What a day!


Fan vad jag mådde dåligt imorse alltså! Var super yr och mådde illa, skulle åka med pappa ca halv åtta och skulle gå upp klockan halv sju ungefär, klockan ringde och jag rusade upp för att stänga av den, sen snurrade världen runt runt runt. Låt kvar i sängen till efter sju och kämpade mig upp och ner frö trappan för att äta nåt. Tog en alvedon också. Jag ville faktiskt gå till skolan, (hade bara en lektion) det var dags för kriminalteknik och det är superkul därför ville jag inte missa den! Så jag lyckades ta mig till skolan och lyckades även ta mig igenom lektionen, blev mycket bättre efter alvedonen och mackan, mamma trodde det berodde på mackan...
Sen åkte jag hem och här hemma var Frida, hon hade stannat hemma från skolan för att hon mådde illa, det är väl något som går antar jag. Det är jobbigt att vara yr. Ush.

Är ju ledig imorgon så då ska jag och mormor på lite shopping! Najs. Nu ska jag vara uppe ett tag till och sen blir det sängen, vem vet, kanske med någon film? Vi får se.
Puss

A dear friend of mine


Hittade en text som jag skrev i engelskan för ett tag sen. Jag tror den berörda förstår själv vem personen är. Tänkte lägga ut den här, det h'r 'r den orättade versionen, så ni behöver ju inte klaga på min engelska. Bajs. Lägger dock inte ut hela, en del kan ni ju få ta del av.

I am going to tell you about an old dear friend of mine. It's one of my oldest friends and she is very close to my heart even if we don't talk very often now, and not even see each other. We grew up together and she was always on my side. A problem is that she is one year older than me, which means that she went to school one year before me and started to get new friends there. But even then nothing could tear us apart. I think she is my soul mate (in a friendly way). However we grew older and I was always one year behind, she started 7: Th grade and that means a new school. Suddenly we weren't together as much as we used to be and I think this is where it all started.  The rift between us got to big, but we tried for a very long time. We were those friends who could talk about everything, I could call her in the middle of the night crying over some guy and we talked for hours. So we promised each other that we never ever should grow apart. But so we did.
 
Puss


Bla bla bla


Sitter i skolan, har precis haft miljö och min redovisning...det gick väl bra antar jag. Förstår bara inte att jag blir minsta nervös? Det är ju bara töntigt, gruppen är ju inte det minsta farlig direkt. Men aja det är väl sånt som hör till antar jag.
Skulle haft redovisning på kemin med Emma också, men hon är sjuk stackarn så det blir inget idag, det får bli på torsdag istället. Kanske bäst så också.

Ska ialla fall hem efter skolan, vila lite förmodligen då min sömn inatt var väldigt dålig. Vet inte varför men jag vaknade flertalet gånger. Får ta igen det sen.

Snart är det lov och det ska bli superskönt, verkligen! =)
Puss

e x h a u s t e d


Var helt slut igår när jag kom hem från höskolan! Trodde inte att det skulle ta så mycket på krafterna, men det gjorde de.. slocknade hur tidigt som helst! I alla fall så var det earth hour igår och vi släckte ner här hemma, det var riktigt mysigt! Coolt att så många städer runt om i världen också gjorde det, men fattigt av kommunen här i Västerås som inte släckte ner gatubelysning osv.. bajs på dom.

Puss

Ett prov i smarthet


Imorgon är det högskoleprovet. Jag känner mig pirrig redan nu, då jag inte vet mina "skills" riktigt.. Vi får la se hur det går, men ett riktigt försök ska jag ändå göra! Hoppas det går bra, man vill ju inte gå därifrån som en looser..Fast jag känner mig nog inte som någon även om det går helt åt helvete.. Jag vet redan nu att jag inte är speciellt bra på svåra ord och sånt, men ialla fall!
Det kommer att ta på krafterna for sure och jävlar, varför har jag börjat köra med massa engelska inlägg? Sen när?
Aja, jag har ialla fall lagt fram allt som jag ska ha med mig, får väl se om Johan också har det... han kommer nog ha glömt hälften, eller vem vet? Hoppas att jag slipper tänka på honom och försöka att mer tänka på mig själv istället. Men det är väl en prioriteringsfråga..

Nu ska jag snart sova, lycka till till mig själv imorgon!
Puss

19 år på denna jord


Idag är det min födelsedag! =D Farmor och farfar kommer på besök idag, ikväll. På lördag kommer resten, mormor och de. Direkt efter högskoleprovet, snacka om att jag kommer vara död! Men det är smällar man får ta om man vill göra det där jävla provet...ush jag känner att jag inte har någon lust alls med det!

Idag ska jag iaf, tro det eller ej, dra och träna på hålet, bäst att göra nåt vettigt med det där hålet.. och vi ska väl också till Stefansson antar jag eftersom han skickade mejl igår om vårt projekt och inte lät allt för glad. ojdå....

Just nu äter jag frukost, ska snart hoppa in i duschen, och senare, innan skolan kommer mormor och hämtar upp mig. Hon ringde och frågade om jag ville åka med henne till skolan, hon skulle tydligen till stan. Mycket bättre än bussen!
Ha en bra dag,
Puss

våffeldagen


Idag är det våffeldagen också! Mamma håller på där nere nu och det blir våfflor for sure! =D Det är verkligen inte ofta man äter det, men på våffeldagen då jävlar haha.

Just nu sitter jag och kollar runt lite på au pair grejen, det skulle verkligen vara roligt! Fick mail från någon kille som ville att jag skulle komma till deras familj, jag skulle få skit mycket betalt, och de hade typ egen kock och egen städerska, till och med egen chaufför! Låter detta seriöst? Nej verkligen inte, speciellt inte om man lästa brevet med alla grejer man skulle göra och allt. Nej det är lite läskigt det där att man inte riktigt vet vad man har att göra med. Men man får tänka sig för helt enkelt. Nog om det, nu ska jag kolla runt lite!
Puss


Solen skiner och himlen är blå


Ledig idag och igår slutade jag ca halv 10. Det här börjar bli helt sjukt :P men det är skönt som fan! På kriminaltekniken har vi det as kul, jag tror att jag har hittat hem! Men det vore väl inte första gången, haha!

Imorse väckte de mig igen...fan va jag är trött på dem nu, kan inte taket bara bli klart och så kan de riva ställningen och dra? Det konstiga är att de alltid är precis ovanför mitt rum som de baknar och väsnas... jag håller fortfarande på att de bara vill jävlas.
Jag ska nog åka och träna nu och när jag kommer hem ska jag baka tårta med mamma, för jag fyller år imorgon!

Btw så åt jag coolaste pastan nyss, ekologiska änglar från IKEA! =D pröva dem säger jag bara!
Puss

I en ljudlös ovisshet


I lördags fyllde lilla G hela 20 år! Det blev party och en otroligt rolig kväll, med massa bus och skratt. <3
Dock slutade det tidigare för mig..

Igår fick vi uppleva hur en mobil på ljudlös nästan kan förstöra en hel dag. Jag förstår det knappt själv men ljudlös ska jag börja använda så lite som möjligt, det är ett som är säkert. 

Kvällen avslutades med Beck, och jag fattade inte mycket. Det kändes som att jag hade missat typ tre filmer mellan förra helgen och igår, men det hade jag inte? Detta ska jag kolla upp... 

Puss 


Good morning


Tjollahopp!
Herregud, är uppe med tuppen, det händer inte varje dag! SPECIELLT INTE NÄR DET ÄR STUDIEDAG! Men vad kan vara roligare än att gå upp halv sex, in i duschen och ner till frukosten och sen hoppa hit för en snabbis, och sen göra sig iordning för att sätta sig i bilen och köra iväg till G. Ska vara hos henne klockan 7 och sen ska vi vidare till MB och till GJ därefter väntar en hel dag med karate. Vi ska köra lite karate med några kids. Kan man spendera en studiedag på ett bättre sätt? Jaja, nu ska jag sluta klaga. Det är once in a lifetime och vi får pengar av klubben till käk, så vi ska äta på något fancy ställe. Det blir bra!
Nu måste jag nog göra mig iordning om jag ska hinna till G till 7.

Puss


H O M E

Är hemma nu, det blidde ingen träning ingan hade tid av oss, tydligen? haha nej men det var nog bra för min del att det inte blev någon. Vill inte bli sjukare. Men men har nyss tagit ner mina gardiner eftersom att mormor ringde tidigare och sa att hon var färdig med mina! Nice nice, nu är det nog bara längden kvar tror jag. Hon skulle iaf komma hit senare och sätta upp dem eller vad hon nu sa. Vi får se.

Jag och G sitter och planerar inför vårt äventyr imorgon. Eller äventyr och äventyr vet jag inte riktigt men vi ska iaf ut på uppdrag! Vi får se hur det går.
Nu ska jag återgå till planerandet.
Puss


Just another day

Nu är mina gardiner snart klara! Mormor ligger i som bara den, stackarn. Men jag har sagt åt henne att brara göra när hon har lust, för annars blir det bara som något slags måste. Det ska vara roligt att sy, men hon är snart klar iaf och var här igår och testade lite. De är tjusiga, var där igår och skulle betala, men tro det eller ej, inte ett öre fick jag ge för det skulle tydligen morfar betala..jaja, glad blev nog mamma eftersom det blev något dyrare än vad jag trott :P vem visste att det skulle bli så dyrt?
Så nu måste jag bara bestämma om jag vill ha hellånga eller kortare.. vi hade bestämt kortare från början eftersom jag har bänken har framför..men vi ska tydligen byta fönster nästa år eller nåt och då tyckte mormor att det är dumt att ha korare, då fönstrena kommer bli större..vi får se.

Nu ska jag synkronisera min ipod eftersom att jag glömde det igår.....hur dum får man bli?
Puss

Hedersplats

Nu har bd fått en helt egen mapp i min ipod! Det förtjänade de verkligen, nu kan jag lyssna hela vägen till skolan och hela vägen tillbaka om jag vill - ja, jag kan lyssna när jag vill! ye!

Idag är det superfint väder, vaknade av solen, det kändes bra, tycker om att vakna av solen, spelar ingen roll att det var två timmar innan jag skulle gå upp, jag var tvilad. De som känner mig vet att har en tendens till att strunta i och dra ner persiennerna på kvaällarna, därför blir det ofta så att jag vaknar av solen, eller bara ljuset. Men det är bra, för då får man en bra start!
Funderar på om jag ska cykla till skolan, men jag ska fråga Johan om inte vi ska åka till mediamarkt efter att jag har slutat, och kolla på kameror.. Han gick ju media så han kan nog hjälpa mig att hitta en bra =) Men om vi ska det funkar det ju inte om jag cyklar...får ta ett snack med honom.

Dagens låt: Army of dreamers med bd. Oh yes.
Puss


Helt underbart bra!

Jag slipper nu se mina program på datorn, datorn är nu inkopplad i tvn, mycket behändigt måste jag säga! Nu piper mikron, bäst att hämta maten innan den kallnar igen... :P

Uppdatering: Check!
Puss

En off helg

Helgen har legat i dimma. Jag stängde av helt och har inte gjort någonting. Det var bra. Kanske mår lite bätte, jag vet inte. Är i skolan idag ialla fall och håller på och bli sjuk. Orka. Nu vill jag ha ledigt, och vi är ju lediga på fredag men det är långt dit.

Idag ska jag ialla fall köpa typ till mina nya gardiner med mormor. Så måste jag nog damma lite innan hon kommer..

Puss

Starkare än någonsin?

Just idag är det tre månader kvar till dagen då jag tar studenten. Dagen då livet börjar. Det finns så mycket jag vill göra, så mycket jag inte vill göra och så finns det de där sakerna som kommer komma, som inte går att undvika. Till exempel, välja vad man vill bli. Det kommer bli en lång debatt i min hjärna. Trots det så väljer nog hjärtat till slut och det känns skönt.

Imorgon är jag ledig, tro det eller ej. Men orsaken till ledigheten kunde kanske varit roligare. Klumpen växer.

Idag hade vi prov i kemi, efter det begav jag mig till gymmet, sedan tog jag bussen hem och käkade, tog bilen tillbaka och hade kriminologi! Sen blev det träning (om än en jävligt ovärd sån..) och efter åkte jag och handlade. Nu ska jag slappa lite och nog kolla på Wid Kids då jag missade avsnittet i lördags.

Tillägg: Måste bara tillägga att kriminologin är så kul! Idag fick vi undersöka en brottsplats och vara "första polis på plats", vi fick även göra fantombilder av oss själva mm. Den här kursen kommer vara som ett lyft i tillvaron!

Orka att jag och mamma är osams. Vi borde bli sams tills imorgon...
Puss

Ännu en svag länk

Har tittat på Beck nu på kvällen för alla intresserade, tidigare var jag och pappa till gymmet sen drog vi förbi mormor och morfar ett tag också. Har tittat över till dem ganska ofta på den senaste tiden.

Såg också det nya programmet "wipeout" på kanal fem. Haha sjukt kul, jag som älskar att se på när folk gör sig illa eller klantar sig, det var mig ett sant nöjde att se det med andra ord! Det kommer jag deffinitivt föjla.

Nu sitter jag här och kommar runt lite på saker jag förmodligen kommer köpa fram emot våren/sommaren här, även fast det inte märks på vädret så närmar det sig med storm!  Idag hörde jag till och med vårfäglar kvittra, tamejfan då kommer väl värmen snart? Sånt blir jag glad av i dessa tider.

Nu ska jag kolla runt en aning till och sedan natta mig själv. Kan sitta uppe ett tag till då vi inte börjar förrns elva imorgon! 
På återseende...
Puss

Update: my life


Projekt är inlämnat, eller den preliminära grejen, fan va skönt det känns! Nu har vi bara loggisen som väntar på att bli inlämnad. Den här kursen är så ovärd.

I torsdags var det 100 dagars festen, någor för mycket folk annars var det rätt kul! =D

Bilen är nu inne på reparation igen.. den här gången skulle ett fel fixas som har varit ett tag, en mycket underlig fisk och skaldjurs lukt har kommit från fläkten när bilen körts kall... tydligen var det någon kran eller nåt som det var fel på.. förhoppningsvis är den tillbaka på måndag!

Igår fick vi vårt beställda kött också. Vi hade beställt en del av en oxe här i närheten av Västerås..lokalproducerat och helt ekologiskt! Mycket bra, hoppas det smakar bara, pappa är mycket spänd. Nu är vår frys dessvärre överfull..nej nu ska jag till mormor!
Puss

Ynka hundra dagar


Idag är det endast ETT HUNDRA DAGAR kvar tills studenten! ( eller rättare sagt igår, men enligt "studentkalendern" så är det hundra idag.) Det känns så jävla bra och ikväll blir det party på pluto! Till min lycka börjar vi inte förrns halv ett imorgon - det kan nog behövas.
Vi ses på dansgolvet!

Puss

onsdags kul

Började skolan vid tolv, kan det börja bättre liksom? haha! Slutade därefter vid ett, drog mig vidare till gymmet där jag körde ett bra tag. Åkte hem och hämtade upp Frida på vägen. Sedan satt jag ett tag och försökte klura ut hur jag skulle skruva fast reg skylten på bilen.. (Den har trillat bort i tvätten) Jo, jag fattade hur jag skulle få fast den, men då var det så att där man fäster skruvarna i själva reg skylten så var man tvungen att ta bort den här vita grejen där bokstäver och siffror är. Hur som helst så satt jag ett bra tag och klurade och klurade med både mejsel och tång. Det gick inget vidare. Ringde pappa men han fattade inte riktigt vad jag menade tror jag (vilket ni nog inte gör heller). Så det blev att jag satte mig vid datorn, hjälpte Frida lite med sin läxa och nu har jag nyss skrivit rent vår projektplanering på datorn. Ska snart pallra mig iväg till staden igen, då vi har något slags möte med klassen om vår show. Får se hur det går..

Bilen är btw back för er som inte vet. Den blev mycket fin, precis som innan "insidenten", jag är mycket nöjd.
Nu måste jag äta nåt.
Puss

RSS 2.0