Nya tag


Okej, nu ska jag lägga ut hela tre bilder! Alla från besöket på polismuseet i Stockholm i tisdags! ( Alla snodda av Milla ) Jag har även lagt in alla andra bilder från min kamera nu ( äntligen ) men jag har bestämt mig för att inte lägga upp dem här, vet inte vart jag ska börja och sen känns det något efter liksom... så nu börjar vi om helt enkelt! Njut så länge det varar.

     

Vi har först mig i bilen, ser helnöjd ut tycker jag, passar som handenihandsken för det där! Milla stannade mest i baksätet, haha kanske mer henne ? ;) Nej, nu var jag elak! Men även på den andra bilden sitter hon i baksätet! <3 Cutie

Nu, snart blir det "klassträff" på Björnön!
Puss

Sunday morning


I helgen har jag verkligen inte gjort någonting. Eller jo, lite grejer har jag väl gjort men inget jobbigt eller direkt krävande. Bara saker jag har velat göra! Var ju ledig i fredags så då tillverkade jag lite egen saft, lite rabarber, sweet! Sen igår hjälptes pappa och jag åt att gjuta en skål av ett rabarberblad som vi ska ha i trädgården, typ som ett fågelbad, fast jag vet inte om vi ska fylla det med vatten..det blev ialla fall jättebra!

Idag är det morsdag, så vi har fixat en present till mamma, efter att vi hade köpt den kommer hon och säger att hon önskar sig någon slags blomma..så det blev till att köpa den också, ast den har hon redan fått, hon var tvungen att välja själv! Så nu har vi en till liten present ialla fall men det blir nog bra!
Frukost snart!
Puss

First day of freedom


Igår var sista provet - sista forever på Rudbeck! Nu är det inget mera plugg eller någonting! Det känns så jävla skönt, äntligen! Idag är jag ledig, har som vanligt massor att göra. Hoppas jag inte klämmer något annat finger bara! Tänkte försöka rensa lite i min kamera också, så nu kanske ni får ta del av lite old pics!
Time to get set!
Puss

Mordet på universitetet


Sitter på krim och försöker lösa mordet på universitetet, jag kanske lyckas, men måste göra en kromatografi först för att kolla extra. Sen vet jag. Hoppas det går bra!
Kemiprovet gick åt helvete, så det känns inte så kul...men vi får se. Det löser sig alltid. Måste fortsätta nu!
Puss

Det är snart över


Fyfan va trött jag är på skolan nu alltså. Kemin kommer gå så åt helvete, jag orkar verkligen inte bry mig. Vem bryr sig om ett sketet jävla kemiprov? Jo, jag kommer göra det när jag får mitt ig och kommer bli tvungen att gå på en massa straff lektioner. Men samtidigt, jag kan verkligen inte, det har varit alldeles för mycket den här veckan och jag är helt slut. Gick jag la mig tio igår kväll, vaknade nio imorse, jag som aldrig brukar sova länge! School is killing me thats it. It sucks.

Stockholm igår var...stockholm, det var mysigt och jag fick sitta i en livs levande (?) polisbil! Fan vad hemma jag kände mig! Nu vet jag, ialla fall för stunden... Men det känns bra! Det var coolt att få gå där bland en massa förfalskade tavlor värda miljoner och få se Mijailo Mijailović brallor och keps från Anna Lindh mordet och en as ful fantomenbild på lasermannen, (nu kommer han väl komma efter mig med sin laser när han blir frisläppt om två år...) Synd bara att det blev lite stressigt på slutet, jag hade gärna stannat ett tag till...
Nu ska jag glömma kemin för en stund och kolla upp repliken från Ondskan som vi typ garvade åt i ett år på Skiljebo! Det stör mig att jag och Lina inte kom på den igår :P haha lägger ut den om jag hittar den på youtube! Ingen kommer säkert fatta det roliga i det men fan va jag kommer garva!
Puss

I väntan


Imorse for jag upp ur sängen, trodde att klockan var typ halv sju..men det visade sig att den var halv sex..kunde jag sen somna om? Nej..
Så nu sitter jag här, väntar på att plattången ska bli klar. Jag kommer ihåg "förr i tiden" när jag aldrig plattade håret. Jag kunde inte förstå detta begär. Men efter att ha kortat ner håret så förstår jag plötsligt. Det är som att man kommer in i bubblan...
Snart blir det Stockholm också!
Puss

Först in


Haha, fick ett mejl nyss från Ulrika att jag var först in med arbetet! Hahahaha yeah ;D
Nu har jag fixat in min labrapportis också, skönt. "Bara" två prov kvar då....plus att mordet på universitetet ska lösas..men det tar vi på torsdag!
Nu ska jag ta det lite lugnt, har satans ont i axlarna, har suttit här och spänt mig hela dagen, bajs också.
Ser ialla fall fram emot Stockholm imorgon, lite polismuseet och grejer! =D
Puss

Check!


Nu har jag skickat in Ålesundsuppgifterna! WOHO! En av stenarna har lyfts bort från mitt bröst. Ett par kvar "endast"....Det har tagit ett tag att bli klar med dem och det kändes inte som att jag ville lämna in dem. Man kommer ju ändå bara få en massa dålig respons, det är väl magrare än ever...Men jag orkar inte mer och jag kan nog inte göra bättre heller...så nu går jag vidare och ska göra klart labrapporten. Hoppas det går lite bättre.
Puss

Pluggis dag


Idag blir det ännu mera plugg. Måste få klart miljöuppgifterna och labrapporten! Sen får det bli lite biologi också. Provet är ju på onsdag... Kemin får vänta ett tag till..provet är ju inte förrns på torsdag! Haha

Ska ta lite mellanmål nu, lunchen i skolan var ju inte så mättande... Men ialla fall så blir det först miljö här vid datorn och sen labrapporten lite snabbt, inte så mycket kvar på den! Men sen blir det biologi ute i solen minsann! Höll på att svettas ihjäl när jag tog cykeln hem! Skönt att det är lite varmt ialla fall!
Puss

Måndag igen


Nu är det en fin måndag igen och ännu en dag innan studenten kan bockas av! Sitter på miljön och jobbar med uppgifterna som ska vara inne imorgon, tänkte bli färdig idag så snart som möjligt faktiskt! Fick reda på att det inte heller är någon träning idag, så det gynnar ju mig då jag behöver rå plugga! Som sagt så sitter jag här, och faktiskt gör jag det frivilligt, tänka sig liksom! Jag har hål och kan man då göra något bättre än att plugga? Tydligen inte...
Puss

Segis degis dag


Sitter och filar på mina miljöuppgifter, en del är halvklara, vissa har jag inte ens börjat med...brabra!

Bröllopet igår var jättefint! De hade mina favoritblommor, ( kallor ) Åh, jag vill också gifta mig, fast inte en kanske men någon dag! Vi fick jättegod mat också, oxfilé bland annat, och tårta och grejer! Blev en nykter kväll för min del då jag skulle köra fam. Olsson hem på natten. Men jag fick alkoholfritt vin, både vitt och rött, det vita var super! Yeah, sen till kaffet snodde jag åt mig lite whisky som alla fick, det fick pappa av mig och han blev mycket glad! Haha, det blev också dans och massa skratt! Väl hemma stupade jag i sängen och vi alla sov till typ halv tolv! En något seg dag.
Nu ska vi käka,
Puss

Det nalkas bröllop


Om ett par timmar blir det bröllop, vi ska väl åka vid två tror jag bestämt. Jag börjar bli klar, måste bara sminka mig och sen klä på mig the dress! Ska nog snart sminka mig ifall något går snett...men det ska vi väl hoppas att det inte gör! Håret är ialla fall fixat Frida fick bestämma hur det skulle se ut, rätt casual, men jag kan inte så mycket mer haha! Är sämst med mitt hår alltså, men det är svårt att fixa på sig själv.. Sen gör det ju inte saken bättre att mitt hår är så flygigt och mjukt heller... aja. Tar med mig kameran, så det kanske blir någon bild här sen. Men hoppas inte på för mycket för än har jag ju inte pratat nåt om vad vi gjorde i Norge, eller lagt upp några bilder från Fridas konfirmation! Haha!!

Nu måste jag pysa till spegeln med sminket!
Puss

Listan minskar


Tårta har ätits och denna fredag börjar lida mot sitt slut. Idag är jag verkligen inte där jag skulle vilja vara. MS har uppdaterat mig för ett par timmar sen, LYLLO HENNE! Men precis som vi sa på telefonen, det blir såhär varenda gång! Når ska det vända liksom? Komiskt är det ialla fall..

Nu ska jag kolla upp lite om det här valet som ska göras också. Man måste ju sätta in sig en aning så att man vet vad man ska rösta på. ( och vad man vill ) Man vill ju inte vara någon jävla soffpotatis!

Köpte strumpbyxor på stan också, hittade även ett armband som jag ska ha på studenten! I'm in love, köpte det på rea, ett klipp helt klart!
Puss

Födelsedagsfirande strax


Snart bär det av till farmor och farfar, kalas dags! Grattis farmor! Men innan det blir det en sväng på stan, måste köpa mig ett par nylonstrumpbyxor tills imorgon insåg jag nyss, mina gick vissa sönder på balen (?) själv hade jag ingen aning om det! Haha!

Jag har också insett hur mycket det är jag måste fixa med innan bröllopet imorgon.. jag blir stressad, får väl gå upp lite tidigare...

Här kommer två bilder på vår underbara kalender!





Puss

Ett ihärdigt dunkande


Jaha, då var vi här igen. Käkar frukost, tänkte snart få ordning på min labrapport, vi får se hur det går. Sen är det ju miljöuppgifterna också..men dem tror jag att jag sparar tills på söndag. Det är så mycket att kolla upp på olika sidor och det är så jobbigt med det här fingret. Nog för att det har blivit bättre men långt ifrån bra.

Senare idag blir det födelsedagskalas på Storagatan, framor fyller år, och imorgon blir det bröllop! Åh, vad ska jag ha på mig idag? Jag känner inte för någonting, bajs också.
Dags att läsa lite andra bloggar!
Puss

En fet whisky tack


Jaha, kanske dags att uppdatera. Här ligger jag och skriver med en hand, vet ni varför? Nej, ni vill nog inte veta heller. Nejdå, det är så att jag klämde mitt finger i ytterdörren i tisdags....hade lite bråttom, så jag smällde igen dörrjäveln på mitt finger..Så ont som jah har / har haft har jag nog aldrig haft i mitt liv. Kanske att när min trumhinna höll på att sprängas, kanske att det kan mäta sih med det här. Fyfan, mitt lilla finger. Men tur i oturen att det var på höger hand! Då kan jag ju ialla fall göra grejer. ( Man är ju vänsterhänt )
Så ligger det till i mitt liv för tillfället, kan knappt sova, knarkar alvedon, sitter still typ hela tiden. Pappa föreslog en stor jävla whisky för att jag skulle kunna somna, haha, om jag inte tog maxdos av alvedon så! Tyvärr så hjälper ju inte alvedonen ett skit så ett par glas whisky skulle ju kanske dämpa smärtan... Idag ska jag ut lite ialla fall, vi ska börja med våra dräkter till utklädnadsshowen idag! Haha, undrar om jag kan sy med det här fingret...

Så det kanske är dags att duscha, jag ser ut som en uteliggare. Tar väl en timme eller så, att tvätta håret med en hand...
Puss

En dag fylld med måsten


Trodde att den här dagen skulle bli någotsånär lugn, eller jag hoppades på det iaf. Men mamma har get mig en massa uppgifter, känner mig som någon slags slav. Haha, nejdå, jag har ju faktist lovat att hjälpa till med en massa saker eftersom att hon har sponsrat ao ekonomi AB väldigt mycket på sistone! Annars hade jag varit lika fattig som en kyrkråtta! Så det tackar vi för. Sen är det ju inte så värst jobbiga grejer jag ska göra, handla lite, laga käk och lite sånt. Det är inget som man dör av direkt.
Senare ska jag till mormor också. Överraska henne med lite bilder som jag tänkte lägga in i deras dator. Då kanske hon tycker att det blir lite roligare att sätta sig där, om hon får kolla på nåt kul! Vi får se.

Hade tänkt att dra ut och springa lite idag också, men det var igår den tanken slog mig. Idag när jag vaknade slog jag direkt bort den tanken! Haha, fyfan vilken träningsverk ( stavas det med e eller ä?? ) haha, jag trodde inte jag skulle kunna gå! Ush ush!
Puss

Mjölksyran tackar jag gärna nej till.


Och så var det kväll på denna måndag också. Nu är jag ledig resten av veckan, och det ska bli så skönt! Inte för att dagarna i skolan är speciellt jobbiga men det är skönare med ledighet! Men lite plugg ska vi väl klämma in antar jag...

Träningen idag var hur jobbig som helst! Vi körde stenhårt på första passet ( för er som vet vem han är så gjorde Per Wallin comeback, han chockade oss alla ) På andra passet drog GJ på ännu hårdare. Ialla fall i trapporna, han körde någon ny variant där man skulle köra max upp ( 100% ) och sen lugnt ner, och sen upp igen på max, fast den gången vartannat trappsteg (!!) sen började det om igen på varje trappteg, ja ni förstår. Till allas förvåning skulle vi köra 20 såna upp och sen ner.. sjukt jobbigt! Jag pallade åtta sen drog jag tillbaka. Då trodde de att jag drog in och spydde haha! Men ickesanicke, jag körde på lite mysmåndag med pelle i dojon, med streching! Haha! De andra hade inte heller pallat 20, så de kom tillbaka innan, vad trodde han liksom?! Haha!
På vägen hem sen var det inte så kul. Då slog nämligen mjölksyran igång, när jag tryckte ner kopplingen på bilen. Det är nog det värsta som finns efter ett tufft träningspass, när man kör hem och ska ligga och trycka på bromsen, koppingen och gasen. Benen slutar aldrig skaka! Ush.
Nu ska jag kolla runt lite på de bloggar jag följer och sen blir det nog sängen, kanske lite cosy readingtime först!
Puss

Måndag i regn


Har precis kollat ikapp på andra avenyn fronten. Nu är det riktigt dåligt måste jag säga. Det är synd att de floppar något som kunde blivit bra. Onödigt.

Snart ( om en timme typ) drar jag ner på stan för lite träning, får se om det blir dubbel idag. Känner mig rätt trött, men man kanske blir pigg av lite graderingsträning? Inte det? Nej, men kanske lite mer peppad, haha ja, det skulle väl vara om det går åt helvete så att man vill slåss lite i en timme efteråt för att få av sig allt. Mer troligt! Haha!

Det är riktigt dåligt väder ute, synd för jag skulle verkligen behöva sola! Det nalkas ju bröllop på lördag så man borde bli lite brun, men det tycker inte vädergudarna! Nejnej.
Puss

Skolan som vanligt


sitter i skolan på miljön, som jag brukar göra på måndagarna. Vi har även denna lektion tillgång till dator och vi ska jobba med uppgifterna om Ålesund, Norge. De ska vara inne nästa tisdag, så det kanske gäller att jobba lite den här lektionen. Då slipper man ju det mesta hemma, och det kan behövas då det är rätt mycket på G nästa vecka... menmen.

Vid tolv slutar jag och sen är man ledig resten av veckan! Sweet! Måste till banken också kom jag på...nej back to work!
Puss

Hemma igen


Nu har familjen Olsson nyss tryckt i sig lite SpicyHot! Mätta&belåtna kanske det blir en söndagsfilm strax. Den som lever får se. Vi kom väl hem för ett par timmar sedan, från Falun. Det har varit en lugn och skön helg.

Där uppe blev det melodifestivalen och det gick som de flesta kanske vet skit för Sverige, men jag tycker att överlag så var det en bra nivå på bidragen. Såklart så var det en hel del bidrag som sög men jag gillade många! Good, good!
Nu ska jag och pappa beställa resväska!
Puss

Hög på pollen


Idag är det kemilab! Vi ska göra en egen lab, och sen skriva rapport på den. Jag ska göra dagkräm för torr hy! Kanske mamma får den, om man vågar använda den det vill säga! Haha, så nu på morgonen bilade jag iväg till MAXI för att handla lite grejer som man skulle ha.
Snart bär det iväg till skolan, om ca 15 min. Då blir det först lite miljö och sen labben!

Det är värsta fint väder idag och jag är glad! Det ska bli skönt med helg! Något som inte var fullt så skönt var när jag satte mig i bilen och fläkten gick igång....pollen strömmar in i stora moln! Haha, snacka om pollenchock på högnivå! Kanske får lov att ta ögondroppar innan jag drar iväg, kanske är bäst så att man inte dör i skolan :P haha!
Puss


Back from practise


Sådär, en härlig cykeltur på ca en halvtimma och man är hemma igen! Länge sen sist, fan jag hann ju inte hem mellan skolan och träningen, (inte för att jag hade planerat det men ändå..)
Gick väl ganska bra på träningen tycker jag! Haha, vi har redan lärt oss en del av de grejer som var "fel"! Bra,bra! G skolkade för hon har ju officiellt skaffat pojkvän nu! En tysk sådan också, som är på besök titt som tätt! Så hon sket i oss andra.

På krim. gick det också bra! Vi har börjat med fallet som vi ska lösa helt själva nu! Idag körde jag lite DNA-analys, blodgruppsanalys och hår- och fiberanalys! Det gick jättebra hoppas jag, nu har jag typ bara en sak kvar att kolla och sen hoppas jag att jag har mördaren fast! Hoppas hoppas! Ett klurigt fall...haha!

Har på eurovision song contest på i bakgrunden nu, vissa låtar suger verkligen hårt alltså! Fan, man blir så trött, hur kan dom skicka sånt skit? Fast antagligen tycker de att deras låt är bäst...annars hade de väl inte skickat den.. smart Anna!
Puss

En månads planering


Igår var det då dags för domedagen - vi skulle ha möte med Partik för att få reda på vårt betyg på projektet.. Det blev ett G, ett jävla G. Även fast vi har sagt så länge att vi blir glada för ett G så har det ändå funnits någonting långt där inne som har hoppats på mer. Tydligen så ansåg Patrik att det var ett VG, men de andra lärarna i hans arbetslag tyckte däremot inte det. Han tyckte att vi hade gjort ett jättefint jobb, men det som allt föll på var att det blev som en faktabok. Det var inte det han hade tänkt sig. Då kan jag tycka, okej, det är väl inte så avancerat att göra en faktabok, men, det blev inte som han hade tänkt? Hallå, det var väl vårat projekt? Det kanske blev exakt som vi hade tänkt? Det var vår plan, vårt prokejt, och vår bok. Men tydligen inte.
Äh, nu släpper vi det där, som jag hörde på TV "jag satsar på G, för det är den kunskapen man behöver, annars skulle det ju inte heta godkänt"

Vi började med vår kalender igår också! Det blir nog as bra, vi som var där var trötta och det blev en del felberäkningar, haha, men då drog jag och Sofia hem, hoppas att det fixade sig :P
Puss

Mest dötid


Snart är det dags att åka till skolan! Blir cykel idag igen, det är faktiskt skönt! Har bara en lektion idag, fram till tio i ett. Sen ska jag dryga runt lite på stan till 15.00 då vi ska ha möte med Patrik, för att få reda på vad han egentligen tyckte om vårt projekt! Kul, haha! Sen blir det till att dra hem, kanske drar ut i spåret, vem vet. Jag ska inte träna KF idag ialla fall! Jag skolkar.

Sitter och lyssnar på Hives nu, den skivan jag letade efter i varenda butik över hela Öland för ett antal år sedan. Jag kommer ihåg mitt desperata sökande, och besvikelse i varje butik som inte hade den. Den släpptes den sommaren, och tydligen så låg Öland något efter inom musiken, haha! Men till slut fick jag min skiva, och jag tror nog att det är ett av de bästa skivköp jag gjort! Den äger. Nu kom precis favoriten Love in plaster på! Åh nu ska jag njuta.
Puss

Maj, 12


Idag är det precis en månad kvar till studenten! Det känns helt sjukt, men på samma gång så jävla bra! Idag köpte jag mina skor, det känns jättebra! Nu är typ allt fixat, måste bara ha en tröja och ifall jag ska ha någon väska eller nåt. Men det är ju tid kvar än så det är lugnt!

Slutade elva idag och då gick jag först på stan och fixade skorna, och så drog jag till forex och växlade tillbaka mina norska pengar också.

Ikväll blir det dansträning till utklädnadshowen, tror jag, inte helt säker på om vi fick tiden eller inte.
Puss

Shopping ger glädje


Sitter och väntar på mamma nu. Hon borde komma upp hit snart. Ska visa skorna som jag hittade på stan som jag också ska köpa imorgon! Yeey, lämnade ju som sagt tillbaka de andra,..
Hittade också en kofta till bröllopet! Mormor betalade! Thanks! =D
Nu kom hon,
Puss

Vad du än gör - blir inte ledsen


Var för ett tag sen ute och sprang en runda, skönt skönt! Mitt gymkort går ju ut idag såg jag i min lilla kalender så nu ska spåret tas med storm! Ställde av cykeln och mina nycklar hos mormor innan och när jag kom tillbaka blev jag bjuden på en delicious kräftsoppa! Kan det bli bättre?

Nu sitter jag här och ska göra mig iordning, för sen blir det stan, mormor ville hänga på så det blir hon och jag! Måste ju lämna tillbaka mina älskade skor som var perfekta till studenten, det går verkligen inte, mina fötter kommer dö, det kommer de nog göra vilka skor jag än har men det kan ju vara kul att kunna gå i dem ett par timmar ialla fall! Så det blir till att leta upp ett par nya idag, hoppas jag hittar några!

Tänker på mina KGs just i denna stund. Gud vad jag tyckte synd om G igår! Nu ska jag berätta. Under en gradering är ett sista test fighting. Hon fick köra med LittleBag (stackars!!!) och det gick ju inte bra direkt. Killen har noll kontroll!! Han sparkade de hårdaste sparkarna rant in i ryggen, hon stod ut bra! Men sen! En mawash (spark) rakt över strupen! Hon tappar luften och börjar gråta, av smärta med också av chock. Hon fick gå av och jag fick gå upp och köra klart med honom. Då var jag förbannad kan jag säga! Mos,mos,mos.
Efteråt när allt var klart så frågar "domarn" om hon är skadad?
Nej säger hon, och då frågar han varför hon gråter?
Hallå det kanske gör ont?!
Då svarar han med att det faktiskt är en kamsport vi tränar och att man inte får bli ledsen.
Så tydligen, GRINA ALDRIG (om ni tränar någon kampsport vill säga)
Okej kanske lite överdrivet, men vafan, att gråta när man har jävligt ont är mänskligt!
Nu ska vi härda oss.
Puss

Sorgedag


Igår var tydligen en katastrof. Vi fixade det inte - igen. Man tappar faktiskt lusten, men kanske är det meningen att man ska få blodad tand? Jag vet inte, det är väl bara att gå påt igen antar jag. Så att man fixar det snart.

Kollade KarateKid igår (ettan) tänkte att det kanske får upp "spiriten" en aning. Kanske kanske. Jag har ont i helt kroppen sen igår, fyfan. Ush va jobbigt. Eller egentligen inte, alltså man kör ju mer som en vanlig träning, men grejen är den att man spänner sig så mycket. Nervositeten tar över. Men jag ska klara det här, det finns liksom bara en utväg. Det har jag bestämt mig för. Även om det är nu om en månad eller om ett år. Det ska gå. Någongång ska det gå.
Puss


It's a sunday morning


Nu har jag gått upp så här tidigt igen, kanske är lite nervös inför idag? Hmm, vem vet?!
Gårdagen gick bra, blev ingen träning då de var klara när jag kom :P men det gör inte så mycket, vi ska träffas innan idag istället, jag ska kolla kumiten på youtube också!

Jag har fått en massa underliga blåmärken över min kropp...och jag har ingen aning från vart! Har ett ganska stort på armbågen som jag känner att jag borde veta om jag har slagit i någonting, men jag kommer inte ihåg vad det skulle kunna vara...
Sorgligt nog måste jag nog lämna tillbaka de über söta skorna jag hittat till studenten, mina fötter är för breda...fan va trött jag blir, kan man inte bara kapa dem lite på bredden? Åhhh, men jag har nog ett par andra som jag ska ta istället! Hoppas de finns kvar i storlek bara!
Puss

stressa stressa stressa


Det är nog en del av vardagen JA. Mamma blev nyss arg för att jag sitter här, jag borde tydligen hjälpa till lite. Frida ska konfirmeras idag och hon stressar runt som en liten iller. Orka. Måste nog göra mig iordning och hjälpa till lite om man ska få tyst på henne.
Puss

Home sweet home


Nu har jag anlänt! Eller rättare sagt, för ett tag sedan men jag är hemma ialla fall! Det här varit en händelserik vecka som har innehållt det mesta. Allt utom drivis skulle jag vilja säga.
Norska har vi snackat typ hela tiden så det blir kanske lite svårt at "ställa om sig till svenskan" hahah!

På söndag är det gradering....vi har träning imorgon - som inte jag kan komma på..bra va??!?!!?!!?!?! Fan, Frida har ju konfirmation då...och varken G eller MS svarar.. å va trött jag är! Jag tror att graderingsproblemet får bli ett senare problem.
Skriver om veckan i Norge sen.
Puss

Jordgubbsmojito


Det blev en jordgubbsmojito istället för en vanlig! Den var underbart god! Mmm, den ska deffinitivt göras många gånger i sommar!
(problemet är bara att någon ljus rom inte finns i detta hushåll, så antingen får pappa åka och köpa eller så får vi låna morfars "familjepack" som vi gjorde den här gången! Verkligen en enormt onödigt stor flaska! hahah)

Nu ska jag läsa lite, borde nog sova men vafan, vi ska åka jättetidigt, jag vet, men jag kan lika gärna sova på bussen imorgon då vi har tolv timmar i en buss att vänta så....sömnen tar vi igen imorgon!
Nu kommer jag ju inte blogga på ett tag, eftersom att jag åker till Norge, men på fredag när jag kommer hem! Då ni! :D
Puss

Färdigpackat för Norge!


Nu har jag precis packat klart, trodde att det skulle ta mycket längre tid än vad det gjorde, haha började ju för typ 40min sedan! Snabbaryck!
Ska kolla en extra gång senare att jag fått med allt, man vill ju inte glömma något.. Snart ska vi käka, det blir lasagne på min begäran! Men först ska jag dra ner och pröva en annan variant av mojito! Hoppas jag lyckas bättre denna gång och att man får sig en liten ynka turkey flashback!
På återseende..
Puss

Shine like a pearl, and you will be loved


Är iordninggjord och redo för stan. Ska dra ner med mamma och pappa och kolla delvis på skor till studenten och dels på studentpresent till mig!
Sen efter det måste jag verkligen hem och packa, åker ju imorgon. Jag har inte packat ett dugg, men med hjälp av den fins listan vi fick av lärarna kan det väl inte gå annat än bra? Öhm, vi får se!
Min plan om att lägga sig väldigt sent igår misslyckades, haha! Jag höll mig vaken till typ ett, detta med hjälp av OC. Struntade i andra avenyn, får kolla ikväll eller när jag kommer hem från Norge! ( då kommer jag ha tre avsnitt..)
Nu ska vi åka!
Puss


Sommarens första..


De fösta jordgubbarna har tuggats i min mun detta år! Mmm nu känner man verkligen att det snart är sommar och STUDENT!!
Jag har tänkt att gå och lägga mig sent ikväll, och gå upp tidigt imorgon, så att jag är riktigt trött imorgon kväll och kan somna tidigt...( det kan behövas då jag måste gå upp vid fem på söndags morgonen...)
Kanske ska titta på de två avsnitten av andra avenyn som jag inte har sett? Vi får se!
Puss och god natt


Första maj


Nu är det en liten tid sedan jag bloggade. Eller, gjorde ju det igår, men det känns som en evighet sedan! Ialla fall så har jag inte fått så mycket gjort idag, mest slappat. Men det är skönt! Sen har jag kollat upp lite grejer och tagit fram lite till Norge resan, vi åker ju på söndag!
Gjorde för tt tag sedan en liten drink, en till mig och en till mamma. Försökte på att mixa ihop en Mojito, vi har nämligen funderat på att ha den på studenten, och mamma har aldrig smakat den så jag tänkte att hon nu skulle få göra det. Tyvärr så blev det ingen Turkiet flashback, det smakade inte ett dugg lika! Jag är jättebesviken och letar nu andra recept, ska se om något är annorlunda i dem, annars är det väl så att allt var mycket bättre där. Allt kanske också smakade mycket bättre där, jag vet inte, men det borde inte vara så tycker jag!
Ha en bra kväll!
Puss

RSS 2.0