta jag har varit med om. Tack gode gud att det är ett minne blott. Fyfan.
Och fötterna ska vi inte prata om. G fick en blodblåsa första träningen på 4 månader och den sprack tillochmed, stackars, haha :P
Vila dem nu, för vi har en tuff termin framför oss brudar!
Puss

Fri som en fågel

Om endast fem månader minus en dag är jag fri! Skolan slutar och vi tar äntligen studenten! Fan va skönt det ska bli! MS sa dock något oro väckande, att det är då helvetet börjar, men jag ska ändå njuta och njuta och njuta av att vi snart slutar! För det är verkligen snart!
Imorgon blir det mössprovning och man lär bestämma sig för standard, lyx eller royal. Men också Uppsala eller Lund.. ojojoj dessa jävla val...En mössa är allt jag begär liksom!

Nu ska jag leta nyhet
Puss

En ny termin forsure

Igår var jag inte i skolan, sjuk, sjuk, och mera sjuk. Missade till och med Gs KG inflyttning , typiskt! Varför ska man bli sjuk och missa massa roligheter när man inte annars brukar vara sjuk? Orka.

Idag var jag dock i skolan, men gick hem igen.. Fick reda på historia provet, och det gick bättre än väntat, grattisgrattis. Imorgon måste jag tyvärr gå, hur jag än mår, vi har någon redovisning och prov i svenska...riktigt snällt två dagar efter att skolan börjat och en vecka innan kursen slutar.. vem gör så? Det kommer nog inte gå så bra iaf.. men vad gör det?

På fredag börjar Let's Dance! Vi får se om denna säsong är nåt att ha.. det återstår att se.
Puss


Back in business

eller inte? Jo kanske här, eftersom jag inte har bloggat på snart en vecka... men iaf. Jag har varit sjuk, eller är sjuk, för att uppdatera lite. Ett helvete kan jag tillägga. Ush vad jag hatar feber och hosta och att vara sjuk överhuvudtaget.

Igår blev Emily 18! Grattis till henne, jag kunde inte vara med på hennes, tja vad det nu var, eftersom jag är sjuk...orka. Men hon ska ha nåt mer sen och då är jag nog verkligen back in business!

Imorgon börjar skolan och på fredag har vi prov. Jippie, man hatar det redan.
Puss

RSS 2.0