Snökaos


Är mycket trött på allt denna dag. Snökaos som igår höll på att ta kolen på mig då jag åkte för att träna. Halt som fan. Idag - ännu värre. Bilköer på vägarna och folk som kör av vägen. Detta gjorde mina kvällsplaner förstörda så nu sitter jag här. Lika bra det kanske. Men surt. Ska signa ut och kolla en film eller två. Vill inte ens tänka på hur det ser ut utanför fönstret.
Ni har det bra i Sverige då man ialla fall är förberedd på sådana här saker, här vet ingen hur man ska agera eller bese sig. Ingen kan köra i det här vädret - men inte heller hålla sig hemma. Blir så trött.

Det roliga är att när folk har kört av vägarna så sitter de kvar med bilen i snön, i väntan på bärgning - rökandes i bilen. Liksom "aja, vi väntar här, no problems - here, du you want a smoke?"
Åhåjaja, jagsägerådet. :P
Puss

Ben10


Är barnvakt åt Theo, har laddat upp med datorn här uppe. Han ville se Ben10 och det är ingen favorit hos mig. Tror inte det har kommit till Sverige än? Ingen aning, kanske får ställa frågan till kusin Isak? =)

Mormor, det är nog omöjligt att det skulle vara vasst i maskinen, då det har pågått väldigt länge, kanske tre år snart. Eftersom jag inte tvättar mina kläder i tvättmaskinen hemma längre så skulle det vara omöjligt att det skulle vara något vasst även här. Så på några kläder måste det vara. Ska kolla dragkejdor och sånt. Hoppas på att jag hittar nåt. Kul att ni har börjat packa. Hoppas ni får det mysigt och varmt!

Puss

Lite hjälp tack.


Nu är jag riktigt irriterad på mina kläder, och framförallt alla hål som blir i mina tshirtar. Jag har ingen aning om vad som orsakar dessa, men jag måste ta reda på det. Nya tröjor jag köpte i höstas har nu fått hål, även min älskade Lyle&Scott Piké har hål. Kul att lägga tusentals kronor på kläder som sedan får hål mitt på magen?! Hallå vad händer?
Har kollat i garderoben, det måste vara ett par jeans eller jeanskjolen. Möjligtvis mina chinos (byxor) eller 8848 jackan, men mest av allt tror jag på någon av mina huvtröjor med dragkedja.
Åh vad irriternade! Hjälp mig att hitta problemet.
Puss

Försökte komma på en bra rubrik..men misslyckades.


Har just dragit lite lera över ansiktet (lermask) så om 20 minuter kommer jag duscha. Ska fixa naglarna och lite sånt också tänkte jag.

Är varit helt uppe i boken jag läster. Den trejde ur Twilight serien. Eclipse, den är helt grymt bra och jag är glad att jag läser den på engelska, då får man allt på rätt sätt eller nåt sånt. Fick ju den här nere, så det är därför den är på engelska, om jag hade varit i Sverige hade jag aldrig köpt den på engelska dock.
Kan inte sluta läsa, så snart är man väl klar med den här. Har verkligen läst hela dagen. Och kvällen fortsätter ju så...det var lite av den anledningen till att jag la på lermasken, så att jag måste slita mig. Annars hade det nog inte blivit något duscha av idag.

Jag saknar söndagsfilmerna på tv.
Puss

Happiest girl alive


What a day! Kan bara säga det. Shit vilken dag. Eller nej, det skulle inte ha varit det för er. Men för mig. Åhjo! Har en "off helg" med mig själv. Riktigt skönt, var på stan idag och tänkte kolla lite butiker (vår kläder) man kan rea-sortimenter by now. (Shoppade inget morfar så du kan vara lugn :P) Kommer in till stan och en Ferrari står parkerad mitt i stan. Kutar dit och den står kvar, det fanns en mening med att jag tog med mig kameran. Fotade (jag vet att jag är en turist och skömmig, men jag gjorde det diskret, haha) fick ett par nice pics, de kommer här nedanför. "Tyvärr" så var det en svart. Ingen röd har dykt upp än, och jag räknade ut att det var min femte live-Ferrari jag såg. Sen skulle jag ta mig till Auchan och vad tror ni dyker upp på vägen (vid rödljuset) om inte en RÖD Ferrari?! Jojo, så nu har jag sett en "Ferrari-röd" Ferrari. Det måste ju vara det coolaste ever. Upp med kameran igen, och nu är jag uppe i sex Ferrari, varav fem av dem har setts här i Luxemburg sedan september.
Ledsen för mitt Ferrari snack, men om det råkar vara den absolut snyggaste bilen i hela världen, så kan jag inte rå för det. Oj vad en sån borde bli min. Nu lägger vi ner mitt snack och kör in bilderna istället.



Börjar med en bild på Theos "sju års" brownies som han tog med till skolan och bjöd på. Vi dekorerade dem tillsammans.



Min en euros väska.



Och här på mitt skrivbord har jag fått upp lite bilder i ramarna jag köpte på ikea (för två euro styck). Nu är ni med mig :D



och nu till anledningen, oh what a beauty. Synd att den inte är röd dock.



Framifrån. Ljusbrun läder inredning innuti, tog en bild men den blev suddig och långt ifrån. Samma brun som på min 1 euros väska :P Ni får göra en egen bild ;)



Oj vad den här blev suddig, inte sån bra idé att fota när man går...men det är bäst att göra det diskret :P Ena fälgen ialla fall.



Så sist, den röda. åh så snygg.

Var lugn för över mina grejer morfar, jag skickar hem, det kostar inte så mycket. Det löser sig :)
Tror jag skippar väskan mormor, man kanske om du hittar en plånbok? Vet du hur mönstre ser ut? Iså fall skulle jag vilja ha något i stil med den som jag har nu (modellen) Du vet, en lite avlång så man inte lägger sedlarna så som du har. Ett bra myntfack, med dragkedja eller någon slags knäppning. Du kan kolla in mammas modell om du inte vet. Bara det inte blir krångligt för er.

Puss

Mr. Fivehundred baby!


Helloj i stugan.
Inget vettigt att säga egentligen, fyndade som fasen på rean igår. Ännu mer rea nu, can't belive it! Ni skulle vara här. Två par skor blev det...haha samma som de lila fast ett par svarta och ett par gråa :P Jag måste vara sjuk...haha, men det var främst för att om man köpte två par fick man 50% rabatt på det ena paret..annars skulle jag bara köpt ett par, promise you!
Simmade även med Kristin, det är skönt att simma. Ännu skönare då man har någon att prata sig igenom hela 1km med. Så det var sweet training.
Fyndade en topp/ tunika på H&M, ska nog mer kalla det en topp än en tunika då jag inte känner att den har längden inne för att gå runt i med strumpbyxor. Visa halva rumpan är inte min grej. Får köpa ett par snygga jeans. Den kostade mig ialla fall 3euro. Can you belive it?!?! Helt sjukt. Köpte även en liten snygg väska för EN EURO. Ännu sjukare, kunde ha köpt fem stycken bara för att :P haha
Nu blir det dusch, och sen läsa.

Jag vill också till Thai mormor.
Puss

none, for sure.


Yepp mormor jag fick ditt brev :) Berättade om tagge för Theo, han tyckte det var kul ovh undrade om jag fortfarande har ont i tån..Som av en händelse satt vi och åt pannkakor just när jag läste ditt brev.
Kommer nog inte göra soppan på ett tag då det är diet mat som gäller här. Men kanske någon gång till våren då vi kan göra ett undantag. (Pannkakorna var Theos önskan för sin födelsedag) och ja, jag kan se Halv åtta hos mig. Har sett en del avsnitt. Kanske börjar kolla på fler nu till våren då det inte finns så mycket annat att se.


Ledig imorgon igen. Hörs imorgon kväll alltså, det kommer då bli mitt 500:ade inlägg. Congrattzz till mig.
Nu blir det mer tv tills barnvakten ends.
Puss

A little something


"Mmm den här sjalen luktar såå gott" - Theo
"Gör den? Vad bra då" - Jag
"Mmm såå gott" - Theo
"Vad luktar den då?" - Jag
"Den luktar som du" - Theo

Man faller varje gång.
Puss

Sign up, sign in, sign out


Här kommer mina ord för denna kväll. Var precis påväg att stänga av datorn när jag kom på bloggen. Skulle ju skriva. Efter fantomen på operan blev det mys och skype. Har nyss sett bygglov. Skulle vilja ha lite fler program på tv att kolla på. Kommer väl igång ett par om några veckor kanske.

Ännu en vecka börjar imorgon och de bara flyger iväg. Tänkte gå och lägga mig nu, gick och la mig vid halv tre inatt. Var ju barnvakt åt Theo, så jag kollade på film tills de kom hem. Blev star wars episode1 och how to loose a guy in 10 days. Intressant att veta...
Hur som helst. Nu blir det sängen.
Puss

Just a few words


Tänkte bara titta in, återkommer ikväll. Ska kolla Fantomen på operan nu, har firat Theos 7års dag. Men som sagt, skriver mer ikväll när orken återkommit. Lite för mycket vin tror jag.
Puss

I.K.E.A


Just återkommen från Ikea i Belgien. Det blev lite ljus, två ramar och gooodis :D Polly, kexchoklad och skumkantareller :P Drog även hem lite dricka. En päroncider alá Sweden och fläderdryck! Funderade på att ta flädersaft men skippade i sista sekunden. Det var nog bäst. Är ju en favorit men ändå.

Två veckor av 2010 är gjorda och jag har hunnit besöka fem länder! Fem?!?! Vad hände? Till lista lägger vi Sverige, Tyskland, Luxemburg, Frankrike och så Belgien. Bra jobbat eller vad? Känns som att det här blir ett rese år :P
Puss

Svar på tal


MS; Lätt AO-iga skor :D fan vad ao jag kommer vara när jag kommer hem ;D hah

Mormor; Kul att morfar mår bättre. Hörde om sprutorna, att modige-mor fick komma och injicera. Klart du är duktig med datorn, det kommer när man tränar och håller på med den. Tänk vad mycket du har lärt dig på mindre än ett år, det trodde du väl inte för ett år sedan?!


Harry är nu slut, så han kommer inte vara med mig mer. Inte just för tillfället iallafall. Är lite sur på tv4, let's dance går inte att kolla på utanför Sveriges gränser. Vad är det för regler? Blir filmmys ikväll istället. Har laddat ett par godingar. Kanske pimplar min 70cl Smirnoff ICE också, fyndade för 3euro i Frankrike. Vid nästa besök blir det ett par till! I Lux kostar dessa 9euro....vad är det liksom?

Imorgon blir det IKEA och alltså lite Svenskt godis, ser mycket framemot det. På kvällen är jag barnvakt åt Theo. Då kan jag mumsa godis.
Puss


Bättre sent än aldrig, right?


Ledsen för min frånvaro. Inte haft ork helt enkelt. Någon annan förklaring verkar överskattat. Inte så mycket har hänt sedan sist, när nu det var? Ingen shopping i onsdags, simmade dock med Kristin, mycket skönt. Drog till det enda badhuset här i Lux där man får bada/ simma utan badmössa. Det kändes som en release! Fast om det var värt 6euro vettefan :P Man är ju van med löga för en tjuga! Fast man får väl smått med tiden börja acceptera att man inte går för ungdom längre. Tänkte ett tag ta mig igenom som en 17åring (ungdoms pris) Men två år neråt kändes som en tuff väg att gå. Så det fick bli vuxen pris. Men man har ju cash. Man är ju aupair forfucksake. Eller?
Vidare till Harry och hans kamp mot Voldemort vandrar jag nu. Kanske för sista gången i Lux, då jag har två CDs kvar. Dock dör min ipod snart. Illa..
Puss

Pics gott folk


Här kommer lite bilder, bland annat på de skorna jag köpte igår (två par) och på de som jag köpte i onsdags.



sexy in 3D briller



lite mer sexy



vintrigt lux



16 euros skorna från i onsdags. Fler färger blir det vill jag lova.



5 euros ballerina från Frankrike



Sist men inte minst, puma från Frankrike, 25 euro. Gillart skarpt! Hittade ett par nike också, knall orangea för 20 euro. Ångrar LITE att jag inte köpte dem. Men vet inte när jag skulle haft dem bara :P haha :D

Det var det ialla fall, fler köp blir det väl :) Ett par solbrillor blev det också, men orkade inte fota dem :P de får ni se på någon solig bild i vår istället ;) In action liksom.
Puss

speedy weedy


Sitter och njuter av musikens stämmor. Hittade ännu en låt till min samling på Spotify. Kanske ska dra helgen i stora drag för er vänner då det har varit dött här.

Fredag: Efter en kvällsmåltid bestående av en delicious purjosoppa (din mormor) drog jag in till stan för att njuta av en film på duken tillsammans med Kristin. Efter lite stros på  Auchan begav vi oss till bion och valde Avatar. 3D film om ännu en hemlig värld "bakom" våran. Bra film som dock var lite underlig med 3D, rätt yr i skallen. I nästan hela filmen pratade de engelska. Med undantag från de gånger de pratade avatar-språket. Så jag fattade nästan allt. Därefter begav jag mig hemmåt med bilen och somnade efter lite Harry.

Lördagen blev en tidig morgon då jag var hos Kristin 10. Frankrike stod på schemat. Trevligt. Efter en snöig (!!!) natt var det halt på vägarna och hos Kristin kopplade jag av i en dålig fickparkering. Vi åkte sedan mot Metz (stad i Frankrike) där ett Factory Outlet finns. Vid gränsen var det kontroll, efter nervösa tjut i bilen blev vi ändå inte kollade. Tur att vi hade passen ifall att. Vi åkte på i Frankrike och såg mindre och mindra av vägen, spolarvätskan tog slut och inte en besinmack inom synhåll. Väl framme (efter mycket om och men) letade vi upp en mack av något slag och fick fram på en aning bristande franska och gester vad vi ville ha. Vi fick med oss 5 liter spolarvätska som skulle tåla 20 minus. Bra jobbat! Rutan blev ren och vi lättade. Till outletet hittade vi och gick in för shopping.
Missade tyvärr lunchen som i Frankrike bestämt slutar 14.00 (då stänger alla restauranger och öppnar inte förrns 18.00) så det blev franskt mc donalds för vår del. Nästa gång glömmer vi inte lunchtiderna tror jag. MAt fick vi och vi fortsatte med shoppingen.
Allt gick bra på hemvägen förutom att vi missade (?) Luxemburg. Hamnade i Belgien efter att ha åkt rakt igenom hela Luxemburg, fick vända om efter en hel del skratt och kom till slut fram till Kristins hus.

Det var den helgen det. Nu snöar det.
Puss

Goder kväller


Skulle ha tränat idag, men går in på friskis hemsida och kollar och där står det "no session" ofcourse. Typiskt. Får köra igång nästa vecka. Då blir det två pass!
Shoppingen igår gick bra, hur skön rea som helst! Halva priset (om det inte var upp till 70% tillochmed) på Lacoste (och typ alla andra affärer) förutom Louis Vuitton som inte hade ens 1% rea. Såklart. Men jag sa det sen, även om det hade haft 50% så hade man ju ialla fall inte kunnat köpa nåt, haha en väska som kostade 30.000 innan och 15.000 på rea, ja visst det är ett kap, en Louis Vuitton är en Louis Vuitton men ändå. Vem köper en väska för de? Folk, javisst. Men inte jag. Men det hade varit kul om de haft rea.
Mormor nu kanske du förstår lite grann av vad en Louis Vuitton är, eller sök på google.se, där har du dem på bild.

En del kap hann vi med ialla fall. Mest inne på Sephora (smink affär) Mina kap:
- Pyamasbyxor i ekologisk bomull från H&M - 10€
- Vantar från H&M - 3€
- Sminkväska från H&M - 3€
- Vårskor - 16€ (ej rea dock)
- Sminkväska för penslar från Sephora - 1€
- Concealer från Sephora - 1€
- 8st ögonskuggor från Sephora - 1€/st

Tror nog att det var det. Älskar skorna btw. Ska köpa fler i andra färger. Måste bara gå in dessa så att jag vet att det är rätt storlek! Våren är varmt välkommen kan man säga.

Så gårdagen var hur lyckad som helst! På lördag blir det Frankrike med outlet och grejer!
Puss

uppcashat


Tittar in en snabbis innan jag bäddar ner mig med Harry. Det var en bra dag idag, såhär innan min lediga dag. En halv vecka är alltså redan avklarad. Piecs of a cake, eller vad? Vi får väl se.

Imorgon blir det stan med Kristin och Sara, förhoppningsvis med shopping, då det är rea här, man kanske hittar en Louis Vuitton på 50%?! Fick ju cash idag från december. Känns skönt med en tjock plånka igen. Inte för att den har vairt tunn det senaste halvåret, men iallafall.
Nej Harry kallar mina vänner. Kanske ett möte med Voldemort på G?
Puss

First aupair day 2010


Dagen i helhet har varit bra, lite tjaffs med läxorna men annars så. Känner mig bättre nu men det känns ändå som en evighet till påsk. Vilket det verkligen inte är, med tanke på hur dagarna flyger förbi här. Är väl de första dagarna som är segast.
Tenjutning står på schemat tätt följt av skype/tv, senare klämmer vi även in lite HarryPotter ifrån lurarna.
Puss

Don't cry for me Argentina


Måndag fm och redan igång. Varför tog jullovet slut så snabbt? Skulle ge allt för att just nu sitta med mamma, pappa och Frida i köket och äta lite frukost. Men nu är det inte så, det är jag som har valt att vara här och det är inte lång tid kvar, i know, men ändå.

Sov bra inatt, mycket bättre än min sista natt i min säng hemma. Sov typ två timmar på hela natten. Mitt ryggonda som jag hade innan jul försvann helt hemma i den bästa sängen ever. Åh jag älskar min säng hemma. Så sängen här är helt enkelt för mjuk. Men jag har hittat ett knep, och än har jag inte fått ont, kommer nog om någon månad och då är det ju hur lite tid kvar som helst, så det blir lätt.
Puss

Long time no see bloggis


Då var jag tillbaka i Lux, nej jag är inte död eller skadad. Har bara prioriterat andra saker framför dig käre lille blogg. Vilket jag tyckt mig ha rätt till. Nåja, semestern är slut och jag är tillbaka, oskadd tro det eller ej. Nej, resan gick bra och från ett super kallt Sverige till ett lite kallt Lux kom jag. Det är ett nytt år och nya tider.

Hade turen på min sida och fick sitta i mitten av planet vid nöd utgångarna där det är extra benutrymme. Så inte satt jag ihopklämd heller. Ska alltid försöka ta mig tillbaka till mitten av planet (eller längst fram) i fortsättningen, så kanske man har tur att få sitta där mer. Dock kom en av flygvärdinnorna och frågade om jag var 18, (tydligen får man inte sitta där annars) hallå? :P Tack för den liksom..haha :P

Har iallafall packat upp och även ätit soppa som Mario hade gjort. Nu ska jag vila och kolla lite tv, sen blir det nog sängen ganska tidigt.
Puss på er

RSS 2.0