Krim.


Sitter i skolan (nu igen). Har lite kriminalteknik, tydligen så var det frivillig lektion, men det är bra att vi är här så att vi får något gjort! Men vi ( jag och milla ) sitter och "surfar" lite istället. Najs! Haha, gick lite på stan innan idag, letade efter skor till studenten, men jag hittade inga! INGA jävla dojjor i hela jävla stan. Jag orkar inte.
Puss

Fungerar perfekt!


Sitter hos mormor och morfar nu, datorn fungerar perkfet! Haha, det återstår att se om de blir nöjda. Hoppas det, det är väl tur att jag inte har så mycket lektioner, får väl komma hit då och då för att lära mormor lite. Nu när hon är pensionär och allt.. hahah! Det blir nog bra!
Har varit barnvakt tills nu typ, och för en stund sen kom mormor och morfar hem, snart blir det mat! Alltid gott med mormors mat!
Puss

April, 29


Morning!
Har precis ätit frukost och dimpade ner här en liten stund! Jag är ledig idag och jag gick och la mig jättetidigt igår, så jag vaknade ca 10 timmar senare. Skönt värre! Nu är jag utvilad till tusen. Idag blir det lite lugnt, ska ta en sväng förbi hälla och köpe en mus till mormor och morfar. Vi var nämligen och köpte en bärbar dator till dem igår, när vi kom hem till dem och riggade upp allt och mormor fick pröva lite märkte vi att de verkligen behöver en mus! Haha, så jag fick money och ska inhandla en idag! Sen ska jag vara barnvakt åt lille Isak idag också, efter det blir det kanske en datorkurs med mormor, we'll see.
Måste plocka undan lite på rummet nu!
Puss

lunchtajm


Hemkommen från skolan och hungrig som tusan! Det gick mycket bra att cykla idag, det går så fort när man är två!

Nu har Frida åkt iväg till Spanien och är där till söndag, då jag drar till Norge.
Jag har verkligen ingenting som jag måste göra, haha helt sysslolös! Kan nästan inte tro det själv, jag tror att det kan bli en liten tur i spåret idag!
Men nu blir det pancakes och något avsnitt av O.C, box ett.
Puss

Time to sleep


Nu börjar det verkligen bli dags för sängen! Mina ögon är fulla med grus...
Men först tänkte jag berätta lite granna om kvällen.. Jag hoppade träningen, har ju fått någon jävla bristning eller liknande i någon sena eller så under foten...så det gör väldigt ont är jag går! Tänkte att det nog inte är någon idé för mig att dra igång med Shingumite 7 eller kushanku med den här foten. Nej så det blev lite handling med Frida.
Sen skulle vi tanka också. Nu kommer vi till momentet som jag alltid har något roligt att berätta om. Jag fattar inte att jag aldrig lär mig tanka?
Men ialla fall, så var det så att jag fixade med kortet och sådär, det gick jättebra! Sedan skulle jag välja bensin och tog slangen jag skulle ha.. men ingen bensin kommer? Frida upptäcker då en skylt som det står att automaten bara går till pump 5 ( jag stog vid 6). Så det var bara att dra igång bilen och skynda till pump 5 så att tiden inte skulle hinna gå ut. Väl vid pump 5 så tar jag slangen och ska sätta den i tanken, då märker jag att bilen står för långt borta,.....sätter då tillbaka slangen (?) och drar igång bilen - igen, och kör fram den en liten bit. Sen kommer det inte någon bensin ur slangen, nej, eftersom att jag satte tillbaka den mellan...åh jag orkar inte med mig själv. Men aja, då skulle jag fixa med kortet igen och börja om från början, men tror ni det funkade? NEJ, då kan man tydligen inte tanka flera gånger inom en viss tidsram.. så efter mycket om och men fick jag dra in och hämta hjälp i butiken..
Jag borde verkligen gå en tankningskurs med pappa..SNARAST!

Nu blir det sängen, och sen imorgon bitti blir det cykling med Lina!
Puss

S T U D E N T 2 0 0 9 ! ! !



Puss


Åh, vi är snart där!


Emily berättade för mig idag att hon hade prövat sin klänning och studentmössa tillsammans i helgen. Jag belv nyss sugen, då jag köpte min klänning idag, så jag slog till och prövade dem tillsammans! Vilken känsla man får! Det känns som att det är imorgon men ändå så långt bort! Can't wait!!!
Bjuder kanske på ett par bilder lite senare!
Nu ska jag visa mamma.
Puss

Back home

Hemma igen! Har precis ätit lite lunch, slappar bara lite nu. Blev en liten runda på stan idag, en lite längre än vad jag tänkt faktiskt. Först på hålet drog jag och Emily ner till Forex och växlade lite money. Det blev euro till Frida eftersom att hon åker till Spain imorgon. Sen blev det lite norska pengar till mig då jag åker till Norge på söndag!

ialla fall, efter skolan blev det som sagt en liten rund till på stan. Prövade lite olika klännigar till studenten. Mitt letande har ju pågått ett tag nu. Men idag hittade jag den! Jag som letat och letat! Men idag prövae jag något annorlunda, jag bestämde mig för att pröva ett par klänningar som inte såg så super snygga ut på galgen! Haha, och vips! Där var den, rekt framför mig! Nu gäller det bara att hitta ett par super skor!
Puss


Skolan


Nu är det miljö igen. Den här daton är helt knasig, man får trycka jättehårt på tangenterna.. tänkte bara säga det :P haha
Ikväll bli det träning och sen lite adjö till Frida, för hon åker till spanien imorgon, lyllo!!
Nej nu ska jag fortsätta med min "res klimatsmart till ålesund" kalkyl....kan det bli roligae?
Puss

Ett par droppar regn kan väl aldrig skada?


Halloj igen!
Nu är det kväll och dagen har nästan varit perfekt! Super skönt med sol och så, men det kom ett par regndroppar precis när jag var klar med bilen, men det gjorde inte så mycket, torrt som det är i marken! Bilen blev skitbra! Haha, jätteren, vad med kan man begära liksom? Fick köra med högtrycken, så det underlättade endel. Körde även inuti bilen, så nu skiner den nästan! Funderade också på om man kanske ska vaxa den? Men gjorde inte det idag. Framförde sedan mina tankar och funderingar till pappa.. Haha
pappa: "nej, vi ska inte vaxa den, det är onödigt" 
jag " vadårå? Den är ju jättematt"
pappa "ja, visst får du göra det, om du vill, men jag hjälper inte till"
jag " va? tar det såå lång tid?"
pappa "ja ungefär"

Sen åkte vi och tränade och träffade vår granne vid garagen som höll på att vaxa deras bil.
När vi sen kom hem från träningen ( ca två timmar senare ) var han fortfarande inte klar.. Hahah! Så jag väntar nog ett tag med att vaxa den, ialla fall tills man har typ fem timmar över som man måste slå ihjäl. Men jag har sett på reklamen att det finns vax som är typ något supervax. Det ska man tydligen bara behöva dra på och sen ska det vara klart! Det kanske är något för mig? Men eftersom att jag aldrig har vaxat en bil förr kanske man behöver fem timmar på sig ändå? Tror nog det. Haha
Nu blir det lite söndagsfilm!
Puss



Ännu en dag i solen


Söndag igen dådå, vet faktisktinte vad jag ska göra idag. Eller, jo, det vet jag ju. Tvätta bilen står på schemat! Men det brukar gå bra så, hoppas morfar är hemma så att jag kan köra med högtrycken! Ska ringa dem snart.
Nu borde jag duscha, haha håret blev inte riktigt rent igår...
Puss

En liten vår picknick i solen


Nu är allt bra med pappa igen. Han är inte tjurig längre. Men så brukar det ju vara så! Frid och fröjd i familjen Olsson.

Dagen med KGs var hur bra som helst! Vi träffades vid elva, ( någon som var bakis kom försent ) sen tränade vi ett tag efter lite "tjej-snack" och aa, det gick kanske inte så jättebra med svettiga blev vi ialla fall! Sen blev det dusch och äventyr på Hälla och efter det drog vi till Björnön och hade picknick! Myspys! Där var det en massa tyskar, m.m., som var roliga att skratta åt och kolla på! Haha, super kul ialla fall!
Glömde nämna att på vägen till MB blev jag stoppad av polisen för en "körkorts- och nykterhetskontroll"! Haha, och som jag har väntat på denna kontroll! Jag blev glad men ändå as rädd! Allt gick bra, även fast jag var så nervös. De kommer när man minst anar det! En vanlig liten lördagsmorgon vid elva liksom... haha!

Nu blir det käk men la familia!
Puss

Glöm att jag daddar med dig.


Pappa är tjurig. Han har tydligen varit det sen onsdags eller nåt. Imorse fick jag reda på varför - av mamma. Tydligen så har bensinrökningen på den gröna bilen varit något hög. Detta gjorde honom tjurig. Men det är konstigt, för han sa ju igår att han inte var tjurig? Fan va trött jag blir. Jag har inte ens kört mycket, inte tankat en enda gång. Men visst. Jag slutar åka bil.
Sen imorse när jag gick upp, kom han och sa nåt. Jag var kort mot honom, eftersom han inte varit trevligt mot mig varken igår eller tidigare. Då frågar han mig om jag är tjurig? Hallå???
Glöm att jag är trevlig mot dig innan du ens förklarat dig.
Nu blir det MB. Skönt att komma ner under marken och försvinna ett tag.
Over and out.
Puss

Saturday morning


God morgon!
Kände verkligen för att gå upp idag. Eller inte. Men jag måste, och istället för att stressa i sista minuten så är det skönare att ha lite tid på sig. KGs ska nämligen träffas för lite lördagsmys i MB. Det blir graderingsträning för helt slanten och nu jävlar ska vi lära oss de här! Datum är nämligen spikat! Efter et två timmars pass (som det är tänkt) ska vi dra vidare och laga lite käk! Najsnajs. Jag hoppas att mina fötter håller helt träningen idag bara..haha!

Våra nya markiser har kommit nu också så pappa och Jonas ska sätta upp dem idag. Detta betyder att de måste stå i mitt och Johans fönster. En i varje. Därför måste jag städa undan lite grejer här på mitt rum så att de kommer fram ordentligt.
Hörs senare!
Puss


B.J.D

 
Sådär! Fredag kväll och helg igen, skönt. Har varit inne hos grannarna och käkat lite tacos. Var inte meningen att jag skulle in dit, men Johan skulle tydligen ha kompisar här ett tag.. vem vill vara hemma då? Därför gick jag hem nu och tänkte mysa med en film. Men de har inte gått än. Hoppas de gör det snart.
Nu blir det Brigdet Jones' Diary!
Puss

50 dagar


Sitter i skolan och fixar med vår redovisning tills imorgon. Det går inte så bra, Emily fuckade upp datorn nyss, haha orka.
Vi fick våra sutdentmössor idag också!!!! Jag ska pröva den när jag kommer hem och ta en liten bild! Sen blir det träning och vi ska köra superhårt för graderingen nu. Hoppas jag klarar Shingumite 7......
Back to work.....
Puss

April 22 i bild



Taggad som fasen på bussen!



Ja, jag var själv på bussen.



Taggad G!



Lilla MS var också taggad! Här på bussen till Stockholm



Här har vi scenen, blev tyvärr inga blider när vi käkade och sådär,
och inte heller under föreställningen men, det duger ändå!



Här väntar MS på att akt två ska börja! Vi hade inte platser brevid varandra,
men vad spelade det för roll? Vi fick ju gå! =D



Här har vi lilla mig i väntan på akt två. Försökta fota G, men hon satt så långt bort så det blev jättemörka bilder. Försökte även fota trädet i slutet, men det blev inte heller så bra. Så ni får nöja er med det här!
Puss

Den underbara dagen


Nu har jag vaknat, hur trött som helst. Tror jag kommer till skolan till kemin. Det känns inte värt med klassrådet. Men aja, vi får se.

Nu tänkte jag berätta lite hur vi hade det igår och allt som hände!

Ialla fall åkte jag ju buss ner på stan, räffade MS nästan direkt. Vi satt och väntade ett tag på G som var jävligt försenad, haha. Hon kom precis typ när bussen skulle åka iväg till Stockholm. Men vi fick platser och satt och pratade hela resan, mycket mysigt. Det tyckte däremot inte de som satt brevid oss. Men vem bryr sig? 
Sen var vi helt plötsligt i storstaden, G var coolugn, (hon är ju van). Vi gick till Kungshallen där mat skulle förtäras. Vi gick först på toa, (busstoaletter är farliga). Vi beställde mat och åt. När vi var kissade och mätta skyndade vi oss till Stadsteatern.
Väl där fick vi våra platser och jag satt helt i mitten av smeten! Underbart! Det var lite mindre än Dramaten, men åh så mysigt och fint! Sen började föreställningen och ridån som döljde en joggande Persbrandt åkte upp. Åh han var helt, helt underbar! Sen blev det paus och vi gick på toa igen. Inga ord behövdes här. Alla visste och alla förstog. Tänk vad bra saker kan vara! Andra akten och sen slutade allt och vi åkte hem med bussen efter lite juice drickande och en massa skratt! På bussen satt en kille som snackade i telefonen helt konstant! Han skulle vidare till Norge och det var ju såååå jobbigt. Haha!

Nu till själva I väntan på Godot och Persbrandt då.
ÅH jag kan inte sätta ord på det! Jag vet inte vad jag ska skriva. Det var väldigt fint, hela relationen! De hade levt med varandra i 40år och de visade verkligen äkta kärlek. Äkta vänskap. Så fint.
Sen själva I väntan på Godot i helhet hade jag faktiskt inga förväntningar på innan, då jag trott att den är rätt trist. Så jag gick dit helt tom i huvudet, förutom mina tankar om och på Persbrandt såklart. Men ialla fall. Den var verkligen inte som jag trodde. Den var rolig, den var fin, den var visst, vissa saker var rätt upprepade och det drog ner lite, men ändå! De tre timmarna bara flög iväg och jag är så nöjd. Det hade inte kunnat bli bättre och bara att få se honom var helt underbart och overkligt!
Det finns så mycket jag vill säga och skriva, men jag vet inte vart jag ska börja och hur jag ska kunna få ner det på samma sätt som jag verkligen känner. Så jag tror att det får stanna i mitt huvud och vara så bra som jag vekrligen känner.
Lägger upp bilder snart! Oj, jag höll på att glömma! Vi såg en till kändis utanför sen också ;D haha Kitty i AndraAvenyn! Hahah
Puss

Stockholm nästa!


Nu bär det av, först centralen för att träffa KGs, och sen Stockholm! Kanske bloggar ikväll när jag kommer hem, annars imorgon.
Nu ska jag njuta!
Puss

April, 22


Nu är jag färdig med städningen! Johan vaknade för ett tag sendan och då drog jag igång dammsugaren. Så nu är det klart! Skinande rent är det här inne nu. Snart tänkte jag ta en dusch och senare blir det väl till att göra sig iordning och dra ner till stationen.

Tänkte också passa på att officiellt tacka lilla söta Milla som igår la ut min bloggadress på sin blogg så att jag skulle kunna få lite fler besökare! ( Vi satt nämligen och pratade om det igår på krim.) Haha, och jävlar vad känd jag ska bli nu! Haha, here we go, blondinbella, passa dig!
Puss

dammat och klart, eller inte..


Nu har jag tagit mig i kragen och äntligen dammat! Det är klart och det är bara att damsuga kvar! Men Johan sover så sött (?), så jag ska vänta lite med det. Taskigt annars :P Kanske tar en dusch mellan eller nåt.
När man väl har börjat går det faktiskt fortare än man tror. Det är den där första sparken till att komma igäng som sitter långt inne. För när man väl börjar känns det bra och ibland lite kul. Framförallt är det väl kul att ha rent. När man känner lukten av ett ny städat frächt rum!
Puss

off day


Ledig idag som sagt! Tänkte göra lite grejer, fast jag kom på nu att jag måste städa först! Important! Haha, nej men det går nog ganska snabbt. Det är också möjligt att jag kommer iväg till någon affär och köper ett fodral till min kamera. Annars lånar jag pappas eller Johans.

15.20 går bussen från stationen! Pirrigt värre. Jag lovar att G kommer ha glömt biljetterna.
Back to breakfast!
Puss

April, 21


Kvällen är gjord. Det blev lugnt med tv och en massa té! Sen ringde en sen mamma och ville bli hämtad. Så det blev till att hoppa in i bilen och dra iväg.
Ny har jag hoppat upp i min säng och satte nyss på Alla älskar Alice, Persbrandt är ju med, man måste ju ladde upp inför imorgon! Åh, vad kul det ska bli! Can't wait! 
 
Kameran fungerar finfint nu, det var någon inställning med ljuskänsligheten som gjorde att det blev lite grynigt liksom. Men nu är det bra!
Nu blir det till att dregla lite, en ung Persbrandt lockar.
Puss

Jag har gjort det igen


Ännu en gång har jag skitit i att städa. Fy på mig! Jag har nu legat här nästan sedan jag kom hem, kollat på olika video-snuttar och liknande. Jag har även prövat min kamera! Utomhus blir det as bra blider!! Men de blir lite grumliga på vissa ställen inomhus...ska prata med pappa när han kommer hem. Ett evigt tjatande om dessa prylar.

Jag har ialla fall bestämt mig. Imorgon ska jag städa! Jag är ju ledig och på eftermiddagen drar vi till huvudstaden för äventyr! Så innan dess ska jag ha hunnit städa samt skrivit lite mer på min utvärdering till projektet. Det borde jag väl klara av ? HAHA, nej jag har ialla fall plockat undan diverse saker här på rummet, så det är bara att dammsuga och damma kvar. Kanske tvätta fönstrena också, det skulle behövas. Men som sagt tidigare. Vi ska inte ta ut segern i förskott. Något annat kan komma imellan! Haha, men nu var det ju tänkt att det inte skulle bli så bli så! Så förhoppningsvis blir det städning imorgon. Skärpning Anna!
Nu ska jag dra ner lite och gosa med Ville-pille! Han är så gó!
Puss

En vana


Det här börjar verkligen bli en vana nu! Sitter i skolan och bloggar - igen! Haha, det är tur att vi får så mycket datatid i skolan helt plötsligt :P
Idag ska jag inte göra något speciellt, kanske städa mitt rum om rummet har tur!

Det blev ju som bestämt en cykelpremiär imorse med Lina! Det var drygt som fan, men skönt! Nu ska vi göra det varje tisdag, förhoppningsvis tar jag mig i kragen och cyklar mer än så! Haha, nu ska jag återgå till dna:et!
Puss

Mörbultade muskler


Jaha, då var det redan kväll. Tänk vad dagarna går fort! Kom hem från träningen för kanske en halvtimme sedan, skulle kommit hemtidigare om det inte varit för Frida. Skulle hämta henne från hennes träning, men den slutade mycket senare så jag fick sitta och vänta.
Jag hann inte städa mitt rum idag heller. Det är nog bäst om man inte bestämmer någon spec. dag då man ska göra det, men jag hoppas det blir gjort imorgon.

Insåg nyss att min lilla fot har fått ett blåmärke redan från träningen. Hallå, jag var bara där för två timmar sen typ! Man får hoppas att det försvinner lika snabbt som det kom!
Nu ska jag gosa ner mig i sängen med en stor kopp té!
Puss

En något piggare Anna intar solen


Har vilat lite nu sen jag kom hem. Men innan vilandet blev det till att basöka Skiljebo och Sannes Spelhörna för att skicka iväg mitt pappren till Luxemburg! Det gick jättebra och efter det åkte jag hem. Lunchade och fixade lite här hemma. Nu ska jag nog släppa ut lille Ville på tomten och sätta mig i solen så jag får lite strålar på mig. Skönt! Men jag får nog ta på mig en tröja för det är inte ens 10grader i skuggan! Kallt värre..
Imorgon blir det till att inviga cykelsäsongen med Lina genom att cykla till skolan för första gången år 2009!
Kanske höra mer ikväll.
Puss

Trött som ett as


Sitter i skolan nu, fan va trött jag var imorse när jag vaknade! Även fast jag gick och la mig lite innan tolv igår (vilket är mycket ovanligt en söndag..) Kan inte förstå att man blir så trött. Idag händer väl inte så mycket ialla fall. Skönt. Träning ikväll, då blir det klartecken om graderingen. We'll see.
Hann ju inte städa mitt rum igår, men det blir idag istället. Måste verkligen göra det nu. Bajs
Puss

Nattinatti


Filmen var faktiskt bra! Började något knepigt igår...menmen, den var lite halv B dock.. Får väl kolla på den andra också eftersom att vi har den hemma.. Men det blir någon annan gång! Nu behöver jag verkligen sova då det är dags för skola tidigt imorgon...
Puss

Another Sunday's passing by..


Nu har jag skrivit klart min utvärdering av projektet. Så nu är det bara kvar att skriva ut det och lämna in det! Skööönt. Har varit och tränat idag också, samt gjort en smarrrrrig smörgåstårta!
Snart blir det nog att titta klart på The Bourne Identity,  hittils verkar den bra.

Har ockås pratat med två olika tjejer som har varit hos familjen innan, de var jättetrevliga och super positiva, vilket känns bra!
Puss

Färdig byggt


Idag börjar vi tidigt! Jag borde verkligen städa mitt rum..det syns nu när soler ligge på så pass mycket. Får ta och göra det idag! Ska skjuttsa mormor och morfar till stationen senare också, de ska till Stockholm på nåt grejs, får ta deras bil så det blir naajs ;D

Har jag nämnt att de har tagit bort ställningen på huset nu? Bygget är klart, taket är klart och nu slipper vi byggjobbarnas oväsen! Oj vad skönt det ska bli! Nästa vecka kommer en ny markis också, så då kan man få bort solen, ( den gamla är redan nedmonterad ) Sen resultatet kan man ju diskutera..Alla hus har fått på taket nu och det ser lite ut som något slags rymdgrejs eller liknande, eller som om vi hade jävligt mycket snö på taken! Man vänjer sig väl...

Lyssnar på "Inga from Sweden" nu, haha vilken låt egentligen, men man kan inte annat än att få ett smile på läpparna.
Nu ska det ätas frukost!
Puss

fy på mig!


Har inte bloggat på hela dagen! Ush och fy! Nej, det har varit "full rulle"! Gick väl upp vid en halv 10, då jag skulle ha samtal med Monica vid 10. Det gick super bra! Sen kom Sofia vid 11 och vi skulle göra klart projektet!
Äntligen blev vi klara men nästan allt. Det resternade kan vi nämligen inte göra tillsammans. Det är utvärderingen som vi måste göra var för sig. Annars är det klart! Fasen vad skönt det känns alltså!

Fick min kamera igår också! Yeey, älskar den! Lovely!!
Puss

Vad händer med folk?


Idag har det ju varit ganska varmt, det blev det senare på dagen ialla fall. Imorse var det kallt! Men, solen kom fram och värmde upp lilla staden till slut. Och vad händer då med folk? De blir som galna! När jag skulle hem från skolan gick jag en liten liten runda på stan. Då får jag se folk i mini-shorts och linnen! Sandaler kommer fram och bara överkroppar! Hallå, det är faktiskt inte sommar än på ett tag! Så varmt är det faktiskt inte att man går runt i mini-shorts! Själv tycker jag att det räcker att jackan/tröjan åker av och ett par schyssta solbrillor på! Bara ben och linnen får vänta ett litet tag till ialla fall.

Det gick inte så bra som vi tänkt med projektet idag.. Vi blev inte klara och har därför inte lämnat in det. Men vi ska träffas imorgon, ganska tidigt, för att göra klart allt. Då blir det verkligen allt som ska bli klart så att vi blir färdiga med det här snart!
Nu blir det fredagsmys med en najs movie och mjukisbrallor på!
Puss

Ännu ett inlägg


Jaha, sitter fortfarande på miljön och håller på med de här frågorna om Ålesund. Det är så jävla segt. En tre timmar lång lektion om ett par frågor som vi ska leta upp svaren på, på norska till på köpet! Orka.

Känner att jag får ångra att vi inte strechade igår efter träningen. Känner i min rygg att musklerna ligger några minuter efter idag. Var vi tvungna att ge efter för tröttheten? G det är ditt fel! :P haha
Puss

School..


Är i skolan nu, orkar inte jobba med miljön, eller tja, vi började nyss så jag ska väl sätta igång snart! Så att man får något gjort.. Vi fick tillbaka våran livscykelanalys typ nyss...orka Ulla. Hon suger. Typ alla hade fått kommentaren "magert" på arbetet...Vem använder är ordet ens? Kom på nåt bättre fan! Haha, ush jag orkar verkligen inte.
Måste nog sätta igång lite granna nu.
Idag ska projektet in. Vi ska jobba efter skolan..
Puss

Färdig!


Nu har jag fixat klart med min text till projektet! Fan va skönt. Det ska ju in imorgon, vi får se hur det går.....men vi slutat 12 imorgon så vi ska super jobba efter det! Förhoppningsvis får vi in det till honom, ett snyggt litet "häfte" om djur och djurparker.. haha shit vilket projekt...undrar vad vi får för betyg! Haha, det återstår att se..
Nu ska jag sova, hoppas inget stör denna natt, det ska blir så skönt!
Puss

Det ska bli en perfekt dag


Nu har jag vairt på rymmen nästan hela dagen! Min morgon började ju inte så bra, om man läser det förra inlägget. Men resten av dagen! Skolan, det var väl ganska segt idag på kirminaltekniken måste jag säga. Men sen stegade jag mot MB och skulle ha ungarna! Det var riktigt kul och jag fick beröm för en mycket bra träning! Yeeey!!
Sen kom GJ och han har snackat med mamman i familjen som jag kanske ska åka till (hon ville ha referenser) och det hade gått jättebra! När jag nu kom hem har jag fått mejl av henne och de är mycket intresserade av mig! As kul. Berättar inget mer nu, ifall det inte blir något.

Köpte också biljett till Stockholm! Tur och retur, såklart. Vi ska åka med SwebusExpress, (billigast) men orka att jag fick betala 14kr extra för att jag ville ha en pappers biljett istället för ett email eller sms.. Menmen, 14kr extra kan jag lugnt lägga ut för att få se Persbrandt! Vi sket i att ta ombokningsbar, för det här ska inte bli fel. Det ska vara en perfekt dag med en perfekt M.Persbrandt! Så det så.
Nu blir det projekt för hela slanten då det ska vara inne imorgon...
Puss

God morgon!


Åh vad arg jag bli på mig själv. Idag var det ju Tänk om dag och det kom jag på i samma stund som jag skulle åka till lektionen som börjar 10.20...Tänk om dagen började nio tror jag. Så jag var ju ganska sen ute. Jävla pucko. Så här sitter jag nu, nästa lektion börjar halv tre. Kul Anna! Bra jobbat! Dagen kommer att ägnas åt projekt. Som by the way ska in imorgon...
Puss

Spin mer kvinna!


Har varit på gymmet nu ikväll, körde upp min kondis lite granna, känns bra! Körde spinning och cross, man borde verkligen köra mer spinning, det tar! Jag hade ju en gäng spinningkort på Friskis, i ett par månader. Jag tror att det var i nian om jag inte minns fel. Det var kul, men drygt att man alltid var tvungen att boka passen i förväg, annars fick man inte plats..Det är ju inte tillgängligt på samma sätt som ett gym. Det är det jag gillar med gymmet. Man kan träna när man vill, hur man vill och dunka egen musik. Det gillar jag! Det negativa kanske är att man inte har någon som flåsar eni häcken  hela tiden. Men det funkar utan den personen också! Man lär sig.
Tänkte försöka sova lite tidigt idag, så att man tar igen lite. Men det blir nog inte så. Vi börjar ju lite senare imorgon, så då får man lite mer smön på köpet kan man säga!
TVn väntar!
Puss

Die Mauer


Frida kom nyss hem och klagade lite på min nya design som jag fixat. Bajs på henne! Nej men det kanske inte är världens bästa och snyggaste, men det duger för mig och nu vet jag ju hur man gör så nu kan jag fixa en ny när jag vill!

Har nyss gjort min "plikt" och skickat iväg ett mejl till familjen, med namn och tel.nummer där jag jobbat, plus sitt GJ! (Jag "förvarnade" honon också innan, så han vet att jag lämnat ut hans nummer och att någon kommer ringa,)
Fixade as god lunch idag! Det blev lite nudlar och kyckling, lite champinjoner och tomater! Detta åts med pinnar, Lovely!
Nu ska jag nog ge mig på ett par djur och lära mig mer om de, för jag måste skriva lite till projektet nu!
Måste fixa ihop lite musik att lyssna på medans, nu dunkar Die Mauer med Ebba Grön på för fullt, om och om igen!
Puss

Ta för dig av det goda


Bjuder på lite bilder på guden! Kan det bli bättre?





Puss

Ny design!


Har fixat lite nytt här på bloggen nu, det var dags. Jag har fått ihop en header, med bara min egen hjälp! Mycket duktigt tycker jag. Jag var trött på det superduper ljusblåa och nu får det bli lite grönt med svart text. Enkelt men snyggt!

Börjar ju sent idag så då kan man ta det lugnt och sitta och chilla lite! Hade fått trevligt sms av G imorse när jag vaknade! Såg också att hon hade ringt.. typ kvart över sju imorse, men då var jag inte vaken så jag kunde inte svara! Men nu har det blivit så att jag är uppbokad nästa onsdag för då ska vi på I VÄNTAN PÅ DEN LILLA GODOT MED PERSBRANDT!!!!!!!!!! Jag är sååå lycklig! G fick tag på tre biljetter som någon hade avbokat, vem gör de? 100kr styck får vi betala, och det gör jag mer än gärna! Jag hade nog betalat mycket mer än så också! ÅH vad roligt det ska bli!!!! Nu ska jag äta frukost och kolla på blir bilder på den ljuva karln!
Puss

Kväller


Sitter och kollar lite på internet nu, har satt på Min bäste väns bröllop för lite tisdagsmys framför TVn! Tänkte måla lite naglar och bara sköta om mig själv lite granna. Jag skaffade ju skype igår för att jag skulle prata med en familj! Det gick bra, tycker jag ialla fall! Vi får se vart det leder.
Nej nu måste jag återgå till filmen!
Puss

I väntan på den där jävla Godot.


Fick ett litet sms av en liten KG idag på morgonen, däri stog det att de släpper fler biljetter till den underbara uppsättningen I väntan på Godot, men självaste Mikael Persbrandt! Vem vill inte gå??? Så jag ringde genast upp och en förfrågning om jag ville hänga på KGs till huvudstaden för att se snyggingen, självklart vill jag det! Så genast när jag kom hem gick jag upp på hemsidan, kollade lite och då visar det sig att det fanns två biljetter kvar till den 25:e april! Men det var ju bara två... kollade sedan vilka datum uppsättningen kommer visas senare, jag och G trodde ju såklart att det skulle vara någon gång i maj/juni! Men icke icke.. Det är i mitten på DECEMBER!! Hallå??? Vad gör dom! Varför gör dom så? Vad tror dom? Åh jag blir så arg! Hur ska jag ens kunna veta om jag är i Sverige då överhuvudtaget? Biljetten kostar bara ynka jävla 100kr om man är under 26.. Det gjorde ju inte saken bättre. Kunde den inte ha kostat typ 700 så att man inte hade haft råd att gå även om det var imorgon? Jag orkar inte. Enda sen jag såg reklam om den här jävla pjäsen har jag velat gå. Jag har planerat in att jag skulle gå på premiären till och med. Men nej då tar biljettjävlarna slut.
Jag lackar ur.
Förlåt för ovanligt mycket svordomar i detta inlägg.
Puss

Inte som planerat


Jaha, fick stressa som fan imorse, skulle ju skriva ut min text till redovisningen. Men datorn funkade inte rikigt som det var tänkt att den skulle göra.. Inget funkade imorse. Ush jag blir så trött. Ialla fall så bar det iväg till skolan och jag kom en kvart försent. Inte hela världen men ialla fall. Sen var det dags för biologi och redovisning! När det var vår tur så har Emma inte skickat powerpointen till sin mail. Så det blev ingen redovisning. Typiskt! Vi få göra den nästa fredag istället...Kan det bli bätte?
Nej nu hoppas vi på att resten av dagen blir bättre! Haha. Nu blir det lunch
Puss

Biologiskit


Äntligen är jag färdig med den här jävla biologin! Glömde ju boken hemma över lovet så Emma kom hit nu ikväll, hon räddade mitt ass! Men nu är jag färdig ialla fall och imorgon är det radovisning, sen behöver jag inte tänka ett dugg mer på hur stammen hos en växt är uppbyggd eller hur de fortplantar sig! Hallelujah! 
Nej det är ju skola imorgon klockan 08.00 prick så det är nog tajm att gå och sussa! 
Puss 

Påsken


Jag har ju glömt att skriva om min påsk! Den vas awesome! Vi var hemma hos oss här i lördags, vi satt ute på altanen hela kvällen! Kan man ha en bättre kväll i april? Vi tog förstås hjälp av gasolvärmaren mot kvällningen, det blev till och med för varmt då och då så att vi fick öppna! Man kan inte tro det, redan i april liksom, när har man gjort de? Sen igår fick vi komma till mormor och morfar på lite söndags påskmiddag. Då satt vi på deras altan och de har inte ens inglasad! Men vi fick gå in efter maten för då var det för kallt. Jag hade bara på mig en tunika och en tröja plus tofflor när vi cyklade dit, kanske borde ha tagit på mig mer för sen när vi skulle hem så var det bara sex grader ungefär så då frös jag en aning.
Men det kunde verkligen inte ha blivit en bättre påsk!
Puss

Hur modig är man?


Nu börjar jag bli skit nervös, det känns som att det börjar bli på riktigt nu. Innan har det liksom varit mer snack.. Men nu, nu är det på rikgit.
Nu får jag skärpa mig!
Puss

090413


Hej!
Sitter fortfarande i pyamas, kan det bli bättre? :) Vi har nyss klippt Villes klor, stackarn. Han tycker verkligen inte om det. Men det måste göras, så det är bara att ta i med hårdhandskarna!

Igår var det så fint väder att gymmet dissades, istället drog jag ut med mamma och pappa på Björnön och gick en mil! Det har jag nog inte gjort sen Vikingalunken på Skiljebo... haha, men det gick bra! Skönt att komma ut lite också.
Men nu är det ju tyvärr så att jag har fått tre vattenblåsor, måste nog köpa nya skor...orka att listan på saker som man vill/måste köpa bara blir längre och längre..
Nu såg jag att jag har fått ett nytt meddelande från en familj! Måste läsa det, ha en bra dag!
Puss

En doft förgyller dagen


Jag behöver utöka mitt parfym förråd.. Har nästan kört med tre olika parfymer under mitt liv.. (om man bortser från billigare varianter) Men två av mina riktiga favoriter tillhör den skaran, så klart.
Den ena är Be Delicious Green by DKNY, men vinnaren kommer alltid att vara:



Jag kan helt enkelt inte få nog av någon av dem! Tyvärr är de båda slut nu, men har en annan favorit som också är med på topplistan och kämpar, amor amor från Cacharel, taxfree köpt av mormor och morfar, mycket bra! Det var faktiskt min första parfym som jag fick, också av mormor den gången. Men jag funderar på att utöka mitt förråd som sagt, vet bara inte om jag ska köra på favoriter, som man kan lita på i alla lägen, eller om jag ska bege mig ut i affärerna och kanske hitta en till favorit att lägga till min lista?
Vi får se helt enkelt. Det kan ju vara kul med lite variation också.
Puss

En garderob över någon?


Nu har jag letat galgar i hela huset. Puh! Jag behöver verkligen mer plats till mina kläder! Mamma är lite arg, haha jag har nämligen den största platsen för kläder i hela huset, haha! Ojdå, men jag har faktiskt fullt nu, så är det, tyvärr, nej men jag ska se till att det blir ordning i mina garderober en gång för alla nu.

Nu kom gästerna! Måste kila,
Måste fixa upp lite bilder på mina inköp också! Får göra det ikväll eller imorgon..
Puss

Ett geni


Jaha, nu är det kväll på den otroligt lååånga fredagen denna påsk. Nejdå, så lång har den inte varit, kanske som alla andra fredagar? Oja. Men ialla fall, det blev stan idag med mamma och Frida. Vi kollade på studentklänningar och beslutade att vi inte skulle köpa någon ännu. Vi väntar ett tag helt enkelt tills det har kommit in några fler! Det är nog bra.
Det blev lite shopping ialla fall fast jag inte hade tänkt det. Ett par brallor och en t-shirt från gina! Nästan gratis eftersom jag hade prestenkort där! Man tackar. Sen hämtade vi våra kläder från H&M som jag skrev om, kanske lägger upp bilder på alla nyheter i min garderob imorgon om jag hinner.

Sitter med en gosig värmekudde i knät. Den är alldeles varm och mysig! Den som kommit på idén till den måste nog vara rik idag! Ialla fall lite..
Har inte så mycket batteri kvar så jag måste avsluta nu!
Puss

The long friday


Jag kommer inte ens ihåg vad jag skrev här sist, då är det illa må jag säga. Det är fullt upp när man har lov! Haha, igår var det stan som gällde, provade lite studentklänningar, jag har hittat två favvosar nu! Får se vad mamma tycker om dem, då det är hon som agerar plånbok! Vi kanske ska ner idag och titta på dem, vi får se.
Igår fick jag sms från H&M också! Våra grejer har äntligen kommit! Yeeey, vi hämtar dem nog idag då det inte hanns med igår.
Nu ska jag surfa runt lite som det så fint heter.
GLAD PÅSK!
Puss

Another day of life


God morgon!
Idag är det verkligen inte lika fint väder som det har varit de andra dagarna! Tråkigt. Speciellt eftersom jag ska vara barnvakt nu ett par timmar åt små kussarna och vi tänkte gå ut. Men det löser sig nog endå. Vi hittar nog på nåt.

Ja, igår fick jag ju min kamera. Så på kvällen laddade jag batteriet och satte i det nu på morgonen, en mycket nöjd ao! Men problemet är att den typ knastrar eller nåt... inte bra. Jag och pappa ska åka dit senare, när jag har passat de små.

Idag ska pappa göra kroppkakor! Mums! Ni som inte varit på Öland, har nog inte upplevt denna sensation! (Det finns på ica, och man äter det i norrland också) Men de är allra godast på Öland! Hemmagjorda är också mycket goda, pappa har blivit proffs på de där små potatisbollarna! Kanske lägger upp någon bild sen hur det ser ut, det ser kanske inte så gott ut, men oj vad gott det är!
Nu måste jag kila iväg om jag ska hinna!
Puss

Hoppning på hög nivå


För ett par veckor sedan så hoppade jag och Frida lite med Ville i hallen, det blev provisoriskt med innebandyklubbor, och skor. Men det gick hur bra som helst! Lill prinsen hoppade som han aldrig gjort förr! Här kommer ett par bilder.. :)
Puss



Äntligen min


Idag fick jag äntligen hämta min kamera som har varit på beställning nu ett tag. Det var iaf, eller är, min födelsedagspresent! Åh vad jag älskar den!
Puss

Ännu en dag med sol


Eftersom att det nu är april så är det tillåtet att köra med sommardäck igen! Jag och pappa tog varsin bil igår så att det skulle gå rätt snabbt att få av vinterdäcken och på med sommardäcken! Det gick ganska bra, men fan vad jobbigt det är! Det var ju synd också att muttrarna satt så in i helvete hårt så att jag inte klarade det själv. Det var tråkigt. Men jag är ju tjej, eller hur? Orka ialla fall. Jag ville klara det själv. Får väl jobba på mina biceps...Men om man bortser från muttrarna så gick det jävligt bra! Lyckades till och med dra åt de nya muttrarna så hårt att pappa inte behövde dra åt mer ;)

Nu ska jag lyssna på Fejkade fejs med Järvheden!
Puss

Lördag i bild



Här har vi då lite bilder från i lördags, vi började med grillning och sedan blev det ridning för hela slanten!
Avslutar med en bild på mig och min lilla Eifur, en riktig buse!
Puss






Händelserik helg


Godmorgon!
Ligger i sängen och har nästan nyss vaknat. Skönt att det är påsklov på riktigt nu! Ska bli så härligt!

Ja, det blev ju lite stressigt igår när jag häll på att skriva. Vi skulle dra precis då nästan så jag var väldigt stressad. Men som sagt så var lördagen med hästar och grill på Ängsö väldigt trevligt och mysig! Igår fyllde ju farfar 80år. Det var därför vi skulle iväg och fira honom, det blev först ett besök på ett MC-museum i Sura och sen åt vi lunch på en herrgård, jättegod mat! Efter det drog vi vidare med bilarna till ett fik. Det blev en heldag med släkten helt enkelt! Sen drog vi hem och begav oss nästan direkt till gymmet. Sen var dagen i princip slut.
Såg precis att jag fått bilder av Emily på min mejl, så jag lägger upp dem här strax!
Puss

Wonderful


Gårdagen var helt underbar! Åh, jag tror inte jag har fattat tidigare hur mycket jag faktiskt saknar att rida. Jag tror att jag liksom har döljt känslorna med karaten eller nåt sånt.. Jag vet inte. Men när jag kom upp i sadeln kände jag att jag hörde hemma där! haha, nej men gud va roligt det var! =)

Nej vi ska fira farfar idag för han fyller år! Så jag har lite bråttom för vi ska åka nu, men jag berättar mer senare!
Puss

Today's the day


Idag ska vi göra våran uppgift i miljön! Det skulle vara friluftsliv, och vi ska rida islandshästar på Ängsö! Det känns jätteroligt och lite pirrigt att komma upp i sadeln igen, jag red ju när jag var liten, enda tills jag gick i åttan. Då slutade jag av någon konstig anledning, kände ingen samhörighet med det längre. Men jag kan lugnt säga idag att jag saknar det. Ibland. Jag saknar nog allt, sammanhållningen, hästar i allmänhet, och ja, till och med dressyren! Det trodde jag aldrig. Men mest av allt tror jag att jag saknar hoppningen, det var ju lätt min favorit! Flyga över skyhöga hinder på ett djur som är kapabel till nästan vad som helst. Det är mäktigt. Mäktigare än det mesta jag gjort.

Jag kommer ihåg när jag och Milla hoppade med Diva, Fan va rädd hon var då alltså! Vi körde på över en meter, för att se om hon kunde klara det, (Diva alltså) snacka om puckon vi var, haha det var klart att hon kunde hoppa äver det där! Ojoj, vilka minnen man har från Hamre egentligen! Helt sjukt. Undrar hur det kommer kännas idag, jäkligt roligt hoppas jag!

Nu ska jag dra ut i förrådet och hämta in mina ridgrejer som äntligen ska dammas av!
Puss

Easy money


Nu är det kväller och för ett tag sen hämtade jag mormor. Hon hade varit på äventyr på Pluto, haha någon middag med alla som hon jobbade med förut tydligen, men ialla fall så tjänade jag en bra slant på att köra ner till stan och tillbaka för att släppa av henne här hemma! Det gör jag mer än gärna igen.

Idag blev det träning som sagt, och det var en riktigt skön en! Ingen superhårdkörare idag inte. Men ändå träning. Nu tog precis Troja slut på svt och det är nog dags att hoppa i säng, tror jag, ialla fall om man ser på Frida här brevid mig, hon har somnat här i soffan!

Imorgon blir det en heldag utomhus! Hoppas på dunderbra väder, berättar mer sen om vad som händer.
Ska bära upp datorn nu ialla fall, för nu är det snart slut på batteri, konstigt vad der håller kort tid tycker jag.
Puss

090403


God Morgon bloggen!
Jag är uppe tidigt som vanligt, fast jag inte behöver! Men byggjobbarna är faktiskt fortfarande här, och jag börjar bli van att ha den benkandes där uppe, och det är rätt skönt att gå upp lite tidigt så man kan göra något av dagen också!

Sitter och äter frukost nu och hade tänkt att gå ut och gå en promenad i det fina vårvädret nu på morgonen, i stället för att gå in i det där svettiga gymmet. Men så precis ringde mormor och frågade om hon skulle hämta mig om en timme så jag kunde åka med henne till Friskis. Ja, jag ska med. Tänkte om jag känner mig själv rätt blir det där promenaden aldrig av, även om jag är sugen just nu. Kan ju ta en promenad senare iså fall!
Nej kanske dags att röra på sig!
Hörs sen
Puss


Ny design, tack!


Hade möte med Patrik idag också, och eftersom att Sofia är på semester och latar sig fick jag bli grillar ensam. Vi har inte träffat honom på jättelänge så det var väl dags nu innan lovet.. Ialla fall så ska vi "tydligen" jobba så det ryker på lovet, men då inte Sofia är hemma så blir det väl inte så mycket med det! Haha, jaja, orka projekt!

På stan idag så blev jag sminkad och allt! Var inne på VeroModa under min runda på stan och där var en tjej från Oriflame som "vårsminkade" tjejer, så det var vad hon gjorde med mig! Hon tog en turkos skugga, jag sa att jag inte brukar använda blåtonade skuggor då jag alltid (konstigt nog) får det att se ut som att jag har blåtiror. I vilket fall som helst så blev det bra!

Jag håller också på att fösöka göra om lite här på bloggen, försöker göra mig en header, men jag suger på sånt och har typ inget bildredigeringsprogram.. Vi får se hur det blir, Johan kanske hade Photoshop, frågan är ju bara om mina skills blir bättre för det, skulle inte tro det...MS HJÄLP MIG! (Eller någon annan som fattar!)
Nej nu ska jag pysa till sängen!
Puss & godnatt

Taggad till tusen


Idag har varit en ganska lugn, men ändå lång dag. Var i skolan mellan typ 20 över 10 till halv fem drygt. Men därimellan hade jag ju hål, som varje torsdag på två och en halv timme. Lagom lång tid att slå ihjäl!! Men jag tog det lugnt och gick på stan och "strosade". Kollade inte efter något speciellt, men efter ett tag upptäckte jag att det hade kommit in studentklänningar i vissa butiker! Jag blev tokkär i ett par stycken och den finaste, som inte kostade en förmögenhet dessutom, var ju typiskt nedkladdad med smink...orka att alla översminkade toktstollar springer runt och kladdar ner kläder hejvilt. Nog för att jag en gång i mitt liv hade foundation mm på mig dagligen, men jag tror aldrig att jag har kladdat ner ett plagg! Helt otroligt. Men jag har bestämt mig för att inte göra något impulsköp, jag ska ta det lugnt och leta efter den klänning jag vill ha i min egen takt, jag tänker inte köpa någon nu. Tror nog att det finns klänningar så att det räcker.

Det enda som införskaffades idag var te, vi hade nästan slut på allt och till min glädje hade de fått in nya tesorter för våren! Lovely!
Dags att ta det lite lugnt!
Puss

Hola bloggen!


Igår var det ju första april, och då får man luras. Jag blev faktiskt inte lurad en enda gång! Såg VLTs aprilskämt i tidningen, det var verkligen sämst! Inte ens roligt för fem öre, man fattade direkt att det var oseriöst, vad ärdet för mening med ett aprilskämt om ingen tycker att det är roligt eller att ingen går på det? Ingen mening alls som jag ser det, de hade lika gärna kunnat skippa skämtet.
För er som inte har VLT eller inte läser tidningen, så skrev dom om att EU skulle förbjuda aprilskämt, och så, inte ens kul. Det fattar väl alla att EU har bättre saker för sig än att sitta och förbjuda aprilskämt här och där! Undrar vem som kom på det..

Ialla fall så var det superfint väder igår! Då trodde jag, naturligtvis, att våren var här för att stanna! Att den kom med april och vi kunde vänta mycket fint väder här framöver. Men icke sa nicke! Helt mulet när jag vaknade nu.. Men kanske blir det finare under dagen. Hoppas verkligen det!
Nu ska jag kolla lite busstider och sånt!
Puss

Grymt äckligt och egoistiskt


Tittade lite på Efterlyst nu på kvällen, kom in precis när de höll på att snacka om den här sexhärvan. Jag tycker att det är så fruktansvärt äckligt att gamla jävla gubbar köper sex av småtjejer som inte ens vet vad de håller på med! Vad som jag sen tycker är ännu värre är att det kåta gubbarna inte lyssnar på tjejerna och bara "kör på" som att de inte hör ett jävla dugg fast tjejerna ligger och skriker att de inte vill eller att det gör super ont. Jag blir så fruktansvärt förbannad och jag kan inte ens förstå att det är sant. Rika gubbar som lever i de finaste delarna av Stockholm, med fru och barn och hela baletten. Men det är klart, det är ju de som inte är lyckliga,de som inte får något hemma, men ialla fall, då får de väl skaffa en älskare som är med på noterna och som de sen slipper betala. Fast å andra sidan, vem skulle vilja ha dem? De kan ju inte vara så attraktiva eftersom att de är tvungna att gå till fjortonåringar för att betala för att få lite. Nej jag hoppas verkligen att alla de här äckliga gubbarna åker fast och att det kommer att kosta dem dyrt.
Har ju nästan precis läst ut "14 år till salu" och den handlar om precis samma sak. Nej. Sånt här borde inte få finnas, gubbarna borde veta bättre, det skulle ju lika gärna kunna vara deras barnbarn som ligger där i sängen under dem liksom! Tänk med huvudet förfan! Äckligt och egoistiskt det är vad det är.
Puss.

Lingonparfait inbakad i choklad


Att hänga lite med mormor idag var kul. Vi drog och kollade på lite grejer, men köpte inget dock. (Förutom blommor) Vi var både runt på Hälla, Erikslund och stan. När vi var på stan drog vi in på Öhrmans och fikade, sen åkte vi och handlade och sen begav vi oss hemmåt. =)

Nu ska jag se på "halv åtta hos mig", hoppas de bjuder på något gott! Tyvärr ringde de inte från Expert idag, så min kamera har inte kommit än =(, vi får hoppas på imorgon!
Puss

En seg start på en ledig dag


Klockan är snart halv tolv och jag borde gå och duscha, ska ju ut och åka med mormor sen, så jag borde vara redo när hon ringer. Förövrigt så hoppas jag att de ringer från Expert idag och talar om att min kamera har anlänt! Hoppas hoppas! Valde att ta den från Expert, det kändes tryggare än att handla den på typ MediaMarkt, då får man säkerligen inte lika bra service om det händer något. Nu ska vi ju hoppas att det inte gör det men man vet ju aldrig! De kostade ju nästan lika mycket också, det var inte flera hundra som skiljde direkt, för då hade jag nog tänkt om!
Borde fixa mina naglar också, även mina stackars fötter skulle behöva lite omtanke. Vi får se om jag hinner.
Duschen var det ja.
Puss

Ett par små frågor

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? (lexikon) alkoholister som hjälper varandra att leva nyktert

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? Fåtöljen brevid mig

3. Vad var det senaste du såg på tv? Harry Potter och de vises sten

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: 09.50?

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Ron och Harry som pratar på filmen

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Igår kväll, gick hem från mormor och morfar med Frida

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Några andras bloggar och Harry Potter på TVn

8. Vad har du på dig? Mys tröja, pyamasbyxor och sovlinne

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad? Något drömde jag allt, kommer bara inte ihåg vad

10. När skrattade du senast? Igår

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? En gammal klocka som man drar upp för hand, sex olika tavlor, Tvn

12. Har du sett något konstigt på sistone? Nej tror inte de

13. Vad tycker du om den här utmaningen? Ganska kul, ovanliga frågor

14. Vilken var den senaste film du såg? Hary Potter och de vises sten

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? En Ferrari 550 Maranello LÄTT, och en stor jävla lyxvilla

16. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? Svält, eller fattigdom i världen tror jag, det leder till så mycket problem och tråkigheter

17. Tycker du om att dansa? Ja

18. George Bush? Barack Obama?

19. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Tjaa, det finns så många fina namn, Ebba och Markus kanske?

20. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Ja det skulle jag kunna tänka mig

21. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Välkommen, gå in och hälsa på dina nära och kära


Puss


Ordning och reda, pengar på fredá


Sisådär! Klockan är nu lite över halv två. Jag är faktiskt inte ett dugg trött men jag tror att jag ska sova nu ialla fall, annars förskjuter jag hela dygnet, och det vill man ju inte! Jag har ialla fal setat och fått lite ordning här på bloggen, fixat kategorier och så, så att det blir lättare och hitta. (Eller något) Tog ett bra tag men nu är det klart och allt blir mycket lättare!
Dags för sängen! Nattinatti
Puss

RSS 2.0