måste-ha-begär



Åh, ser ni denna skönhet? Är det inte ungefär det vackraste ni har sett? Fullkomligt älskar denna väska, och bara synen av den fick mig att gå i taket. Sen när man tog på den och kände skinnet lent smeka handen blev det inte bättre. Med kalvskinn och mahina-läder (vet inte vad det är för slags..) var det den lenaste och mest underbara väska jag någonsin rört vid. Len och gosig mocka innuti. Hålen ni ser som utgör "LV" och alla "blommor" är små små hål. Den mest underbara Louis Vuitton som skapats. 22000 pix och den är min. Vem sponsrar mig? Nej, ska spara ihop och sen åka tillbaka till Louis Vuitton högkvarterer i Paris och shoppa!

Back in town


Hejhopp!
Känns som att sommaren är här. I Paris var den ialla fall, med besked! Ojoj vad härligt det var! En massa "första gången" saker gjordes för min del, kanske kommer en lista på det, så att ni kan skratta åt mig. Men, nu vet ni att jag fortfarande lever, och att jag inte blev rånad. Tur det! Längre fram i veckan lovar jag en Paris-update, med lite bilder och så, orkar inte riktigt nu. Måste återhämta mig efter helgen.

PARIS


Har lite tid över nu, som jag ägnar några rader här för att kompensera för helgen. Drar som sagt till Paris ikväll. Vet inte om det blir tid för något mer blogginlägg senare idag så jag säger adjö nu. Det ska ialla fall bli hur kul som helst. Vädret ska bli kanon (21-23grader) så vi kommer njuta och njuta och njuta lite till tror jag. Jaja, slut på mitt tjat, ni får bilder när vi kommit hem. Om jag inte blivit bestulen. Så vi hörs på söndag!
So long suckers

Au revoir

strawberries for life


Åh, äter nu jordgubbar igen, har blivit minst en liter i veckan sedan februari nu, haha! Lite vardagslyx sådär. Dessa idag kommer från Spanien och kostade 0,98euro. Det gillar vi eller hur?

Idag blev det även en massa shopping, spontanshopping. Det som gör mest skada i plånboken. Men Det kunde ha varit värre. Hittade fynd, som man inte kan sringa ifrån. Bland annat ett par jeans, sen när köper man jeans på impuls? Efter Paris är det nog dock färdigshoppat för ett tag tror jag. Vi får se hur länge det håller, who am I kidding liksom?

three days left


Satt här igår och tänkte skriva ett litet inlägg, men hade inget att skriva. Har nog inte det idag heller, men jag ville trycka lite på tangenterna här. Har precis varit iväg på ett litet pump-pass. Spaghetti nu jovisst. Nej nu lite det lite te och slapp!
Tre dagar kvar till Paris!!!

dot dot dot


Dagen har varit som ett kapitel ur en sommardröm. Vädret är ljuvligt, som taget ur en svensk sommar. Här har vi det i april, hur bra blir det inte? Men om man sätter det från ett annat håll, hur varmt kommer det då vara här i juni? Vill man ens veta? Shit säger jag bara.

En långpromenad har dagen bjudit på ialla fall, svettades ihjäl. Stod i valet och kvalet om man skulle ta shorts eller mjukis på färden, av det praktiska skälet att det finns fickor på mjukisbrallorna där ipoden kan vila, blev det dem. Något jag fick ångra efter 10minuter i solen. Så nästa promenad blir det shorts och tshirt, ett som är säkert.
Såg även lite tjusiga blommor på min väg, vitsippor såklart, men också gullvivor och smörblommor! Det ni Sverige! Det är nåt ni inte har än! Älskar även dessa japanska träd, rosa små blommor, tror ialla fall att det är såna där japanska träd. Det ska jag ha i min trädgård.

Kär i filmen mormor, :P


om: en dag i april


Inga Ferrari ägare så långt ögat kunde nå igår mormor, tyvärr.

Men dagen bjöd på en massa annat. Började med att jag var sen som vanligt, varför tar det alltid längre tid att göra sig iordning än vad man tror? Sen tog jag bilen in till Kristin, i solen. Öppen taklucka och ändå för varmt. Självklart var solglajjorna på. Vi gick in till stan för att möta Sara, efter lite dregel i Louis Vuittons skyltfönster kom hon. Stegen styrdes mot glasscafé numero uno. Hade min kamera haft batteri så skulle ni självklart få ta del av dessa moments in life, men nu hade den inte det, så tyvärr.

Efter det blev det en promenad i solen till Luxemburgs bästa chokladaffär, ingen shopping för mig där, kanske en annan gång. Sen gjorde vi en utflykt till den amerikanska kyrkogården från andra världskriget, och sen beökte vi även den tyska. Kul att ha varit där i strålande sol istället för spöregn som det var när jag var där med mamma, pappa och Frida.

Efter det drog vi till Auchan för att käka och gå på bio. Men Sara bangade och drog hem. Så Kristin och jag fick äta själva. Blev den asiatiska restaurangen som vi var på på min födelsedag. Själv tog jag kyckling wok med cashewnötter. Påminnde en del om SpicyHot 13c. Om man är sugen på den? Ohja! Efter det slog vi på stort och beställe in Crème Brûlée flambée, som kom in brinnandes! Oh, där önskar jag att kameran hade haft en gnutta batteri. Men vi får gå tillbaka och beställa igen, och ta kort. Hur gott som helst!

Sen på det blev det bio efter ett tag, Dear John såg vi. Den ni Sverige, den har inte ens haft premiär hos er än! Hur bra film som helst! Åh, jag är kär.
En amazing dag helt enkelt. Nämnde jag att det var hur varmt som helst och strålande sol hela dagen?

Ps, vädret är ännu bättre idag! Skicka inte hit askan, tack. Ds.


same as always


Planen var att när jag ankom till hemmet vid 00.20 skulle jag sätta på datorn och titta efter hur det går för er och askan där uppe i norr. Men nu har jag suttit här en timme. Som alltid.
Jag har haft en amazing dag. Men den berättar jag om imorgon när jag har vaknat! Nu tänkte jag faktiskt sova.

friday night


Bonsoir!
Ser ni? Man utvecklas.

Hade inte så mycket datortid igår pga ett besök hos friskis och svettis. Det var riktigt skönt och kul! Bra där!
Ikväll blir det till att ta det lugnt med mig själv. Blir ju inte mycket av den varan nästa helg, så därför laddar jag upp mig nu. Man kanske till och med lyxar till det med cider inhandlad i Tyskland, who knows?

Ska dra mig till sängen nu och gosa ner mig, har en massa filmer här nere jag är sugen på att se, men också en massa tv-program på datorn!
Godkväll (vi avslutar inlägget på precis samma sätt som vi började det med, fast nu på svenska, för er ovetande)

In her shoes


En ledig dag har passerat och den spenderades med västeråsaren numreo dos. Vi har snick-snackat en massa och bokat hotell för Paris, där vi kommer befinna oss om en vecka och två dagar kära vänner! Im so excited!!

Vi tog även en promenix in till staden och kollade lite affärer. Hittade en massa snyggt men shoppade inget. Kristin tyckte det var bäst att vänta till Paris, och jag kanske borde följa hennes "råd" och vänta. Man kanske hittar en vintage Chanel eller nåt. Vad vet jag. Vi ska ialla fall besöka fin-fina butiker och vara världsvana som jag uttrycker det.

Nu ska jag finslipa min franska. Åh, den är nästan perfekt. Om man ändå kunde fejka.

update hur ointressant det än må vara


Ja, oj vilken tur. Tog mig en sväng in här igen. Sen sist har det blivit lite Ugly Betty som sagt och även senaste avsnittet av Svenska Hollywood fruar. Alltså, måste bara få skriva av mig om Maria Montazami eller hur det nu stavas. Drygare dialekt får man väl leta efter men samtidigt så skön. Hon bara kör på och ja nej jag vet inte vad som gör henne mer "speciell" än de andra. Hon säger så knäppa saker, och är en sån som verkligen pratar och tänker sen. Haha, titta efter själva.

Godisfronten ser blandad ut. Påsen inte tom, men jag kan räkna godisarna som är kvar (på både fingrar och tår faktiskt, så nog finns det hopp)
Nu blir det nog en uppiggare för min hy i from av en lermask. Har ju fått sämre hy sen jag åkte ner hit. Men jag har googlat runt lite och har lite olika förslag på orsaker. Men nog om det. Mer ugly betty, tack!  

falling down


Ursäkta segheten. Finns ingen ursäkt egentligen men, ändå. Har inte haft lust/ orkat skiva några rader. Kan det bli värre?

Ialla fall, hade en helt underbar vecka med Frida och mamma&pappa. Best week in lux kan det nog har varit. Tiden rullar på och snart är även denna vecka gjord. Jag har kommit på att det verkligen inte är långt kvar nu gott folk. Blandade känslor om det, men jag står fast vid mitt beslut om att inte stanna ett år till, och jag känner att det var rätt beslut. Så det känns skönt, hade varit jobbigt om man velade, och sen kanske känner att man gjort fel beslut senare. Nej, jag är verkligen 100.

Dagen har pendlat fram och tillbaka mellan att vara bra och kass. Har trampat i vatten tre gånger till exempel och en massa sånt klantigt. Men en najs middag på det bestående av kycklig och ris så avslutade jag den bra. Kvällen blir nog bra även den. Lite Ugly Betty blir det, som jag nyss börjat se. Det värsta är ju att den gigantiskt stora (som inte väger så mycket längre..) svenska godispåsen står i mitt skåp och skriker på mig. Men, hur ofta har man svenskt lösgodis? Och ju fortare det är borta desto bättre :p (har man inget att äta går det ju inte att äta, så tänker jag)

Har ni tur kommer det något inlägg imorgon, har ni dunder tur kommer det ett par rader ikväll om hur godisätandet artat sig.

Nu ska datorn uppdatera..
Seeya!

ensam i stan igen


Då har familjen åkt, eller tja, snarare fem imorse åkte dem. Men ändå. Jag saknar dem redan. Har egentligen inte lust att göra någonting, sitter och kollar på film nu, och äter svenskt godis. Ska ta mig ut en svång sen ialla fall. Ikväll blir det new moon. Kanske återkommer sen.

and off to the "famous" trainstation


Nu ska jag snart åka. Tio minuter sisådär. Det har slutat regna så vi får väl hoppas att det håller sig borta den här veckan. Själv har jag varit uppe sen sju och duschat, och gjort soppa med Mario. Så nu har han lärt mig den! Känns som den kommer vara jäkligt god, då blir det till att göra den där hemma i Sverige sen.

Får väl se hur mycket update det blir här, som sagt de kommer idag och åker på lördag. Så håll ut mina vänner!
Nu ska jag njuta.

mer vin åt alla!


ja, vad tror ni jag gör? Borde dock sova...


another day in another life


Weyho! Jobbet är avklarat. Igår lagade jag sista måltiden innan lovet. Lunch idag blev rester, endast jag åt då familjen tog ut Theo på lite galej så jag kunde få städa ifred. Skönt. Ikväll blir det Mario som lagar mat då de ska få gäster. Jag har bestämt med Theo att vi ska se på film, det har han längtat efter, (att se på film med mig alltså) så det ska vi göra.

Med Broder Daniel i öronen gick det fortare än någonsin att städa. Hade nästan glömt hur bra musiken är.
Har inte haft någon lust på senaste tiden att blogga. Kollat på film istället, varit uppe för länge, you know. Men nu är det snart lov! Imorgon kommer mamma, pappa och Frida. Jag har fortfarande inte förstått det. Tänka sig. Så imorgon får man inte heller sova ut. De kommer vid lunch, och innan ska jag upp och laga soppa med Mario. Blir en tidig kväll.

RSS 2.0