we all blend in the crowd


Ledsen för dålig update. Har inte haft något speciellt och skriva. Har väl inte det nu heller men jag kan ju dra de senaste dagarna för er ändå.

Igår var jag och Theo på lite bio-mys. Såg "How to train your dragon" en animerad sak som faktiskt var väldigt bra! Drakaen "tooth-less" var huuuur söt som helst. Me like! Til ldet fick jag dras med en kartong (vad kallas det?) socker-popcorn. Det skulle herrn ha. Tänk er kanderade popcorn. Ja, det äter man här.

Idag har vädret sugit hårdare än hårdast. Så vi drog till något han försökt uppföra sig i skolan för hur länge som helst. Nämligen KidsVille. Det var bra! Men nästa gång vi drar dit blir det med Anna&Anna som tanken var från början. Roligare att dra dit med någon man känner tror jag. Nu vet vi ju ialla fall att det var bra!

Allt för mig, tack och hej. Vet ni förresten att min familia kommer om tre dagar?! TRE DAGAR! Jäklar, det var väl nyss jul?

just a thought


Ingenting funkar riktigt idag (efter jobbdagen tagit slut) så jag tror att jag ska luta mig tillbaka och se på en film.

I'm back with Broder Daniel, never really left, but still, in love once again.

en räddare i "nöden"


Nöden och nöden, men lite sygen var man. Det ska väl detta bota?



Pratar såklart om Scanshop. Så ikväll blir det njut! Gillar't, även om chokladen kostade 4 jävla euro. Men man lever ju lyx som aupair, so why not?

Igår var hel mys! Blev middag med Sara och Kristin, as gott! Thai käk, fast Kristin körde på Sushi. Jag tog scampi-wok. Efter det blev det bio 22.00, Remember Me blev det! (Den hade premiär här igår) De bjöd mig för att det var min födelsedag! Hur gulligt var inte det? Jag var glad och filmen var hur bra som helst! Fick även en marsipan/ choklad påsk-anka av Kristin! Åh, den ska nog slinka ner ikväll. Tog bild på den men råkade radera den. Får ta en ny innan jag äter upp den så att ni får se gull-plutten!

Birthdaykiddo, eller är man vuxen nu?


Nej, haha det tycker jag väl inte! Vart tog alla åren vägen? Nu har man liksom klivit upp ett steg i trappan. Men jag känner mig fortfarande liten. Bra det.

Jag har fått presenter här nere också! Fast de kom igår. Haha, Theo som vet när jag fyllde år hade pratar om det osv, och hade tagit fel på dag, stackarn. Så igår morse kom de och sjöng för mig i köket. Så gulligt! Jag ba "ååh, fast det är imorgon" haha! Men jag fick presenterna igår ialla fall. Vinglas och lite vin! Luxemburgiskt vin såklart, och "the best of the best" enligt Mario. De flaskorna får vi ta vid något tillfälle. Min undran nu såhär i efterhand bara, hur fan ska jag få hem vinglas till Sverige utan att de går sönder? I-lands problem...
Har ju vinglas sen innan, men det kan man väl aldrig få för mycket av tycker jag. Plus att de jag har hemma är mönstrade, dessa är helt klara. :)

På min handled sitter idag typ den bästa klockan ever.

fast i fällan, igen


Efter en dag på stan, med två Ferraris är jag nöjd. Här kan ni som inte bry er om mina Ferrari skymtar sluta läsa. Det började med en skönhet som stod parkerad, en grå sak. Åkte förbi med bussen. Inte så värst speciellt, jag menar, det börjar ju bli vardagsmat här nu. Men sen när jag stod och väntade på min buss tillbaka till "landet" kommer det en röd beauty åkandes där jag står! Förstår ni? EN meter ifrån mig, och han får rött i korsningen, precis vid mig! Körde såklart ner-cabat i dagens väder, så jag såg in, hela paketet om vi säger så. Hur fin som helst! (Bilen alltså) Var dock en äldre man som körde, tanken slog mig att man kanske skulle kliva in i bilen. Men då körde han iväg, och tur var väl det, för vem vet vart jag hade varit nu annars?

Sitter och ser mig om på blocket nu ialla fall efter begagnade leksaker. Men jag blir pengablind och får en vrickad bild av ekonomin när jag sitter och tittar. Tar mig själv på bar gärning när jag mumlar för mig själv "oj fan vad billigt, bara sex siffrigt" sen tänker jag "man kanske skulle kunna börja lite lättare, med en Porsche eller så, här har vi en bra för bara 700000"

Börjar bli rädd för mig själv. Måste få ett slut på detta, enda vägen ut är att köpa en ynka liten Ferrari. Så får det bli.

låt fantasin flöda kära vänner


Tänk dig en riktigt fin maj-dag. Solen skiner och du kan gå utan din tunna vårjacka i bara din tunna t-shirt. Termometern visar hela 19 grader och du går ut på en promenad. Njuter av vädret till fullo alltså. Till slut blir det så varmt på din promenad att du måste sätta dig i skuggan för att vila lite från solen. Men efter ett tags vilande fortsätter du din underbara promenad i vårsolen.
Låter det inte härligt?
Tänk er nu att exakt en sådan dag hade jag idag. Vill ni byta? Det vill inte jag!

mer sol åt mänskligheten!


Visst tycker vi synd om er där hemma, men man är ju dum om man skulle önska vårt väder till er. Skulle därför inte vilja byta bort det här mot mycket i världen! Åh, solen skiner, det ska bli 18grader och man ska ut på en lååång promenad i stan. Hur skönt det ska bli? Behöver jag svara på den?
Dream on from the snow ;)

signar ut, slut


Nu lägger jag ner för ikväll. Drar igång en film och innan blir det dusch. För er som antecknar alltså.

lunchtajm


Drar till med ett par rader här innan jag åker och hämtar Theo. Vädret är hur skönt som helst! Blir t-shirt och tröja, ingen jacka här alltså! Fast, ska man vara ute längre behöver man nog en jacka.. Nu gick dock solen i moln, så solbrillorna lämnar jag hemma.

Mormor, hur är det med moster? Halsen är bra, var ingen förkylning utan mer som något virus i halsen. Nu har jag bara LITE slem-hosta kvar (fräscht..) Men det är nog över till helgen! Tråkigt på Västerås fronten att de inte filmade mer i stan.. Ögonfransarna var rätt coola men överdrivna, plus att det kändes lite fel att ha dem där. Hade ju räckt med "vanliga" lösögonfransar, det hade varit mer normalt än med de där fjädrarna!

Nostalgi


Jag älskar att vara hos Kristin här i Luxemburg. Älskar att äta hos dem. För tänka sig, de har likadana bestick som hemma, på Bjurhovda alltså. Åh, what a feeling. Tänk vad ett par bestick kan göra.

What can you say to make me forget the past?


Sitter och gör lite catching-up på missade program från veckan.

Fredagen bjöd på dans drinkar. Hur kul som helst! Igår var det taco party hos Kristin, hon var barnvakt, så sen blev det lite tv. Bla en snutt från Körslaget, precis vid klippen från Västerås! Åh, tror ni vi blev helt galna eller?! :D Sen blev det Millennium premiären på svt. Har precis kollat om man kan se den utomlands också, och det kan man! Weeei, då kan man följa den också ;D Får se om man kan se Arn på tv4 som börjar imorgon bara..hoppas på det! Då blir ju tv-våren ultimat.

Peace out


Säger adjö för idag. Kanske för helgen också för den delen. Vi får se. Hörs när vi hörs helt enkelt.

i mina drömmar just nu


Finns mycket man saknar från svea landet i dessa tider. Speciellt när man vet att det kommer en flock (på tre pers..) som alla kommer ha med sig en varsin resväska ner! Då kan man ju börja längta mer efter saker, som de förhoppningsvis är snälla och packar ner, istället för det tredje paret skor.. här kommer min lista:

- Ballerina Kladdkaka, man kan ju inte riskera att försäljningen upphör innan man kommer hem och smakar
- Lösgooooodis! Saknas speciellt mycket såhär i påsktider
- Påskmust, här har ni lover nr 1
- Svenska tidningar, sådom Vecko Revyn, Hänt Bild, Solo, Cosmopolitan youknow..
- En liten gnutta skogaholms limpa vore ju faktiskt inte dumt. Ja, jag saknar faktiskt det.

Det var väl ungefär det, blev inte så mycket ändå. Trodde det var mer :P Ber till gudarna att man har en snäll familj som gör plats åt dessa ting.



det über katolska landet


Dags för påsk snart och den firas här kan man lugnt säga. I helgen när vi var på äventyr (bilder kommer, kanske till helgen) hade man redan börjat pynta med påskris och en massa ägg i regnbågens alla färger ute i trädgården. Nu idag när jag tog bussen hem från stan har de även börjat här lite närmare där jag bor, hängt upp en massa ägg i buskarna. Så det blir nog en dunder påsk i lux. Två eller tre veckor sedan de började med påskgodis och sånt i affärerna.

Saknar dock påskmust. Men det får familjen smuggla in! Plus en massa annat som står på "smuggel-listan" bla. Ballerina Kladdkaka! Ohyes.

två och en halv


Sitter och smakar på orden i munnen. Det är två och en halv vecka kvar tills mamma pappa och Frida kommer hit. Jag kan inte förstå det. Ska jag gå omkring på Luxemburgs gator med min familj? (nästan, Johan saknas ju)

Jag kan helt enkelt inte förstå det.

hellöj där hemma hur mår ni idag?


Efter en ofantlig mängd te (var nära att skriva kaffe där, men det hade ju varit att ljuga hundra gånger om) så kan man tycka att min hals borde vara bättre. Men icke. Avnjöt till och med en kopp honungsvatten med Theo då han åt passionsfrukt och drack mjölk med honung för sin hals (hosta egentligen) Det var det knäppaste, tyckte han, när jag nämnde att jag inte dricker mjölk med honung, utan vatten med honung istället (allt varmt såklart). Så där satt vi, och drack.

Hans nya favorit frukt är förresten passionsfrukt. Efter att jag indroducerat den lilla rynk-bollen för honom. Han äter de även omogna och sura som citroner när han inte orkar vänta på att de ska mogna. Ser så roligt ut när han äter, gör någon min som att han tycker att det är äckligt, men sen när man frågar så säger han att han tycker det är jättegott (omogna som mogna).

Under eftermiddagen var det som om en riktigt odräglig baksmälla slog till rätt i huvudet. Tungt som bly. Något bättre nu kanske, men inte bra. Får se till att krya. Provade till och med ett av "hälso teerna". "Tyvärr" var det inte ingefära, (krock med språket ibland) det var någon annan sort, grönt hälsote alltså. Men nu drar vi på en kopp hederligt svart. Kanske en av Marios ingefärsgodisar också? De kickar igång en totalt! Kanske ska köpa ett pack imorgon?

why should I trust your sad eyes?


Min hals buggar sönder. Orkar inte. Knarkar te och halstabletter. Sitter och funderar seriöst på att testa något av "dunder teerna" där uppe. Men kommer inte palla och hälla i mig en kopp typ ingefärste som smakar skit.. Vi får se. Just för tillfället sitter jag med en kopp grönt java te.. Det är okej ialla fall. Men bara okej.

Krämig sockerärtssoppa


Ingredienser
4 port
600 g färska sockerärter
1 färsk gul lök
smör
1 dl torrt vitt vin
6 dl vatten
2 grönsaksbuljongtärningar
1 msk färsk körvel eller 1/2 msk torkad
1 krm peppar
2 1/2 dl Matlagningsgrädde 15%

Servering (valfritt)
gräddfil
sockerärter

Gör så här
Ansa och skär sockerärterna i grova bitar, spara några till serveringen. Hacka löken. Fräs löken i smör i en kastrull. Tillsätt sockerärter, vin, vatten och buljongtärningar. Koka under lock ca 5 min eller tills sockerärterna precis har mjuknat. Tillsätt körvel. Mixa soppan slät i omgångar och häll tillbaka i kastrullen. Smaksätt med peppar. Tillsätt grädden och värm soppan. Servera med en klick gräddfil och toppa med finstrimlade sockerärter.

Tips från coachen;   Använder du dig av en mixer (blender) då du mixar, tryck alltid ner locket och stå så hela tiden du mixar. Detta gäller vid mixning av allt som är varmt. Om du inte vill städa hela köket efteråt vill säga.   


korttidsminnet ur balans


Vet inte vad det är med mig. Har varit inne här säkert tre gånger nu och tittat, loggat ut och sen kommit på att jag skulle skriva ett inlägg, tio minuter senare..Nu loggade jag in igen och upprepade "jag ska skriva ett inlägg om Ferrarin vi mötte i lördags" så nu gör jag det.

Om ni inte fattat det än så mötte vi alltså en Ferrari på vägen hem från Vianden och Diekirch i lördags. En hyr-ferrari, så det var lite fattigt, men ändå. Still a Ferrari! Röd var den också. Jag missade till och med när vi skulle svänga av vägen, så vi kom lite fel...

anyway, nu har jag fått fram det jag ville. Finally! Back to work..

komiskt värre


Jag tycker det är jobbigt när folk där hemma inte mår som de ska. Visst är det jobbigt för andra hemma också, men extra jobbigt när man sitter flera hundra mil bort och inte är kontaktbra på samma sätt.

Ialla fall, sitter och tråkar runt på internet, vilket jag typ har gjort hela dagen. Borde ta tag i mig själv. Ser ut som hell. Min hy har blivit kass (av vilken orsak då undrar jag?) behöver solsken! Ska gå och dra på en facemask tror jag. Därefter blir det väl sängen. Kul att ta del av mina problem va?

Och jag har fortfarande inte lagt upp receptet...

Mormor, älskar att du också gillar den lila! Haha, sitter och garvar för mig själv, den är nämligen min nummer två på listan, haha!

nya tag


Efter fredagen så blev det nya tag igår. Vi drog ut på sigthseeing i Lux! Drog norrut (alltså närmare svea!) för att besöka lite "kända ställen". Hur kul som helst, och Luxemburg har mer att erbjuda än vad man tror. Tog såklart en massa bilder, men nu tänkte jag göra annat, så bliderna får ni njuta av en annan gång!

Njuter av klockan mormor, hade den på mig i fredags! Så fin, Första gången jag såg den tänkte jag faktiskt på dig, att du förmodligen skulle älska den orangea. Du kan ju få låna den ibland :D Hoppas det är bättre med moster, och att ni mår bra. Kan tyvärr inte ringa, måste ladda på pengar på skype först.

Haha Ellinor, du har så rätt om franskan, men hur kunde man veta att man skulle flytta hit då liksom? Tyvärr. Inget stryk tack då jag bara ska vara i Paris tre dagar, fredag till söndag, så inga sex veckor där :P Men det skulle nog funkat för mig att vara där i sex veckor också, inga problem, bara franskan dårå :P Har en känsla av att jag inte kommer vilja lämna staden sen bara :P

what the fuck?


Redan hemma. Jag har haft det tevligt ikväll. Ungefär fram tills notan kom in. Förstår mig inte på det här landet just för tillfället. Allmänt trött. EN person på restaurangen kunde engelska. Hon jobbade i köket. Så jag fick beställa på franska/ peka i menyn. När vi får in maten är det inte vad jag trodde, men tänkte inte på det då jag inte ätit det förut. När vi får in notan kostar rätten dubbelt så mycket som den vi ville ha? Hallå? Jag klagar och hon fattar inte och börjar prata med mig på franska. Vad med att jag inte kan franska uppfattade hon inte?

Ialla fall, jag begär att få prata med någon som kan engelska. De ringer på "kökstjejen". Hon kommer och är trevlig och försöker förstå vårt problem. Hon förstår men säger att chefen inte tänker göra något åt saken, "betala eller så ringer jag polisen" var orden hon använde. Sedan när blir en restaurangchef sådär otrevlig? Jag trodde man gick efter "kunden har alltid rätt". Tydligen inte.

Kökstjejen håller verkligen med oss och säger att hon också hade blivit arg. Notera att jag PEKADE i menyn på det jag ville ha. Får in något liknande som är dubbelt på dyrt. Alltså, inte mitt fel. De menar då att eftersom vi har ätit upp maten måste vi betala. Då undrar jag, hur skulle jag kunna veta att jag fick in fel mat när jag inte visste hur den skulle se ut från början?

Efter mycket spring fram och tillbaka för kökstjejen (chefen stog nämligen och gömde sig någon annanstans) så gick chefen med på att ge oss drickorna gratis om vi "inte var arga längre". Ehh? Jag är väl lika förbannad över att de har gjort fel och att de dessutom hotar med att ringa polisen, även om vi får drickorna gratis? Vi gick ialla fall med på det och jag gick därifrån arg som ett bi. Fan vad arg jag var.

Dessutom är jag säker på att ifall vi hade pratat franska och kunnat bli mer arga på dem (lite svårt när bara en pratar engelska, man kan ju inte gärna bli dunder förbannad på någon som inte gjort något fel och bara råkar bli "medlaren") att vi hade fått billigare då. Eller om vi hade haft någon manlig själ i vårt sällskap. Så nu har man varit riktigt förbannad och skällt på folk på engelska också. Med en förlust på 5euro, inte hela världen, jag vet, men det är inte pengarna, det är hela grejen som gör mig förbannad.

Det värsta är att de har så förbannat god mat att jag kommer bli tvungen att gå dit igen. Jobbigt läge.

tittut


Tänkte bara hoppa in och säga hej. Ikväll är jag ute.
Puss

To you


Hej mormor!
Ja, det är mitt kontonummer som du har där. La in det då vi skulle sätta över pengar till parfymen i julas. Tack så jättemycket! :) Blir så glad varje gång jag tittar på den, den riktigt lyser! Det blev den stora, jättesnygg! 20kr billigare här, 875:-. Så lite "rabatt" :P
Pussar till er

Förlåt mamma, men jag var tvungen


Gårdagen bjöd på lunchbio med Kristin, Alice i underlandet 3D. Bra film! Sen blev det lite shopping (för min del, såklart). Lite bilder följer såklart.









Ja, jag har varit en duktig gudie-to-be. Varit på turistbyrån och grejer! Nu ni, la familia, kan ni vänta er lite grejer :P



Knallade även in till en välbesökt affär på Auchan, vad kan det vara här i måntro?



Jo, en ICE watch orange!





Här kommer vi till min ursäkt. Ett par skor till. Haha, nu är jag uppe i åtta par sedan jag kom hit. Varav sju par är inhandlade efter jul, ooops! :P

Mormor, ni får göra hur ni vill med pengarna, ifall ni vill ge mig den så betalar jag gärna en del själv!

Idag har jag och Theo varit bästisar nästan hela dagen. Han älskade mig vid lunch, då jag lagade pasta med pesto till oss, och han älskade mig däremellan, och han älskade mig när vi åt mellanmål då han fick TVÅ kakor och lite chokladmjölk. Han tyckte till och med om mig när vi gjorde läxorna. Efter det lekte vi Star Wars krig i en timme, då var man poppis kan jag säga. Enda gången vi inte var kompisar var lite imorse, men det löstes snabbt.

En bästa vän


I helgen hade Theo kläckt ur sig att jag är hans bästa vän. Idag nämde Monica det för mig. Theo hörde det och proterterade genast. Skämmigt tyckte han då, han hade bytt bästa vän sa han till mig. Men två sekunder senare viskade han till Monica "jag skojade bara, min bästa vän är Anna"
Mitt hjärta smälter! Han är ju helt klart för söt den här ungen.

Nämde jag att han förra veckan sa;
"Anna, jag skulle vilja att du är min storasyster, och att jag är din lillebror"

Åh vad jag tycker om honom.

Emily, hahahaha jag dör, nej jag brukar inte använda ordet, letade efter ett annat passande ord, men jag hittade inte det jag sökte i hjärnan, och då ploppade det där upp. Hahaha först nu när du skriver det kommer jag att tänka på "bakgrunden" ;) hahaha

skype


Sitter på skype med Sofia, har egentligen inget att berätta här..tänkte stänga av den här snart och dra igång en film. Lite filmmys på en måndag sådär. Det gillar vi!
Over and out

nothing anything everything


Blir godnatt snart tror jag, duschat och smörjt in mig. Nu luktar man som själva drottningen herself. Inte för att jag vet hur hon luktar men ändå. Tänkte bjuda på en favorit

Theo: Anna, varför är du så fin?
Anna: Hahahah
Mario: Yeah Anna, why aren't you ugly? Hahaha
Anna: Haha, för att jag ska in till stan Theo
Theo: Jaha...

vilodagen numreo uno


Idag har jag vekrligen inte gjort någonting. Hur skönt som helst. Eller, man får bortse från min promenad på en timme, DÅ har jag inte gjort någonting.

Ialla fall, mormor, jag har inte testat ut än, coolast skulle vara att ha den stora, men om den ser för stor ut ska jag köpa den mellan storleken.

Latest shopping


Då ska vi se, här kommer en bild på the famous bikini;





Så denna lilla "shoppingpåse" kastade jag med i farten, love it!

godmorgon, här kommer nattugglan


Haqr ungefär nyss vaknat. Var ju barnvakt igår och Monica och Mario kom inte hem förrns tre. Något trött då kan jag ju säga. Men jag hann kolla på ALLA avsnitt av glamourama :P haha, hela 13 stycken. Idag blir det promenad i solen.

Mormor, haha, kul att du vill ha lika. Ja, det är lite olika här, för klockan finns i tre olika storlekar, small, unisex och big. Det skiljer ca 10 euro mellan storlekarna tror jag. Den största kostar 89 euro, vilket då är ungefär lika mycket som hemma (om det är den största modellen du har tittat på), eller lite mindre då euron bara står i 9kr.

Emma, det är så kul att du skriver ibland :D Ja, jag ville egentligen ha en grön, men den gröna färgen som jag trodde fanns var i själva verket en slime-grön (vilket jag inte vill ha) Så det är den orangea jag vill ha :D Känns som att det passar bra med lite orange till våren :) Tycker du också att de är fina? Jag har det jättebra! Du med? Saknar dig också,

Puss

ice ice baby ice




Önskar mig denna ljuva i birthdaypresent. Det skulle vara optimalt.

Nu fortsätter jag kvällen med tv på tv3. Sara har hookat upp mig på ett nytt program som jag inte tänkt följa. Nämligen Glamourama. Skämms nästa lite för mig själv.

Mormor, Theo skulle inte få titta på film för att han fick svart moln igår.
Puss

Bolt the super dog


hoho lite fynd på stan idag! Me like me like! Bla en bikini :D Awesome!
Nu blir det Bolt med Theo, (barnvakt) På någon vänster fick han kolla på film ändå. Grattis till mig.
Peace and out.

Livskvalitet på hög nivå


ett glas egen pressad apelsin juice, två tummar upp!
Puss

tjyyyven


Har stulit mumin av Theo denna dag, även Alvin and the chipmunks! (alvin och gänget på svenska) Gissa vad jag ska göra ikväll? Höhö, ingen vill leka med mig :( :P Nej jag njuter.
Eftermiddagen var.....kommer inte på något ord, men krävande kanske passar? Lill killen ville inte idag helt enkelt. Svart moln i skolan, han ville gå sin egen lilla väg idag, men riktigt så funkar det inte. Läxan blev ialla fall gjord, maten nästan uppäten. Känner mig bara helt slut i huvudet. Har inga ideér längre, kvällen kommer därför spenderas i sängen framför tvn med choklad. Så blir det. Samla krafter inför min barnvaktskväll imorgon, utan film för hand del. Vad ska vi hitta på? Åh.
Puss and out.

snyft


Har just tränat och duschat, sitter nu med en kopp najs te. Skulle egentligen vart barnvakt åt mister här hemma ikväll, men Marios grej blev inställd så då passade jag på. Det var skönt. I bilen hem tänkte jag att jag skulle kolla på lite mumindalen när jag duschat. Men såklart så satt Mario i tv-rummet, kunde bara inte gå in och hämta mumin av alla filmer :P Han hade skrattat kvällen lång. Faktum är att de redan skrattat åt mig när jag "smyg" tittade en gång när jag var barnvakt, då var det lite halv skömmigt sådär. Därför gör jag ej om det. Haha! Får smyga till mig filmen imorgon på dagen och kolla på kvällen :) Så ingen mumindal för mig idag.

Gjorde förresten en delicious soppa idag! Gjord på sockerärter. Funderar på att lägga upp receptet här, så att ni också kan dra igång lite sopp-lagning.
Puss

min H&M outfit passar inte in


Sådär, klar med bilderna, tänkte dra igång lite film eller tv nu. Men först ska jag lägga upp lite bilder för er att dregla över.



Kanske inte så mycket dregel över den här, men igår fällde vi en tår för mina skor som kastades i soptunnan, efter ett par fina säsonger tillsammans.



Theo och jag med de stackars hästarna, här fick jag åsnan på bild, som Theo tycker så synd om. Jag tycker mest synd om alla djuren i denna hage, som enligt mig inte riktgit behandlas som de borde.



Idag invigdes ett par av de "nya" skorna! Våren, känn dig välkommen. Det har varit kallt idag, men sol hela dagen!



Detta var vad jag möttes av efter att ha dragit upp persiennerna, DREGLA!



Väntan på bussen in mot city och äventyr med Kristin!



Affärernas affär. Kristin skulle till scanshop (skandinaviska affären) och inhandla lite, jag tyckte att vi skulle åka in på Ferrari affären som är min dregel affär, men det tyckte inte Kristin, vet ni hennes argument i frågan?
"Jag har bara på mig saker från H&M" haha, så nästa gång klär vi oss i..(jaa Kristin, vad har vi som är finare? hahaha) Så Ferrari får bli en annan gång. Men vi åkte förbi ialla fall så jag kunde fota lite! ;) Diskret såklart (inte)

Nu får ni sluta dregla, det här fungerar inte.
Puss

and the sun is still shining on us


Hejhopp i galopp

Har kommit hem efter en runda på stan, håller på och lägger in bilder från kameran i datorn, och på mitt alternativa lagringsställe (mitt usb minne). Något drygt. Men efter detta kan man nollställa minnet på kameran igen. Nice!
Återkommer,
ps, en massa jordgubbar är ju inte helt fel att smaska på såhär en onsdag ;D ds.
Puss

the golden compass


Barnvakt ikväll, Theo ligger uppe (hoppas han ligger i sin säng, men förmodligen inte, springer omkring mellan alla sängar där uppe. Snart blir han förhoppningsvis för trött och somnar någonstans) Medans sitter jag och kollar på barnfilm. The golden compass, som kanske förstått, vet inte vad den heter på svenska, men den är bra!

Det har varit en helt underbar dag idag! Theo och jag gick ut till hästarna efter lunch, och efter läxan, med äpplen. De blev helt galna. Helst av allt ville Theo ge lite äpple till åsnan som de har, men han var såklart den räddaste av dem alla. Så han fick sig aldrig någon äppelbit. Stackars lille åsnan.
Därefter gick vi in och spelade in en liten film på min kamera, lyckliga får se den efter detta äventyr.

Nej nu måste jag koncentrera mig på filmen, kanske också titta till parveln där uppe.
Puss

suppose that i care


Måndag, första mars, påväg mot riktig vår. Najs helt enkelt. Har precis bänkat mig här framför lille datorn, tänt ljus och ska dra igång Bygglov från förra veckan nu. Såg just precis att de är på Gotland detta program! Tummen upp five times.

Kanske återkommer senare.
Puss

RSS 2.0