Fortfarande på samma mark


Ja, vi är fortfarande kvar här nere. Det är ganska kul, vi badar lite faktiskt, har hunnit med att bada två gånger sen sist, nu ligger jag i! Jag har också börjat planera mitt hus, jag blir helt kär i alla detaljer och allt här nere! Galet! Men det går inte så jättebra för mig just med den delen att få ner mina bilder i huvudet till pappret...och pappa vill inte hjälpa mig, men han måste, det ska jag se till! Har tagit ett par bilder på saker jag gillar med husen här och sånt som jag kanske, möjligtvis vill ha på mitt framtida hus. Det kommer nog bli jävligt dyrt att komma med ett eget designat hus till någon byggfirma och få dem att göra mina drömmar sanna. Men där man har tänkt att bo i resten av sitt liv kan man väl lägga ganska mycket på? Jag har redan stöt på ett par problem dock...men lösningar är på god väg!
Puss

En vecka senare, typ


Jaha, äntligen tillgång till dator! Typ en vecka senare :P Haha, nej men jag skulle lätt klara mig utan ett bra tag till men man vill ju ändå checka lite, skulle kolla min mejl då jag väntade ett.
Ialla fall så är vi några mil utanför Ystad nu, stannar här ett par dagar. Innan så var vi i Malmö, åkte dit nästan direkt från Västerås. Igår åkte vi över till Tyskland för att handla lite, så jag var på dina marker G!!!! Känner du min lukt? haha :P

Idag fyller pappa 46år, så det är lite kalas här. Jag har också kommit på att jag inte har badat någon gång iår än, kanske borde ta ett kvällsdopp ikväll? Det sägs vara Sveriges finaste sandstrand här, vi får kolla om det stämmer helt enkelt!
Nu ska jag läsa ikapp ett par bloggar!
Puss

I olika delar av Europa


Åh, såg just en kommentar från G i det förra inlägget. Hon sitter just nu nere i Tyskland och jag tror inte jag har fattat att jag kommer åka, hon har inte kommit hem och vi kommer fan inte ses på evigheter. Snart åker jag på lite vacation också. Då får jag inte träffa MS ( som jag heller inte har träffat på 100 år känns det som ).. Det känns så konstigt. Mina små KGs, åh vad jobbigt. Men det är klart vi kommer ses! Jag håller på med en liten bildgrej om våra upptåg, haha, jag är ingen expert på sånt direkt men någon gång när jag saknar er fruktavsvärt kanske den kommer upp här, vi får se!

Jag har just fått nys om att mina biljetter håller på att bokas, skulle få ett mejl om det senare. Då får vi se hur tungt min packning får vara :P Annars köper jag lätt till ett par hundra kilon. Haha!
Nu: Packning.
Puss

I tankar inför Luxemburg


Jag tänker mycket på hur det kommer att bli i höst när jag tar mitt pick och pack till Luxemburg som au pair. Hur det kommer att bli när jag kommer hem till juletider, ja hur alla kommer att bli och vara. Det är klart att jag är nervös och det är som värst när jag börjar tänka på det innan jag ska somna. Då går det varken att byta tankar eller att somna.

Jag ska ju som sagt till Luxemburg som au pair, och jag tror inte jag har sagt något om det tidigare här på bloggen. Det är ialla fall så att mamman i familjen är svensk och pappan kommer från Belgien. De pratar engelska hemma men jag ska prata svenska med deras pojke, 6 år, så det känns skönt. När jag inte tar hand om honom ska jag städa lite och laga mat. Jag ser verkligen fram emot det här och jag tror att det kommer bli ett underbart år, Det hoppas jag ialla fall. Men fyhelvete vad nervös jag är. Hur ska lilla jag klara mig utan familj och vänner, hur ska lilla jag kunna skaffa mig nya vänner där nere helt på egen hand? Jag som är så blyg. Men väl där så löser sig nog det mesta.

Photoshoot ala studenten


Frida och jag hade lite photoshoot tidigare idag, mest för att få någon bild till mitt "tackkort" som ska skickas till släkten som uppvaktde mig på studenten. ( jag var ju inte på eggeborns ) Vi körde lite eget i trädgården med hopp och grejer, haha grannarna glodde men vafan, här är ett urval av det som fastnade;


Nej, ska nog inte skickas..



Varför står jag på den där grejen för undrar jag?

Vadå, menar du såhär?

Anna Nv3F

Starkast i världen?

Nu åskade det ute, snart börjar det väl regna. Men det hör väl midsommar till?
Puss

Ett liv på 15kg


Sitter och kollar runt lite på aupair bloggar, jag läser det mesta. Läste dock nyss om en tjej som ska åka hem just från Luxemburg snart, och hon skrev att hon skulle börja skicka hem kläder och sånt som inte är så ömtåligt på posten då man bara fick ha 15kg med sig på flyget. Va?? Vem tror att man ska kunna packa ner sitt liv för ett år framåt på 15 ynka kg?? Det här måste jag kolla upp och fixa, annars får jag väl betala typ 1000kr i övervikt...mer än 15kg tänker jag ha med mig ialla fall det är något som är säkert.
Puss

Sims, en fejkad super värld


Blev Sims typ hela dagen igår, är man fast så är man liksom. Jag fuskade inte så värst mycket, bara lite pengar en gång då de var riktigt fattiga. Familjen är klockren och jag älskar den. Haha, fan va nördigt. Funderar på att köpa Sims 3 som har kommit ut nu, det verkar mycket roligare. Sims 2 som vi har hemma nu är Fridas, och det kan jag ju inte ta med till Luxemburg när jag drar dit i höst, får se om jag har råd.
Puss

Fuckar upp


Min blogg fuckar upp sig, jag har skrivit en massa, som inte publiceras? Why? Så jag försöker med det här istället, jag hade skrivit något klokt&bra, om något som gjort mig väldigt glad idag. Något som tog mig till himlen. Men det ville inte bloggen visa tydligen, vem vet varför...
Jag hade tänkt göra så mycket "nyttiga" saker idag, började nämligen rensa bland mina bilder igår, men klockan blev två och mina ögon föll ihop gång på gång. Dags för sängen blev det då. Därför hann jag inte klart, kanske hälften kvar eller något. Men helt plötsligt känner jag mig så sugen på lite The Sims, det brukar alltid bli en sommarvana och kanske då även denna sommar. Vi får se om jag fastnar. Jag har redan planerat en perfekt familj.
Puss

Länge sen sist..


Hallåå!!
Okej, nu var det riktigt länge sedan jag skrev här. Det var sist i fredags innan jag rusade iväg till Emma för champagnefrukost! Jag kan ju berätta lite dag för dag var som hänt.

Fredag: Studenten! Vi började hos Emma vid halv åtta med champagne och jordgubbar mm. Vi skrev också i varandras mössor vilket drog ut lite på tiden så vi fick lite bråttom till skolan men vi kom i tid ialla fall så vi hade inte behövt stressa. Väl i skolan var det en massa tal och grejer, rätt drygt men ändå en fin skolavslutning. Sen blev det utspring i solen och det var helt underbart! Promenad runt stan och därefter flaket. Det var flaket osm var det absolut roligaste under hela dagen, det var så kul! Bara få sjunga, skrika, dricka champagne och ha så kul! Om man inte upplevt det själv tror jag inte man förstår hur kul det är. Det var tyvärr i slutet på var flaktur som regnet kom, men det gjorde inte så mycket.. Vi var lika glada för det! Efter flaket åkte jag hem och firade här hemma. Åt mat och en massa sånt. På kvällen åkte jag vidare till Sofia för lite förtagg till BMB! BMB var kul, i bärjan ialla fall, sen blev det feber och sjukdom. Jag och Sofia typ satt ner i "hörnet" och ja, vi mådde inte så bra direkt. Runt halv två drog vi till Saffest och käkade och ett tag efter det blev det hemfärd för min del. Det var mycket skönt och det gör verkligen ingenting, för min dag var helt underbar ialla fall! Vi hade sån tur med vädret och jag skulle inte gjort min dag annorlunda, förutom sjukdom då, men bortsett från det! Helt underbart!

Sedan resten av helgen kanske jag inte behöver nämna. Har varit jättesjuk hela helgen och mått kass. Igår pallrade jag mig ändå iväg till Emily för att träffas och fira Merre som fyllde 19! Det blev tårta och paj och grejer. Vi kollade på bilder "från förr" och vid tolv drog vi därifrån. Jag, Sofia och Robert var hungriga och invigde McDonalds 24/7. Det blev americanstyle då vi alla körde varsin bil dit, haha och såklart tog vi meny med plus för då fick man ju glas på köpet! Haha! Sen vid kvart i två fick jag äntligen kasta mig i säng!
Idag blir det tandläkare och kanske arbetsförmedlingen!
Puss

Den är här, dagen vi väntat på


Det är dags. Det är över. Jag klarade det. Tänk, efter alla dessa år, dagar och lov, så är det över - på riktigt. Aldrig mer, aldrig mer. Studenten är här, och mer efterlängtad kan den väl inte bli? Än så länge är det uppehåll och det tavkar vi gud för. Åh, jag kan inte förstå att vi kommer stå där på trappan om ett par timmar, nu är det vi och nu kör vi!
Puss

Det är över snart


Vagnen är klar, här är det snart klart och jag kommer bli klar. Det är jättefint här hemma och Frida har gjort en slags banderoll! De städar och fejar hela tiden och jag typ tittar på :P Jag hade tänkt hjälpa till men man har ju gått och blivit sjuk så det känns för jobbigt. Imorgon kommer jag inte känna något förhoppningsvis, det blir alla sparkrafter som finns imorgon! Sen kan jag ju vara sjuk hur mycket jag vill liksom.
Ska snart hoppa in i duschen, fixa och trixa, men håret får bli tvättat imorgon bitti, annars kommer jag inte få styr på det! Åh vad kul det ska bli!
Kvällen får avslutas med någon rulle innan det blir till att sova!
Puss

Tahandommigsjälv-dag


Godmorgon!
Har nästan precis vaknat, eller, det var kanske en halvtimme sedan jag har till och med hunnit äta frukost! =) Sov faktiskt väldigt länge, det var nog välbehövligt kan jag tro! Idag är det fix med vagnen som gäller, hur gör man med den när det kommer regna?!!? =/
Efter det ska jag bara ta hand om mig själv, duscha, måla naglar och sånt där ni vet! Sen ikväll blir det en tidig kväll, om man nu kan somna! Imorgon smäller det!!!!
Puss

I ett moln av regn


Maskeradfesten igår, det var väldigt kul, men jävligt mycket folk. Klart man förvänar sig det men det är drygt att bli puttad överallt tycker jag. Men sånt glöms bort i det roliga! Kvällen avslutades med en promenad hem till Ellinor med Sofia för att hämta våra grejer, sedan en promenad hemmåt i natten/ morgonen! Sofia hade ingen cykel och därför gick jag med henne. Vi bevittnade en överkörning av en igelkott, stackarn! När jag var ute och åkte idag låg han kvar gubben! Sen började det regna och vi blev lite smått blöta. Men det var välk inget emot vad vi kommer att bli på fredag eftersom att det tydligen ska regna HELA dagen....fan fan fan
Natten hade blivit morgon innan jag kom hem och jag stupade i sängen vid fyra tiden. Fast då hade jag vart hemma ett litet tag, kanske 20 minuter eller så. But still.
Nu ska jag sörja över vädret. Godnatt.
Puss

Norsk ungdomsfilm när den är som bäst


Hemkommen från Junitrofén nu, härligt! Rudbeck vann iår igen - vet inte hur många år i rad vi vunnit men jag tror det är många ialla fall! Bare Bea överföringen misslyckades innan jag skulle åka så då gjorde vi så att vi körde om på nytt och lät datorerna stå på, och nu när jag kom hem så var det klart! Yeeey, antingen kolla inatt efter maskeradfesten eller imorgon för då är vi helt lediga! Fasen vad jag ska njuta då, bara ligga hemma och softa! Najsbajs.

Tänkte dra över till mormor nu, dels med min studentklänning, ( för hon ska stryka den, mamma hinner inte ) men sen också för att fixa och trixa lite med deras dator! Vi har fixat virusprogram till dem nu som måste installeras.. fast borde kanske ta och äta något först? Har inte käkat lunch än....
Puss

Tre dagar!


Mysigt igår med klassen, inget drag direkt men mysigt! Idag är det Junitrofén som står på schemat och jag håller på och hoppar i Wilma dräkten, Flintstones intar Löga! Ikväll är det maskeradfesten och då intar vi Pluto! Hoppas det blir kul!

Sofia håller på och skickar Bare Bea till mig nu, över msn. Jag är glad! Johan "fixade" det ju åt mig för ett tag sedan men den hade ingen svensk text, så jag tog bort den. Nu skickar Sofia, men hon sa att den inte hade svensk text den heller, men vafan, vi var ju i Norge typ nyss, och vi snacka norsk typ hela tiden, då lär man ju klara av en lite Bare Bea film! Eller? Plus att vi typ har sett den hundra gånger eller nåt så man kan replikerna utantill! Så den laddar för fullt, en tredjedel klar nu typ, något seg, men vad gör man inte?
Nu ska peruken på!
Puss

Papperskorgen nästa!


Snart kommer Sofia och hämtar mig, vi ska åka bil så vi slipper frysa! Yes! Ska ju som sagt till Johan och träffa klassen.

Tidigare idag rensade jag lite här i min dator, det behövdes! Måste försöka organisera lite mer, fasen man hittar ju knappt, eller jag hittar men om jag skulle försöka förklara för någon annan skulle de inte fatta ett skit, därför ska jag nog rensa lite till. Har tagit bort alla gamla labrapporter och sånt! Nu är skolan över, behöver aldrig skriva en rapport mer för Rudbeck! Haha, sweet!
Nu ska jag pysa,
Puss

Aldrig mer ett eget skåp


Idag efter kemin ( som tog typ fem sekunder ) så tömde jag mitt skåp. Mitt fina, superdåligt placerade 222 skåp. Jag insåg nyss att jag aldrig kommer behöva ett lås till detta ändamål mer i mitt liv och jag kommer förmodligen aldrig få ett "eget skåp" mer heller. Men det var skönt att lämna det, nu har jag liksom inget mer kvar i skolan att hämta. Inget som kan bli stulet eller inga nycklar som kan bli inlåsta.
Ikväll är det klassparty, "studentskiva" vi ska grilla och ha trevligt. Sen är det bara imorgon och onsdag, sen torsdag och efter det smäller det liksom!!!! WOOHO
Puss

100 saker som ligger och trycker


Det finns så mycket jag borde ta tag i. Men jag gör det inte? Varför? Vi har liksom inget i skolan, nästan helt lediga, men ändå känner jag att jag har så lite tid :P det är väl för att jag gör de saker jag känner för just för tillfället. Men så ska det få vara den här veckan! Såklart det finns vissa grejer man måste göra innan studenten, typ raka benen och sånt där men de andra grejerna får vänta tills nästa vecka. Resten av veckan jag jag nämligen be för att det ska bli fint väder på fredag. Just nu enligt svts 10 dygns prognos ska det regna hela dagen. Jag vet att det är för tidigt för att säga något om vädret men det känns ju inte roligare för det liksom.....vi får se.
Cykla till skolan om typ en timme, utvärdering på kemin och sen är det finito för idag! Niceeee
Puss

090607


Lördagen bjöd på städning av ett dammigt rum samt lite härligt "party" med en del av klassen. Träffade underligt nog på PW då jag väntade på Sofia vid Skiljebo...( KGs HAN RÖKTE!, you're not alone MS ;D haha ) Blev en inte så värst härlig cykeltur hem i natten, det regnade och var kallt. Just då ångrade jag att jag inte tagit med mig ett par mjukis att dra på över strumpbyxorna. Desto skönare var det däremot att komma hem och krypa ner i sängen.

Dagen idag har mest bestått i bilen. En roadtrip med Johan till Katrineholm, påväg för att köpa ett xbox 360. Köpet gjordes och han är nöjd. Jag följde inte bara med som moralisktstöd utan mest som chaffis faktiskt. På kvällen nu blev det lite läskig film så nu sitter jag här och är rädd. Kommer inte våga somna. Får hitta något som får mig på andra tankar.
snart snart snart
Puss

Nu är mössan officiellt på


Igår var det fotografering och mösspåtagning! Trevligt, vi hade avslutning på miljön och vi fick våra betyg...jaja, man kan inte ha tur varje dag, eller? Efter ett tag på miljön gick vi och bytte om, fotade oss och bytte sedan om igen. Åter upp till miljön där vi fick cider och grejer, sen ombyte igen och mösspåtagningen! Själva grejen var väl inte så speciell men det var kul att se alla med mössan och allt!
Kvällen blev lugn och skön, very nice! Vaknade tidigt idag av en ond hals. Ska man gå och bli sjuk lagom till studenten?
Idag är det nationaldagen, grattis Sverige liksom.
Puss

Nv3Flintstones


Utklädnadsshowen var det ja, det gick jättebra för oss, ( även om vi inte vann ) Jag var skitnervös innan, mest för peruken, det rörde mig inte så mycket att vi skulle köra friskti&svettis inför hela skolan eller att dansa inför dem alla. Det var peruken som var krånglet. Men även det fixade sig! I tisdagskväll sydde ju pappa in min ganska mycket, den var jävligt förstor tydligen och den blev as bra! Satte i några hårnålar för att få lite stadigare och i fall att liksom. Men inget åkte av mitt huvud och den satt hela dagen! Perfekt! Efter dansen blev det foto och sen ner till Vasa, där var det stoj&stim, vi käkade efter en runda i stan med Flinta bilen! Klassen drog ganska snabbt, men jag, Emily, Robert och Sandra var ihärdiga! Lägger upp bilder sen när jag har fått tag på några.

Johanna och jag klarade förresten G i KemiB idag! Vi äger! Så jäkla stola över mig själv, det är nog bra efter gårdagen...kan behövas. Sen nyss på kriminaltekniken hade vi betygssnack och jag låg på VG. De hade satt VG på mig, och jag blev så jävla förbannad. Så jag snackade med den, la fram mina argument för mitt MVG och de höll med hela vägen. Därför är mitt betyg nu ändrat till ett FETT JÄVLA MVG i kriminalteknik! Bäst. Ännu en gång idag blev jag stolt över mig själv.
Nu ska jag åka hem.
Puss

Kamai in my ass


Ifall du inte vill ta del av mina klagomål och svordomar ska du nog inte läsa vidare.

Fyfan va jag är arg. Jag hatar kamai, jag hatar Henke, jag hatar grunder, jag hatar tankar bakom allting och det värsta av allt är nog att jag till och med hatar karate just för tillfället. Det känns så förjävligt och jag vill inte prata om det. Men jag är så sjukt besviken och arg på mig själv och jävla Henke med för den delen. Hittar inga andra ord.

Så nu sitter jag här, i min mörkblå velour dress, fryser och är ledsen och besviken. Det var ju kul att utklädnadsshowen gick bra ialla fall. Kanske lägger upp bilder sen om jag har lust.
Puss

Prestationsdagen


Utklädnadsshow idag! Tagga tagga tagga! Ska väl vara i skolan vid halv tio, då får vi ett klassrum till förfogande! "Skollyx," haha! Ikväll blir det äventyr till Köping med KGs, we'll see..
Endast ett fåtal dagar kvar nu!
Puss

Nattamat


Nu har va genrepat! Det gick asbra förutom håret då...men det tar vi imorgon! Det bli som det blir liksom! Har käkat lite nu, var vrålhungrig när jag kom hem men nu känner jag mig lite smått illamående..kanske ska sova bort det? Men samtidigt vill jag inte sova, prestationsdagen smyger sig närmare och närmare... nervigt!
Hoppas regnet drar bort från Västerås.
Puss

Regn regn och åter regn


Ja det är väl det som väntar i veckan. Fan om det regnar nästa fredag, kul liksom...regn kan verkligen konsten att dra ner på någons humör. Sydda klart min dräkt igår! Det blev rätt bra, fick hjälp av pappa, haha jag blev lagom förbannad när det inte gick...haha! Men nu är den klar och det är jag glad över. Vi ska ha genrep först med klassen nu snart och sen ikväll i skolan.. hoppas allt går bra!

G är nu snart i Umeå, polistester, fan vad jag håller tummarna! Det skulle vara så jävla coolt om hon kom in! Första försöket liksom, åh vad häftigt!
Puss

Studenten närmar sig med stormsteg


Godmorgon Sverige! Fasen det fins vädret verkar hålla i sig, sweet! Har nyss vaknat och ska äta frukost inom en mycket snar framtid. Vi hade ingen miljö idag så jag börjar inte förrns elva och slutar sen tolv! Åh vad jag älskar det här! Fast skönats av allt ska bli att sluta. Att bara kunna göra vad man vill, när man vill och inte behöva plugga en massa som man ändå inte bryr sig ett jävla skit om. Det ska bli helt underbart!
Nu kurrar magen
Puss

RSS 2.0