Dag ett på riktigt


Nu är min första riktiga dag som aupair avklarad. Känns bra även om dagen inte varit den bästa. Theo lyssnar inte och jag blir frustrerad och vet inte vart jag ska ta vägen. Mat har lagats och en matlista för en vecka är gjord. Så det känns hur skönt som helst! Nu är det bara till att laga maten som återstår. 

Var även in till stan och träffade två tjejer, två andra aupairer alltså. De var trevliga och vi lär nog ses igen i den här lilla staden! :P Sen har jag också fått bekräftat att det finns en tjej här som också är ifrån Västerås, hur stora är oddsen?! Måste försöka få tag på henne och kolla vem det är :P Tydligen så är hon två är åldre än mig, men jag vet verkligen inte vem det är. Men förmodligen känner jag väl igen henne när jag väl ser henne. We'll see! 
 
Puss

Update


Hallå på er!

Pratade med la familia på Skype, pappa pratade jag också med! Han har varit borta ett par dagar så, det var skönt. Nu blir det sängen, godnatt!
Puss

Té <3


Åh vad jag älskar té, och vad jag har saknat det! Har inte druckigt det sedan i onsdags typ klockan fem på morgonen, idag drack jag en kopp efter att ha pratat med mamma och Frida, nu dricker jag en till! L.O.V.E
Men jag får nog köpa egna tépåsar om det här ska fortsätta, och det är klart det ska! Två koppar är ingenting mot vad det brukar bli hemma. Så, investera i tépåsar är vad jag ska göra, för jag kan ju inte låta familjen täcka mitt téberoende!
Skype med mamma och Frida nu igen. Åh!! =D
Puss

Saknad


Imorse vaknade jga ganska tidigt, men låg kvar i sängen. Igår var kul! Åkte in till stan och träffade några av de andra aupair tjejerna, vi gick till ett tivoli som de har här nu. Ska träffa en av dem idag också, vi ska explora stan lite :P

Imorse blev det ialla fall ett lååångt samtal på Skype med mamma och Frida. Pappa är bortrest den här helgen så inget pratande med honom =( Det blev såklaart en massa tårar, ush det här är svårt. Saknar dem så mycket. Men när man har något att göra tänker man inte på det. Det är liksom när man är själv, typ på morgonen och kvällen. Annars går det jättebra! Vi ska prata ikväll också, det känns bra. Vi har ju liksom alltid gjort så mycket saker tillsammans så det känns konstigt att vara ifrån dem nu och veta att man inte kommer träffa dem, hålla om dem på länge. Ush det är nästan så att tårarna kommer nu också.
Jag älskar er <3
Puss

Mat....


Nu börjar det blir dags för måndag..då börjar jag på riktigt och ska laga mat till hela fmailjen, både lunch och middag. Jag är helt koko över det. Jag tycker ju att det är roligt att laga mat men jag vet inte, det känns så svårt här. Mamman och pappan käkar inte kolhydrater till middag på vardagarna, de byter ut det mot grönsaker typ. Bara det känns svårare. De har inga frysta grönsaker här, allt görs typ från grunden och nu i helgen ska jag planera två måltider. På måndag ska jag även planera inför en hel vecka. Vafan ska jag laga? Jag har ingen aning. Typ allt finns i frysen, fisk, lax, köttfärs, kyckling, scampi (!) karré, och vafasiken gör man med karré om man inte grillar det?!!? Hjälp mig!

Jag tycker ju att de är super kul och det mesta jag gör blir jättegott, men jag vet inte, allt känns så komplicerat här, hemma brukar jag slänga ihop lite av varje och se vad som blir av det. Men då är det också mycket lättare, jag har liksom inga förväntningar. Här vet jag inte riktigt vad som förväntas av mig.
Vi får se hur det slutar.
Puss

Handlingen




Där har ni en bild på min "shopping" idag. Tandkrämen är förresten underbar! (om en tandkräm nu kan vara det..) Det blir till skum i munnen, haha! Den finns hemma också om ni vill testa den ;D Den går nog på reklamen ibland vill jag minnas.. Sen är det vanliga grejer som finns i Sverige med, tex hårsprayen, JA mamma, det är samma som du använder hemma, ville ha min Got.2.Be eller vad den heter, men de hade bara en av den sorten och den kände jag inte igen. Så det blev en bekant ialla fall. Sen shampo och balsam, finns också hemma (just den där sotren) Ville egentligen pröva något nytt härifrån, men jag hade lite bråttom så jag hann inte kolla på alla, plus att jag inte fattar nåt av det som står på flaskorna ;D hhaha! Men det här blev nog bra.

Nu ikväll så har jag varit barnvakt åt Theo som jag skrev tidigare. Vi hade det kul. Lekte och tittade på Pocahontas! an spelade även piano för mig! Nu ska jag nog sova snart, imorgon blir det frukost klockan halv 10 och innan det ska jag duscha. Men jag har ingen hårfön =(
Puss

Rubrik?


Nu är det snart kväll och då ska jag vara ensam med Theo. Föräldrarna ska iväg på något möte. De ska även äta ute så vi ska äta tillsammans, bara vi två.

Det har varit sjukt varmt här idag! Vi har varit och gått i en park där Theo lärde sig cykla utan stödhjul! Han var jätteduktig. Där fick jag också reda på att de var glada över att han accepterat mig så fort, han brukar tydligen vara lite knepig i början med nya aupairer och inte gilla dem, men mig gillar han tydligen! Känns bra. Vi har även hämtat min bil som varit på reparation, och jag har köpt mina första saker från luxemburg. För 18.87 euro. Inget vitkigt egentligen, men saker som behövs! Typ shampo, hårspray, ja ni vet. Visar vad som köptes mer senare.
Puss

en annan del av europa


SÅDÄR! Nu äntligen kommer lite uppdatering. Jag börar med att ta dag för dag... (tisdag och onsdag)

Tisdag: Dagen då Västerås skulle lämnas. Packning som visade övervikt på vågen och ompackning tills det stämde. Mormor och morfar kom och hämtade mig vid tolv och vi drog iväg mot Nyköping. Sedan blev det visit på Jogersö. Det gick bra och det blev sängen tidigt.

Onsdag: Gick upp klockan halv fem och käkade, gjorde oss iordning och såntdär. Sedan begav vi oss till Skavsta där flyget skulle ta mig till Frankfurt/Hahn. Var lagom nervös över mig packning men det storabagaget gick loss på 15.1kg så 1hg för mycket! Haha, ingen övervikt där inte. Sedan vägde handbagaget 7.8kg så det klarade jag också! Sweet! Hejdå/vi ses öv mormor och morfar och sen var jag igenom säkerhetskontrollen. Flygturen var dryg då en gammal gubbe satt brevid mig och hostade konstant i 2 timmar...lagom irriterande, försökte överrösta honom med min ipod men inte ens det gick. Nu har man väl svininfluensan också.

Sedan blev det en busstur till Luxemburg på två timmar cirka. Därefter ett möte med familjen och det gick bra! (det också)
Liten rundvandring i city och pastalunch på ett italienskt ställe i stan. Mycket gott! Sedan blev det till att åka hemmåt hit till Altlinster. Huset är mycket fint!! Mitt rum är stort och bra med en stoor säng. Samt ett eget badrum intill (stooort) Allt detta ska jag lägga ut filmer på sedan då jag visar er runt tänkte jag. Men kanske vore bra att vänta tills man är själv så man inte verkar helt körd? =D Nu ska jag titta på en film tills jag somnar. Har lånat en av familjens enorma samilng. Ojoj, de har typ as många serier, (bland annat alla PrisonBreak, tror ni jag ska kolla om från början eller?!) och filmerna går inte ens att ränka!
Vi hörs imorgon!
Puss från lux

Stress hos mig


Ja, det börjar dra ihop sig och jag är sjukt stressad. Det är mycket kvar att göra och imorgon lämnar jag Västerås för en mycket lång tid. På onsdag lämnar jag Sverige. Ialla fall så slog det mig för ett tag sedan att jag MÅSTE träffa ms innan jag åker. När ska det gå? Det måste vara idag..innan kvällen..alltså! Åh, och så har jag inget att ta på mig.
Puss

Lördag i bild







Åh vad jag tycker om er!

4/5 toasters


Igår var helt underbart! Bra folk, bra mat, bra fest helt enkelt! Det var så hilma roligt, alla var liksom samlade (utom Emma..) Allt var bara bra, dans gosigos och massa skratt och prat. Ebba von Sydow drog ihop en ny het modetrend nu i kräfttider. Finns det något hetare? Nämligen kräft-räk färg på allt du har på dig! Hur bra är inte det?! Haha! VeckoRevyn nästa! Det enda som drar ner mitt betyg från en femma till en fyra är hejdå. Det blev sjukt många hejdå:n. Även om jag inte fattar det själv när jag säger: "Vi ses om ett år, eller vi ses när jag kommer hem över jul" så känns det trist. Man borde inte säga hejdå, utan istället "vi ses" Hejdå känns tråkigt.

Det är människor jag har spenderat de senaste tre åren med nästan varje dag, typ hela tiden. På så sätt känns det konstigt. De har ju alltid varit där i skolan och man har vetat det. Men nu ska jag dra, dra bort till osäkerheten. Helt sjukt.
Gud vad jag kommer sakna er!  Bilder kommer sen.
Puss

Goodbye party


Sådär, nu är jag fixad och klar att kliva på min cykel. Ska på kräftskiva med massa folk. Dock trotsar jag kräftorna, då jag åt det förra veckan och kör på reeeeker istället. Gött. Nej nu måste jag åka!
Puss

Helheten vävs samman


Dagen har varit bra. Penga växling samt torra skämt med Johan. Även ett besök på arbetsförmedlingen (jag var moraliskt stöd) där jag fick allergichock. Av vad? Ingen aning, det enda i min närhet var Johan samt ett par palmer...hmmm..
Puss

Ett experiment


Vaknade ganska tidigt, och när jag låt i sängen så kom jag och tänka på att jag skulle kolla på någon grej här på internet. Så jag tog ner datorn och satte på den, nu sitter jag här med frukost och har glömt vad det var jag skulle kolla upp. Irriterande? Ja.
Lilo & Stitch sattes också på nyss, måste kolla om Frida härmar honom lika bra som det låter!
Haha!
Puss

Huvudvärk och långsam dag


Idag har jag verkligen inte gjort någonting överhuvudtaget. Eller jo, jag budade ju på tradera! Yeeey, grattis liksom. Nej men jag tog faktiskt en cykeltur också. Hoho!

Jag tänkte nu göra en ny spellista till min lilla ipod, en träningslista.. Har aldrig gjort någon innan och då har jag sprungit med helt blandade sånger, lite frustrerande när man är mitt uppe i spåret och kutar och då kommer liksom "my heart will go on" från Titanic på..haha nej men typ så är det! Så det ska det bli ändring på nu.
Puss

And the winner is...


I won! Yeah, haha! Inte för att jag vet om det är nåt att ha. Men billigt var det. Nämligen ett sminkpensel set om 20 penslar. Dock ingen foundationpensel som jag egentligen behöver. Men, aja får köpa det vid sidan om. Tyvärr tar det ca tre veckor för paketet att komma till mig. Så därför kommer jag hinna åka ner innan. Men mamma och pappa ska skicka ner det tillsammans med kläder som inte riktigt får plats senare. =)
Puss

Auktion


Åh vad sur jag blir! Jag håller på och försöker vinna en grej på tradera, har varit den enda som bjudit sedan igår kväll. Den går ut nu om någon timme, så ja visst trodde jag att jag skulle ligga på topp nu med. Men nej då har någon jävel bjudit över mig. Kan man bli surare? Nej, när det är typ10 min kvar ska jag bjuda igen! Jag ska vinna.
Puss
ps. nu är jag officiellt in checkad på ryanair. ds.

I've got things to do


Min "to do" lista fylls på, hela tiden. Idag var den låång. Jag orkar inte riktigt ta tag i det. En sak har jag ialla fall gjort, och det är rengörning av sminkredskap! Shit, har aldrig gjort det innan och vi kan ju säga att det inte var super fräscht....

Ett par andra saker har också blivit förprickade. Men ändå...mycket kvar.
Puss

EN VECKA


Om en vecka är jag i Luxemburg. Det är sjukt, galet och så jävla spännande.
Puss

It's a cold night, for sure.


Fasen vad kallt det är ikväll! Fönstret är fortfarande öppet och det är inte ens 15grader här inne just nu. Jag fryser...Men det är ändå skönt att sova i senare, därför låter jag kylan Var nyss nere och gjorde mig en till kopp té, för att värma mig lite. Sen drog jag på mig en av mina flanellpyamasar! Samt tofflorna som är köpta i Polen då jag gick i nian. (Jag vet, de är super! Tänk att de hållt på länge, kanske kostade 70:-, dessa kommer jag att sakna då jag reser bort.) Näsan är kall och ett nytt avsnitt GG väntar.
Puss

En klar stjärnhimmel


Ännu mera GossipGirl bjuder kvällen på. Kan verkligen inte sluta titta! Men snart är jag klar med säsing två så då blir det väl lugn och ro...haha!

Ikväll är det stjärnklart och sådär ljuvligt kallt att man bara vill gå ut och dra i sig den friska luften. Too bad att jag inte gillar att gå ut när det är mörkt. Fantiserar alltid ihop saker. Men hade jag däremot någon att gå ut med skulle jag inatt kunna vandra i timmar. Det vore skönt! Istället har jag fönstret öppet på vid gavel och så sitter jag precis vid det, så jag får i mig den ljuva luften samtidigt som jag njuter av GossipGirl! 
Puss 

Just nu


Var uppe tidigt trots min sena GossipGirl kväll. Blev ett par avsnit igår. Imorse när jag vaknade gick jag och gjorde frukost och sen direkt upp hit och kollade två avsnitt på rad! Fast förevigt!

Just nu har jag dock en liten paus, har gjort mig iordning och bäddat och sång. . Så nu är man ialla fall lite fräsch! Fast jag ska nog duscha snart.. Spotify är på och musik strömmar. Just nu sattes en "gammal goding" på. Nämligen denna:

 

Och äntligen lyckades jag! Nu vet jag både hur man lägger upp videos på DialyMotion och på YouTube! Fick först göra denna video själv då låten inte fanns med på YouTube! Haha, verkligen inte någon bra video, men bortse från det och lyssna! M. Holmgren var min absoluta favorit i FameFactory, och jag hade världens crush på honom! När jag senare fick lära känna Merre kom det fram att hennes favorit var Andres! Haha, åh vad jag älskade FameFactory. Av min lärare fick jag senare veta att han var gay...haha! Vägrade då att tro på det, vi skulle ju liksom gifta oss...Men, gay eller inte, underbar är han.
Puss

NightyNight


Nu: Ett avsnitt till av GossipGirl, sen blir det sängen! Det är sent nu :P Men ett avsnitt till blir det allt! Börjar t.o.m bli lite hungrig...men ingen nattamat här inte! Får allt vänta ett par timmar tills frukost!
Jag gillar ialla fall starkt att Nate och Jenny har ihop det lite granna, hoppas de utvecklar detta! Sen diggar jag starkt hennes rock-chick look! Rätt mycket "good girl gone bad" över henne just nu! Men vi gillar´t!
Puss och natti

Gossip Girl och hett té


Nu fortsätter vi mitt lilla GossipGirl "maraton" (som pågår under den tid jag vill, haha) Med en kopp té framför datorn kan man väl inte ha det mycket bättre?
Puss

Another love


ÅHÅ! Avsnitt sju, säsong två tog just slut. Gossip Girl måste ju vara det bästa som finns just nu. Vi vet ju alla hur snygg badboy Chuck är, och nu jävlar, I love him! Just nu gör han exakt som han ska! DET ÄR SÅÅ BRA!
Puss

Idag är jag glad


Den här veckan börjar skolorna här i Västerås, vilket gör mig extra glad då jag är en av de lyckliga som inte kommer gå dit. Aldrig mera Rudbeck eller gymnasiet här inte! Frida börjar idag och ska snart cykla iväg, kan inte låta bli att vara skadeglad. Men det hör väl till antar jag! =D hihi.
Puss

Efter ett desperat letande


Gårdagen blev fullspäckad av GossipGirl, eller ialla fall blev kvällen det. Blev ett par avsnitt så nu kanske jag har kollat på 5-6 av andra säsongen. Super! En del grejer med som jag inte gillar bara, hahah till exempel när det inte blir som jag vill! haha, men det är ju en de lavsnitt kvar så det kanske hinner bli ändring på det.

Stan igår, tänkte handla upp de 100:- jag hade kvar på mitt presentkort från MQ...Fick det för ett tag sedan och nu går det ut i jul så jag var ju liksom tvungen att handla upp det. Faktum är att när jag fick det så handlade jag som fasen där, men efter att jag fått presentkortet hittade jag ingenting som jag gillade. Jag har letat och nu i somras köpte jag ett par shorts. Men då var det liksom 100:- kvar, tänkte då gå dit och leta upp något fin, hittar jag något? Nej..som alltid när man verkligen vill/måste hitta något. Provade hur mycket som helt, hittade dock inget. Det slutade med att det blev tre par strumpor...och nu är det hela TVÅ kronor kvar! Haha! Tänk att jag inte hittade något roligare än tre par jävla strumpor...
Puss

Lyssna till dig själv


Det är riktigt konstigt varför jag sitter här just nu, då jag lovade mig själv att inte sätta på datorn efter Zorro och istället gå och lägga mig direkt. Men vad gör jag? Jo, just det jag inte skulle. Jag har inte sovit särskillt bra de senaste nätterna, somnat hur sent som helt och ja, ni vet. Därför tänkte jag att en natt, nu innan helgen så skulle jag få en jälva bra nattssömn! Men, snart går ju det åt pipan också....

Skönt häng på kalle på spången med en blandad kompott bjöd dagen på i övrigt.
Puss

No need to rush


Snart klar med säsong ett, gossip girl! Jag vet att jag har sett det tidigare...men kör lite backflash. Det är roligt, ag älskar serien! Lika mycket som förut, om inte ännu mer nu! Snart blir det alltså säsong två som jag annu inte tittat ett skvatt på. Har bara sett att sista avsnittet heter "no more gossipgirl" eller liknande...fantasin flödar! Men jag kan tänka mig vad det handlar om.

Bytheway så hittade jag bilderna. Dock inte kuväret. Det kommer väl fram. Det spelar inte så stor rolldå det inte var något viktigt i det.
Puss

Hopplöst letande


Jag letar och letar....jag kan inte fatta mig själv. Nu är det två saker som är borta. Dels fotona från trean, någonstans är de, och jag vet att när jag lade undan dem så tänkte jag "Jag lägger dem här, det kommer jag komma ihåg, det är ett bra ställe att förvara dem på" för så tänker jag alltid. Vad det än gäller. Hur "städad" jag än är, så har jag ingen organisering på mina grejer. Jag har en pärm där jag lägger viktiga papper och så, uppdelat i bank, skola mm. Men jag skulle behöva så mycket mer!
Nu har även ett brav försvunnit, med bank papper i. Inte något dunder viktigt det vet jag, men ändå. Det ska sparas och bara för att jag inte hade lust att sätta in det i pärmen den dag det låg på mitt bord, så la jag det någon annanstans, där jag exakt skulle veta vart jag hade det. Vet jag det nu när jag letar? Nej.
Så oerhört trätt på mig själv. Kan man ta en paus från sig själv?
Puss

Bilder


Jag har just kollat igenom lite bilder från mina år på gymnasiet. Tänk vad mycket roligt vi haft för oss! Och så mycket bilder det finns! Ojoj, tänkte för en sekund att jag skulle framkalla en del, vissa bra och fina vissa tokiga och roliga. För att ha lite att tänka på och skratta till nere i Lux. Men sen kom jag och tänka på viktgränserna igen...dessa jävla gränser! Men jag har inte hela lagt det åt sidan. Jag får se, det är ju ett tag kvar och det tar inte så värst lång tid att få bilderna. Så kanske, kanske. Annars får jag väl göra det när jag kommer hem under julen. Då lär jag väl inte ha några problem med gränsen..hahah!

Nu blir det fix med ramarna jag köpte igår! De ska upp på väggarna! Och ja, jag hittade ramar till slut. Det blev på Maxi, det var svindyrt på IKEA. Sen när är IKEA dyrt? (79:- för en ram anser ialla fall jag är dyrt...)
Puss

Packning och viktgräns...


Åh, igår tog jag in min resväska från förrådet.. åh min fina fina resväska. Snart ska vi ut på äventyr. Jag provade att packa kläderna jag TÄNKTE ha med mig. Men det blev 13,6kg så jag ska nog ta bort en aning. Som jag nämnt tidigare så är ju gränsen med RyanAir 15kg... jag är körd. Haha! Nej, om man tänker efter noga så kan man ta bort en del grejer, det finns ju faktiskt klädaffärer i Lux också! Haha!

Nyss vägde jag min dator också. Den ska jag ha i handbagaget, Hade räknat med 5kg och jag klarade det! 4,9 rättare sagt! =D Fast det hade ju inte gjort något om den bara vägt 3 eller 4...
Puss

Dagsplan?


Kom precis ur duschen, drog nyss på mig ett par jeans då det inte är en enda solstråle utanför mitt fönster som tittar ner från himlen. Menmen.. Ialla fall så sitter jag just nu och funderar på om jag ska provpacka en gång, för att se hur mycket mina grejor väger. Men jag vet inte om jag vågar...haha! Mamma och pappa ska ju skicka ner grejer till mig, ialla fall som det är tänkt nu, men hur mycket? Jag har en del grejer som jag ska stryka från min fina lilla packlista, men samtidig så kan det ju komma gånger man saknar dem? Haha! Nej, saker som jag är osäker på får nog faktiskt stanna hemma. Så är det bara.

Annars så har jag en träningsvärk som är bortom denna värld! Mina vader känns som två jävla betongblock. Blä vad jag hatar träningsvärk. Idag ska jag försöka fynd på ikea. Jag behöver verkligen några ramar.
Puss

I'm alive!


Tjohej! Jag lever! Dödsträningen var helt okej, den var skön men så jävla jobbig! Det gillar jag så jädrans mycket alltså. En liten "ny" tjej var också där, ny och ny, Matilda som tränat i klubben förut med aldrig med oss. Hon var trevlig och det var lite mysigt och skabb i berget som vanligt. LillPrinsen visade sitt riktiga jag för första gången då jag varit med på träningen. MS och G har alltid snackat om hur skön han är men jag har aldrig fattat det, haha men nu förstår jag EXAKT! HAHAHA höll på att dö bara av det! =D

Snart börjar Beck - Sista vittnet, jag ska se! Jag ska se! Har faktiskt inte sett en enda Beck denna sommar fast de gått på fyran ett bra tag nu, har riktigt aldrig haft lust och ibland har det blivit bortglömt, trots älskaren av filmerna jag är. LoveLove!
Puss

Avlidning på G


Nu har jag gjort något jag inte borde gjort. Jag har nämligen tackat ja till MS om en träning. Fasen, hahah jag kommer dö! Man skulle kunna säga att jag inte har tränat sedan studenten, kanske sprungit någongång sådär men inte tränat "påriktigt" ingen karatefys direkt... men med Garran i Thai så kanske det går lite bättre, ett problem kvar, och det är Gålle... haha åhnej. Vad har jag gjort? Ses vi aldrig mer vet ni orsaken.
Puss

Ett täcke av moln


Ja, det är vad som pryder himlen här i Västerås denna måndag. Vart tog solen vägen? Det är nu man får igen efter att ha klagat på värmen...MEN det kan vara skönt med såna här dagar också efter denna värmebölja.

Igår hade jag fel. Det var inte en olycka på E18 vid Köping, det var TRE! Två "riktiga olyckor" och sen en kökrock, för att folk inte är uppmärksamma på bromslysena på bilen framför? Orka...

Men ialla fall, Casanova var lika bra som alltid! Borde fixa till mig den på något vis...haha! Jag tog samtidigt datorn i mitt grepp och spelade sims medans, nu är mina gamla familjer tillbaka igen? Var sims koko igår eller? Svar JA.
Puss

Back from parteey


Tillbaka var man då! Käk och grejer bjöd köping på, sedan blev det gamla vägen hem då det hade skett en olycka på E18... Något segt men ändå, man fick ju se lite mer av fina hus och natur... =)

Nu efter min "bloggrunda" så kikade jag in på tvguiden och fick se att en av mina favvisar gick på fyran! Nämligen Casanova! Åh vad bra den är, nu ska jag njuta, kanske med lite poppis? Who knows?
Puss

Kalas


Har typ spelat sims all day long, nicenice, men jag blev lite ledsen, för allt som jag gjort hade försvunnit? Hallå??! Hur?? Så jag fick börja om...och jag som hade en så perfekt family! Buhu! :(

Har slutat spela nu och har gjort mig iordning för lite födelsedagskalas i Köping! Blir nog sista gången jag träffar dem innan jag åker tror jag... ialla fall som det ser ut nu! Nej, nu bär det av.
Puss

En dag på sjön


Är nyss hemkommen efter en skön dag på Mälaren, åkte ut med båten och badade lite och hade det skönt. Men ändå varmt, men man ska inte klaga! För snart blir det väl snorkallt...
Såhär mot eftermiddagen/kvällen så blir mitt rum väldigt skönt, men det har inte blivit riktigt så skönt som jag vill än, så därför ska jag nu gå ut i skuggan och njuta.
Puss

Chick Flick


woho! Hittade just ett helt album på spotify med musik från chick flick's, am i in heaven or what?! :D WOHO Här ska det lyssnas!

Oh baby, it's hot in here


Fy fasen vad varmt det är!! Jag håller på att dö, fan det är 30 grader på mitt rum, med nerdragen markis och allt, (mitt fönster ligger i solen såhär på morgonen).
Pappa och jag ska ny fly värmen och in i maxis kalla butik. Hoppas att de har svalt där ialla fall, annars får man väl trängas vid mjölken, för där är det ju kallt ialla fall. Senare idag blir det en tur med båten. En mycket välkommen sådan. Bad och kanske en aning vattenskidor står på schemat. SKÖNT!
Måste ta in Wille nu.
Puss

aug 6 2009


Tro det eller ej, men igår när jag hade bostat tänderna så blev det inte alls sängen för min del, jag fastnade framför spotify och en massa ny musik. Så det blev någon timme där också, och när jag väl drog mig till sängen, kunde jag somna då? Nej...det tog sin lilla tid, men på något vänster gjorde jag det till sist för nu sitter jag ju här efter en natts skön sömn =)
Tänkte nu prova mig på det här med inbakad fläta i luggen, jag har ju riktigt aldrig lyckats, jag förstår inte hur jag kan vara så kass på det? Ett nytt försök nudå...
Puss

XOXO


Förut när GossipGirl var nytt, så körde ju jag och Sofia lite maraton då och då, men vi kom aldrig till säsong två. Det var även en del avsnitt vi inte hade och därför missade, men nu har jag börjat om. Kollade nyss på det allra första avsnittet och fortsätter nog med det andra imorgon. Sen snart så har jag nog kollat mig igenom både säsong ett och två. Om jag känner mig själv så blir det nog mer än ett avsnitt imorgon! Åh, det är så bra!
Nu väntar min säng på mig, och jag längtar efter den, så efter en tandborstning så återförenas vi.
Puss

Vanliga dagar som rullar på


Nu är man inne i de dagarna också, inte så mycket att göra men det är skönt det med! Tog en runda i spåret idag, vilket jag fick ångra! Höll på att dö av värmen! Bättre vore det väl att dra ut på kvällen? Får börja med det...

Annars händer väl inte så mycket, varken i mitt "vanliga" liv eller på aupair fronten. Jag har köpt en datorväska nu (eller jag fick den av mormor&morfar rättare sagt...) Det är underbar! Beige och rosa.., i love it!

Jag hade dessutom fått tre kommentarer nu när jag gick in här på bloggen, av tre olika tjejer som också ska ner till Lux som aupairer! Just när jag ska det också, eller inte precis men ungefär samtidigt! Hoppas vi kan höras och sådär! Kul att ha kontakt med folk innan man kommer ner, då vet man om någon som finns där ialla fall! =)
Nog om mitt liv!
Puss

Kvällsmys och rensning


Igår körde jag på lite kvällsmys, först fick det bli fortsättningen på Bridget Jones Diary, alltså tvåan. Därefter satte jag på The Notebook som jag fyndat på maxi för ynka 59kr. Mycket bra! Medans filmen fullade passade jag på att gå igenom mitt smink lite, jag kan ju liksom inte ta med mig allt ner till Lux. Passade även på att slänga gamla grejer och tvätta rent en del, nu känns det plötsligt mycket fräschare! Mycket gammalt skit har man...
Puss

Ett extra inlägg, tillägnat G


Jag var nyss inne på Gs blogg!!! Hon har nu blivit kallad till de sista testerna hos polisen! Fyfasen vad roligt för dig G!!! Fatta om du kommer in? Det vore inte bara lite coolt utan jävligt coolt!! Fan vad glad jag är för din skull, och begåvningstestet kommer ju gå skit bra! :D
Bytheway så är det klart att du ska hälsa på!!!! Ni får komma hur mycket ni vill!!!

(Var tvungen att skriva ett inlägg här eftersom att jag inte fattar hur man kommenterar på fucking blogspot...)
Puss

Laptopväska


Då jag har varit trädgårdsmästare åt kära mormor och morfar när de varit på semester så ska jag som tack få en present. Jag har nu tänkt ut att det vore alldeles perfekt att få en väska till min goding. Så därför har jag börjat kolla runt lite, överallt ser man ju Gollas väskor, och visst de är grymma! Men jävligt dyra tycker jag själv, då det inte just är golla för märket jag vill åt, utan mer för deras design så kollar jag runt lite till. Jag har nu hittat en jag tror ska bli bra och det är en aha väska. De också med snygg design. Då de kommer in på onoff här någongång snart så ska jag gå dit och känns på den, kanske är det inte samma kvalité? Den är 200kr billigare än de "vanliga" väskorna från golla, vilket nog blir bra! Återstår bara att se när de kommer in...kanske ska ringa? 
Puss 

Spotify is the shit


Pappa och jag har just letat upp lite gamla sköna låtar på spotify, såna som man har hört hundrafemtio gånger men aldrig riktigt vetat vad de heter eller vilket band osv.. men nu så! Nu ligger de skönt inlagt i mina spellistor! Åh vad jag älskar spotify! 98% av all musik, dessa två procent som inte finns har jag lyckats, oturligt nog pricka in. Till exempel så finns inte någon låt med Seconhand Serenade, why? Ett par andra låtar som jag också velat ha finns inte heller, varför skulle de där låtarna som inte finns just vara de som jag gillar? Men, de är inte mina absoluta favoriter så det gör väl inte så mycket, dessutom har jag dem ju redan på datorn! =) hihi.
Puss

Update två idag..


Har precis försökt kolla in där jag ska bo i Lux på google earth, det gick inget vidare dock. Det var inte så bra upplösning på gatan, don't know why. Men, jag har ju ialla fall fått se huset inifrån och en bild på utsidan, men det hade varit lite kul att kolla in gatan, men jag får väl hålla mig ett tag! Det är verkligen inte långt kvar nu, jag har ju min lilla lista på grejer jag ska fixa och så innan, det har börjat minska där, men det är fortfarande en massa grejer som känns som att jag inte kan fixa än, som ska väntas lite med och sånt, till exempel all packning och sånt, men det går väl att förbereda antar jag, tex en lista? Kanske borde börja med det nu så att jag kan ändra i tid och få med allt!

Tänkte ta en liten film kväll ikväll, lutar mot Bridget Jones Diary 1 eller satc filmen, men jag tror jag känner lite mer för bjd ikväll faktiskt.
Hittade en vimmelbild från i onsdags också, kolla så snygga vi var!



Puss


New update


Jag vet att jag är seg, men nu har jag kommit hem! Har varit på lite äventyr i storsta'n gbg. Dagarna som gått då..:

Onsadgen bjöd på utgång med Emily och Merre, pluto stod på listan men innan det träffades vi hos Maddo som gärna tog emot oss innan på lite drinks! Hon trugade i oss båda det ena och det andra men som tur var slapp vi "bensinen". Hon njöt mycket av att se oss plågas! Sen blev det ialla fall en grym natt ute som resulterade i en osäker cykeltur hem barfota. Väl hemma upptäckte jag två enorma skavsår. Just nu har jag lärt mig att uppskatta de svindyra skavsårsplåstren som är värda vartenda öre!

I torsdags begav mamma, pappa, Frida och jag oss till Göteborg för en liten weekend. Mamma och pappa hade nämligen biljetter till U2 och jag och Frida körde på två dagars Liseberg! Yeah! :D Ojojooj, lika grymt som alltid, jag har till och med blåmärken efter kanonens alla åk :P Åh vad kul! Varför kan inte Liseberg ligga här i Västerås? Då skulle man liksom dra för att åka ett åk sådär bara. Det skulle vara något det!
Puss 

RSS 2.0