En bild på begäran



Lägger upp en bild på mitt inte längre så värst nya hår, men ändå. På begäran av en viss barndomsvän som inte ser mig så värst ofta!
Puss

Ett minne blott?

Kollade igenom min bilddagbok från året som gått. Hittade bland annat denna bild.
Vafan har hänt egentligen?


Puss

Slutet på 2008

Imorgon är det nyårsafton. Det är överskattat. Punkt slut.
Men vad har hänt under året?
- En hel massa cozzzynights (om jag inte minns fel), mysfaktorn på högnivå
- Ett för mycket hål i örat
- Schemalagda program tittanden, en aning för ambitiöst
- En ensam vilsen ao på karate RM utan sina KGs
- En Storlien vecka värd att nämnas
- 18 fyllda
- En aning för många prov..
- Ett litet kort som kallas körkort i min hand
- Sista sommarlovet
- Mitt allra första besök på grönan
- En underbar sista minuten till Turkiet
- En helvetes tid med jobb
- 18 års kalas
- Ett par besök till Stockholm, varav ett till dramaten
- En julbal fylld av prinsar och prinsessor
- Sista lucian på Rudbeck
- Sista julavslutningen
- Och alldeles för mycket skola.
Här är vi nu. Livet fortsätter och nya upplevelser väntar.
Puss

Home sweet home

Stockholm var bra. Mycket bra. Köpte mig ett par skor, och två par örhängen. Mycket mer blev det faktiskt inte, men en hel dag helt klart!

Denna låt är mycket mycket bra den med.
Puss

En resa mot ett mål

om en timme åker bilen
ska nog sova under färden
jag är trött


En liten basset vore väl inte helt fel?



Tänk dig en sån här liten goding! Fan va söta de är alltså, synd bara att de blir så förbannat stora och har mycket problem. Sönder avlade, det är vad de är. Det är synd på en sån fin hund. Men någon dag, då kanske jag blir en lycklig ägare till en egen liten sötnos.
Puss på varenda basset i världen!

Segare än segast

Vårt internet har konstigt nog varit nere, och därför ingen uppdatering. Har kommit på en massa grejer att skriva om, men såklart nu när man har tillgång så är allt borta. Jag var ialla fall och gymmade idag och en massa mer, imorgon blir det Stockholm och på onsdag är det nyårsafton! :D

Lilla pyret bet mig imorse, inte hårt alls, sådär som han envist brukar göra när han inte får sin vilja igenom. Denna gång var det för att jag ville gosa med honom i mitt knä. Han ville vara på golvet istället. Så vi blev lite osams, men nu är han go igen.

Prison break tog precis slut. Jag dör av spänning. Nu ska jag och Frida kolla på filmen vi hyrde.
Puss

Ett litet inlägg

Julen är över och det känns tråkigt. Även om det var en bra jul så gick det snabbt. Det är minus grader ute och har varit det i ett par dagar. Igår var jag nere med Johan och Frida och kollade in rean lite. Tycker dock att den inte var värd. Därför ska pappa, mamma, Frida och jag åka till Stockholm och checka in deras rea eller nåt. Fick ju en del pengar i julklapp att köpa ett par skidbrallor för, men jag har bestämt att jag kan ha mina andra. Känns ovärt att köpa ett par för hur mycket som helst som jag kanske inte kommer att använda så värst mycket. Så jag tänkte kolla om jag hittar nåt annat. Pappa har också handlat på rean, från den tekniska sidan såklart, han har köpt oss en ny tv. Han tyckte det behövdes.
Nu ska jag duscha.
Puss

Julaftons morgon

Julafton och det snöar, kan man tänka sig?! :D
Vi vann inget igår på bingolotto, inte ens en ny sketen lott jävel. Synd.

Jag håller på att göra mig iordning nu, farmor och farfar kommer vid 10 och ska käka gröt med oss, som de brukar. Sen drar dom hem och vi drar så småning om till mormor och morfar och träffar den släkten där. (Som vanligt också) Det är skönt när allt är som det brukar vara.
Jag har använt min Lacoste handduk från Turkiet för första gången idag också till dagens ära. Den var skön som tusan, helt klart så värt. Vet inte varför jag inte använt den tidigare, har bara inte tänkt på den, men nu du!
Det var något mer jag tänkte skriva men kommer inte på vad det var.. kanske kommer på det senare.
Har en super jul!
Puss

Traditioner

Liksom den skola jag går på tycker jag att det är roligt med traditioner, men i viss mån. En tradition jag ohc Frida har med morfar är att vi alltid spelar bingolotto på uppesittarkvällen nu dagen innan julafton. Jag spelar typ bingolotto en gång per år och det är nu - idag. Det ska bli mysigt även om vi inte vinner något, konstigt nog så brukar inte vi vinna nåt, kan man verkligen vinna på bingolotto? Det verkar hopplöst, men som varje år så hoppas jag på att vinna en bil eller någon miljon eller så, det skulle inte sitta fel! 
Så nu ska vi pysa iväg till mormor och morfar och spela kvällen lång! 
Puss 

Dan före dopparedan

Imorgon är det julafton! Härligt härligt, jag håller på och städar, är snart klar med mitt rum och då måste jag ge mig an badrummet.. städade duschen igår innan det blev KG mys. Känner ingen lust till att städa, och jag känner ingen julstämning.. kan det bli lite snö eller?
Var och gymmade imorse också, kan det bli juligare? Haha Nej nu har nog golvet torkat.
Puss


Det vankas jul

Nu har vi varit och köpt gran! Vi fick leta ett bra tag faktiskt, jag ratade de flesta och det fanns inte så många olika granar att välja på, trist! Men vi hittade tillslut ett bra ställe och vi hittade en gran, Gubben som jobbade där skulle visa oss en "fin" gran och tog fram en, men när han gjorde det så typ föll alla barr av, hahaha och jag och Frida ba "aa nej, den andra är nog finare" haha han ba "tycker ni?" ofta man vill köpa en gran som är halvt rutten? Han sattade inte riktigt att vi ville ha en fin gran.. men vi fick ta den vi ville iaf, tack för det!
Puss

Dolly Parton hattar och karatefylla

Gårdagen, haha fan va kul det var! Var först på Engelbrektsgatan hos GJ, numera även kallad "Garre", haha, där var det najs, jag och MS körde lite karate, haha och Garres polare kom med Dolly Parton hatten och han var helt galen haha så jävla kul! Sen drog vi mot BMB och ställde oss i kö.. vi har ju då inte åldern inne och det påpekade även vakten.. men Garre har ju sina kontakter överallt och kände en an vakterna där inne. Han gick in med sitt jävla VIP kort och letade efter sin kompis, de kom ut och ropade in oss. Och vips så var vi inne! Allt gick som en dans och Gålle var med KGs typ hela kvällen! :D Vi drog till baren och shotade med Gålle och han bjöd, jävla najs! Och för Bonecrasher Jensen blev det såklart en karatefylla, haha och Gålle blev ett officiellt smeknamn, nu behöver vi inte smyga ;D haha. Så jävla bra    
Puss

Vinterns avslutning

Glömde säga det! Ikväll blir det karateavslutning för hela slanten! Vi börjar hos "bonecrasher Jensen" och sedan får vi se vart vindarna för oss. Det kommer bli kul och vi ska snoka som fan! Och för självaste Jensen själv kan man kanske nästan garantera en karatefylla, eller? Det återstår att se. Haha
Puss

"Livet ska vara som för en fjäril, en sommardag"

Igår fick vi det eftertlängtade jullovet, nu är det ledigt som gäller, hur skönt som helst! Efter avslutningen drog Emily, Robert, Lotten och jag för att käka på stan. Vi stog och funderade vart vi skulle äta och efter mycket om och men blev det Wayne´s! Shit, hahaa dit vi aldrig skulle gå :P haha Men in kom vi, och efter ett tag kom också vår mat. Det var faktiskt gott och vi var nöjda. Te ingick efter maten så en kopp te och sen drog vi. Hänge med Emily ett tag tills far min ringde och sa att han åkte från jobbet och kunde komma förbi och hämta upp mig. Najs. Väl hemma åkte vi snart igen för att handla. Sen bra det hem och vilade. På kvällen skjuttsade jag Frida&Felicia på bio och sen började en film på ettan. Med en snart sovande pappa vill jag tillägga... orka. haha! Sen hämtade jag bio folket och åkte direkt hem till sängen. Idag har jag inte gjort ett skit. Så jävla skönt.
Puss

En liten bild


G is back in town

Nu har jag träffat G, har saknat henne! Skönt att ha henne tillbaka :) Lägger in bilder som jag fick av MS idag också, från fotogrejen vi var på för ett företag! Fick 200kr i presentkort på Gina också, mycket snällt, tackar! :) Så nu har man lite pengar att shoppa för också! Datorn jobbar på högvarv, och jag tycker synd om den.. stackarn. Men snart är det klart och då ska jag lägga upp någon här!

Hämtade mina balbilder idag också, vi blev väldigt tjusiga måste jag säga! Nu är det snart Hells Kitchen final i hela två timmar, hoppas Christina vinner! Jag har inte gjort min essä än, men det skiter jag i för jag har inte hunnit, har varit så mycket med allt annat, och jag tycker inte att han i sista stund kan komma och bestämma att en essä ska skrivas plus ett jävla prov på en massa olika grejer direkt efter lovet. Så därför kommer jag att skicka in min essä senare. Så det så.

Imorgon är det jullov och det ska bli super skönt! Najsnajs. Trivs väldigt bra i min frisyr också måste jag säga.
Puss

Förändring

Fan va skönt det var att vara ledig idag alltså! Tränade imorse och efter det blev det duschen, slängde i mig mat och drog till frissan :) Nu är jag här och ska plugga. G har kommit hem och imorgon blir det KG reunion med käk på stan. Blir väl förmodligen stugan som vanligt haha, eller blir det något annat så här i juletider? Vi får se helt enkelt.

Nu ska jag plugga religion och vänja mig vid mitt hår!
Puss

Ja eller nej?

Hur kan det var så svårt att veta? Det är väl bara att känna efter lite och sen göra ett val, då borde det väl vara rätt, om det kändes rätt?

Det blir ialla fall The Bodyguard ikväll, ingen Titanic, bodyguard har jag inte sett lika många gånger...

Pluggdag

Nu har jag bokat klipptid och imorgon är det ledigt! Sweet, ska plugga religion nu och sen läsa Mig äger ingen. Blir nog lite klappinslagning senare. Såg i tidningen att Titanic går på tv ikväll, har inte sett den på hundra år, och eftersom jag kan sova huuur lääänge jag vill imorgon så kanske jag ser den om jag orkar =)
Puss

Tisdag

och så var vi med i tidningen! :)

Nu ska jag snart till skolan och lära mig lite om aktier, spännande. Sen har vi hål och därefter religion och lunch och matte, sen är den här dagen slut och jag ska väl hem och plugga. På matten måste jag och Emma bestämma oss för vilken helvetes uppgift vi ska ta...jobbigt.

Lägger upp en bild från balen nu, snodde den av Emily, TACK

Imorgon kommer G hem igen!!! KGs blir återförenade! <3
Puss

En sak i taget

Snart blir det dejt med MS innan träningen och jag ska skvallra om balen :) hoppas hon får lika kul på fredag! :D Idag lämnade vi tillbaka klänningarna också, nu får jag nog aldrig se den mer, förutom på bild såklart ;) men det räcker! Jag hoppas att vi kör gradering på träningen och att KF inte kommer. Vi måste verkligen träna nu.

Snart är det jullov och jag längtar som bara den. Det ska bli så jävla skönt.
En liten liten fågel viskade i mitt öra om att vi blir med i vlt imorgon, kul om det stämmer! :D och nej jag har inte lagt in mina bilder från balen än.
Puss

dagen efter och tredje advent

Igår var det balen på slottet för Rudbeck! Mycket dans, skratt och allt som hör till! Trodde i slutet att jag skulle ramla ihop, hade döont i fötterna! Värre än Alanya tillochmed, och då trodde man inte att det kunde bli mycket värre! Haha, men driiiiit kul var det som de skulle sagt i Norge. Jag ska lägga upp bilder senare, när jag fått andras, min kamera blev inte använd så jättemycket, den fyllde mest ut väskan.

När jag vaknade imorse såg mitt hår ut som ett bombnedslag. Jag trodde då inte att jag skulle få till det, men nu ser det normalt ut!
Idag är det tredje advent också! Och tänka sig, det är snö ute! Fast det är 1.6 grader utanför mitt fönster så det smälter kanske bort... hoppas inte. Idag måste jag plugga, för vi har geografiprov imorgon.. men vi ska också på julbord på pappas förra jobb. Lite omväxling iaf.

Grattis pappa till ännu en termin på bygg! Nu kommer du få både jullov, sportlov och påsklov, men även ett sommarlov ;D haha
Puss

Fix och trix

Nu är håret klart! :D Tog inte alls lång tid, var förbi mormor och morfar på vägen hem och visade, yeeeeey, nu är det smink bara, vet inte när jag ska göra det, vill inte göra för sent ifall det inte blir bra, men inte för tidigt heller... hm, väntar nog lite iaf :) hihi

Nej nu måste jag tänka och fixa lite :)
Puss

En bal att vänta

Nu sitter Emma hos frisören som ska fixa hennes hår och make! Snart ska jag åka iväg till Ulrika där hon ska fixa mitt hår, ska bli så kul. Vi har inte bestämt hur det ska bli men vi kunde ändra vartefter sa hon! Najs. Sen blir det hem och förmodligen äta och sminka mig, sen ta det lugnt och sen bär det iväg till Emma, där vi ska träffas. Efter det nalkas det julbal! Kort kommer sen.

Det är roligt att det är snö ute, man blir glad och det blir juligt. Idag är det lucia, men det känns som att det mest var igår. Nu måste jag hitta någon skjorta eller nåt som jag inte behöver dra över huvudet sen när håret är klart. Det vore ju inte så kul om det förstördes...
Puss

crazyday

Helt sjukt imorse, var helt säker på att lucia började klockan halv 8 i domkyrkan.. och igår när Emily smsade och frågade när det var så sa jag ju såklart det, men imorse när jag lugnt slog upp ung sidan i VLT så står det att det är 7 (?) fick rätt bråttom och smsade Emily, skyndade ner på stan och var såklart framme typ 7, visst var det folk där men tydligen var det insläpp klockan 7 och sen började det halv 8... ORKA. Men iaf, vi fick bra platser och det var mysigt! Sen efter engelskan gick vi lugnt och satte oss utanför svenskan, för vi hade ju gott om tid, när inga andra kom så kom vi på att vi inte alls hade svenska än utan matte, skyndade oss dit och räknade lite matte. Efter matten drog jag och Emma ner till skåpen och var jävligt sugna på gröt. Vi drog förstås till matsalen för att ha lunch, för det hade vi väl? Men nej inte det heller, några andra från klassen kom och frågade vad vi gjorde där typ, och vi kom på att vi skulle vara på svenskan om 5 minuter...med halva tallriken full med gröt fick vi rätt bråttom... hahahh orka stressa!

Nu har jag precis provat min klänning för imorgon! Blir ett par andra örhängen än planerat, de blev för små kom vi fram till.. De är långa så får se om jag trivs.. blir nog bra =)  wwweiii

Myspys

Kom typ nyss hem från en icke-träning... Gålle hade tagit ungarna och skulle visst inte träna, så där kom jag - helt i onödan.. orka. Han och jag snackade lite iaf, han frågade om graderingen och jag förklarade som det var, så nu vet han vad vi ska jobba på eller nåt :P (MS RING MIG HAHA)

I skolan var det as mys på engelskan, L.O och Camilla hade fixat i aulan med fika och julsånger på engelska som L.O spelade orgel till! Så gulliga, sånt uppskattas, aja, sen bar det iväg till Emma till fots för att hämta bilen, sen till Ruths för att hämta hennes klänning till balen och sen tillbaka till henne och sen gå till skolan för att dansa vals! Mina fötter blev under promenaden dyngsura vilket inte var skönt. Men sen blev det dans och det var kul! Denna vecka blev det ingen dans med min danspartner Ellinor, denna vecka fanns det killar till alla! Vilken tur vi hade! haha

Om två dar är det bal! Helt sjukt vad tiden går fort alltså! Ska bli så kul! :D

Måste bara lägga ut en bild på min älskade nyinköpta lilla reflex! Nu kommer jag synas!

Fan va skönt

Nu har vi gjort sist provet i matten for ever! Nationella matte D är avklarat och det känns så jävla bra, vet inte hur provet gick,  men det känns bra ändå! :D Nu ska jag fixa med julkapparna!

Klaga

Inatt sov jag verkligen oroligt, kanske för att jag har ont i hela kroppen och varje gång jag rör mig så känns det i någon ny muskel, hahah helt sjukt! Blåmärkena över min stackars kropp slår nog det mesta, haha, har ett över halva foten som blev på graderingen när jag råkade trampa snett, gör as ont när jag går.. :( Men ialla fall, när jag vaknade imorse mådde jag sjukt illa, så jag stannade hemma idag. Jag har just sett, tro det eller ej, Svanprinsessan! Haha, jag och MS snackade om den igår i bilen hem från Nacka, och jag blev sugen på att se den, länge sen sist, nu har jag gjort det och jag har också druckit blåbärssoppa :) 

Snart ska jag se andra avenyn och sen lär man väl plugga matte, om jag orkar.. 
Den här veckan blir det nog till att köpa julklappar också, så man kommer igång någongång.


Domedagen

Sista dagen på lägret. Riktigt jävla givande dag. Lärde oss hur mycket som helst! Vi hade även gradering. Attityden ska vi definitivt jobba på Johan Ossa! Ni behöver inte fråga hur det gick. Jag tror det säger sig självt.

Vi får även se om jag kan gå imorgon. Har ont i hela jävla kroppen och mina fötter är som sönderslitna trasor. Känns som att gå på 100 spikar varje gång jag sätter ner fötterna i golvet. Ush. Mamma ska massera dom ikväll! Yes. Började blöda från min tå på graderingen också, kändes inget då, men nu gör det rätt ont... haha, stackars MS fick ett "litet" slag av mig också, som en present ;) haha blir nog en liten blåtira iaf. (Till G, med hjälp i omklädningsrummet för att förvärra, hahah!)
Efter en helg med 10 timmars karate är man rätt död. Jag säger bara det. Fyfan, men kul har det vart!

K a r a t e L ö r d a g

Vi åkte alltså till stockholm för lite karate träning. Det var läger hela helgen, najs! Skrev tidigare att japaner skulle komma men på plats visade det sig att de kom från Holland/Spanien! Riktigt trevlig vas Wim Massee med sin son Miguel Massee, kulkul. Det gick sådär denna dag och vi skaffade oss stämpeln som "de från Västerås" då vi "råkade" inte kunna Wanshu... orka. Vi lärde oss lite av den ialla fall och jag tycker vi var duktiga. Efter 6 timmars karate var vi redo att åka hem. Sov i bilen och sen var man hemma vid sju sådär. Ett par bilder från dagen kommer här:



Orkar inte lägga ut fler. De ser ungefär likadana ut. Han längst fram på Bilden i mitten (också med på bilden längst till höger) skulle på söndagen gradera oss. Han är för övrigt bäst i Sverige på KATA för er som vet vad det är. Liten men jävlgit cool och tuff.
Tack för den här dagen.


En tidig lördag

Fan, klockan är snart sex på morgonen, trött som fan och sitter och äter frukost. Klockan ringde någon gång efter fem, way to early! Vi ska hämta upp MS i stan vid halv 7. Shit, snart gäller det verkligen! Jag är så nervös att jag vet inte vad! Kollade på vilka japaner som ska komma och träna med oss, WIM MASSEE och hans brorsa MIGUEL MASSEE, har ingen aning om det är japaner för jag hittade inga bilder, hittade en som jag inte är säker på, det kan vara Tatsou Suzuki, fast jag är inte säker, jag ska fråga MS om bilden nere i berget, om hon är säker på att det är Suzuki.. vi får se när vi kommer till Stockholm :P

Idag blir det bara träning, och imorgon blir det träning och gradering, förhoppningsvis. Jag lägger upp bilder sen, nu måste jag fortsätta med min obligatoriska gröt som jag och MS skulle äta!

Ett tal värt att glömma

Nu har jag precis ätit, kom hem för ett tag sen. I skolan gjorde jag mitt Sv tal.. ush, gick inge bra, men nu är det över iaf, och jag kan lungt kasta eller bränna upp det där jävla talet. Nu kan jag lägga det åt sidan och aldrig mer tänka på det. Tack.

Ska om ett tag hämta min balklänning! :) yeeeyy men nu måste jag tänka ut vad jag kan göra här hemma för mamma så att jag kan tjäna ihop lite cash, det behövs.
Tack och hej!

Orka

Jag orkar inte skolan längre. Fan va jobbigt det är nu, nationella hit och dit och prov åt höger och vänster. Kan dom inte planera lite bättre? Nu är mitt tal snart klart ialla fall.. Men det känns ändå så långt kvar tills jullovet.
För att "muntra upp" er lite kan ni få ett smak prov hur ett par veckor för en NV elev på Rudbeck kan se ut.....

                            - Svenska nationella tal
                                         - Engelska nationella muntligt
                                            - Bok i svenska, Mig äger ingen
                         - Nationella i matte D
                                                             - Religionsprov Hinduism och Buddhism
- Essä
                                       - Miljöprov, geografi - klimat

Sen kanske man får lov? Tack gärna.

Nacka nu kommer vi

Allt är nu fixat för i helgen då vi drar till huvudstaden - igen. Men denna gång för att träna och förhoppningsvis gradera upp oss en grad! Vi fick inget boende men det löste sig ändå, pappa kör oss på lördag och Little Bags mamma på söndag. Det blir bra! :) Hoppas nu bara att det går bra, G håll tummarna för oss! Söndag vid ett sådär! Hihi

De små turkosa älsklingarna

Hittade dem i garderoben igår och blev glad. Mamma sa att jag nog borde kasta dem eftersom de är trasiga, men varför det? Varje gång jag ser dem blir jag glad, så varför kasta dem? De är nog mitt knasigaste skoköp, men ändå så jävla lyckat! Och känslan när jag tar på mig dom, det går inte att beskriva, jag känner mig som jag gjorde i sjuan, åttan där någonstans och det känns så jävla skönt! Hela-världen-framför-mina-fötter-och-jag-kan-göra-vad-jag-vill-känslan. Jag känner mig som en helt annan människa, vilket jag också var. Och jag är så glad att jag hittade dom där uppe i Mora, så perfek! Läskigt ingådda och super sköna, I love them!
Därför kommer jag behålla dem i all evighet!

Jävla julklappshysteri

Fan va jobbigt det är med alla julklappar hit och dit. Jag blir tokig. Vad ska man köpa? Idag köpte jag iaf halva pappas julklapp som vi planerat. Men fortfarande... en halv avklarad liksom, hur bra är det?

Tränade nyss också, det är konstigt hur dåligt det kan gå ibland. Idag gjorde vi nog alla fel man kan göra på renrakuwasa... orka.
Jag och pappa köpte också årets första vörtlimpa!  Åt lite nyss och jag konstaterade med en gång att det nog fan är det godaste brödet som finns, till och med godare än lussebullar! Ni som ännu inte prövat, snyd om er! Nej fan va gott det är alltså! Haha, Ikväll är det ett nytt avsnitt av seriernas serie också, det ser vi fram emot! Dregel...


RSS 2.0