Tuseday, 28 june


MS och jag hade det sweet på vår dejt. Vi hade den såklart i MB och home sweet home säger jag bara! Fast det luktade ändå lite ovanligt, jag vet inte hur men på något sätt. Åh, G jag önskar att vi kunde stänga in lite i en burk och skicka ner till dig!!! Bajs på dig som inte kommer hem innan jag åker! =(
Puss

Hetare dejt får man väl leta efter


Harry var super igår! Längtar tills nästa film nu, kanske onödigt då den säkert inte kommer än på ett par år...men ialla fall!! Fast det blir ändå så, att från den första filmen (och boken) så blir det mindre och mindre glädje, vilket gör att jag ser mindre på de senaste filmerna, första och andra filmen tror jag att jag har sett hur många gånger som helst, fast flest gånger den första. Det blir så mycket äh, jag vet inte men.. det har blivit så ialla fall, och så kommer det nog bli med den här också känns det som nu, men vi får väl se då den kommer ut på dvd.

Käkar frukost nu och tänkte kika igenom alla bloggar jag läser, får se om någon har uppdaterat!

I övrigt så blir det en het dejt idag, femånitti bröd står på schemat och vi drar oss ner under jorden för att komma bort ett tag! Nu ska allt nytt avslöjas!
Puss

GA.MA, my own baby



Just an update


Mitt pass är hämtat idag, ser koko ut! Men vad hör till om inte de? Köpte en vit blus på stan idag också, fyndfynd! Men jag fastnar dock lite överallt....hmm.. Jag älskar den ialla fall! Insåg i parkeringshuset att min t-shirt som jag hade på mig var smutsig, så jag hoppade in i bilen och körde lite ombytning där! Yeey!

Lady in red på spotify nu, love!
Puss

Bokat!


Ikväll blir det återförening med Harry. Nya Harry. Jag vet att jag är seg, men det har inte blivit av helt enkelt. Jag hoppas verkligen att den är så bra som jag hoppas att den är! Jag ska gå med Frida, då alla andra redan har gått :P Haha, nej men vi hade bestämt från början att vi skulle gå, så det blir bra. Vi lyxade till det till och med, genom att ta guldstolar, haha! Jag har aldirg setat där, just av den anledningen att det verkat onödigt, hoppas det är valuta för pengarna! Yeah :D
Puss

Rabarberblad


Här har vi rabarberbladet jag pratat om, äntligen fixat bild!


Tillverkat



Exakt en månad!


Idag är det den 26 juli, vilket betyder att om exakt en månad åker jag till Luxemburg,  jag är i Luxemburg om en månad! Det är helt sjukt, så lite tid kvar, can't wait!!! Det ska bli så spännande och roligt att få komma iväg, men samtidigt vet jag att det kommer bli jobbigt att säga hejdå. Men någongång måste man ju göra det också, eller hur?

Igår gjöt pappa och jag det som jag har funderat lite på, ljusstaken till mamma. Idag blev den klar, och den blir riktigt bra! Jag är en mycket nöjd skapare! Vi gjorde också ett par klot och något hjärta, bilder på det kommer lite senare.

Nu ska jag som trädgårdsmästare hos mormor&morfar gå och stänga av vattenspridaren!
Puss 


Thomas Sabo


Vi har ju varit hos min farbror med familj i helgen, för att träffa dem innan jag åker. De hade köpt en "avskedspresent" till mig, i form av symbolen för kvinnan. De hade tänkt att köpa någon reselänk men inte hittat någon bra, jag älskar den! Armbandet fick jag av dem i studentpresent! I love!


Inhandlat



Dö-dag.


Åh jag har verkligen letat överallt efter något att gjuta i! Men det verkar helt dött. Pappa får väl hjälpa mig att dra fram något gammalt och runt när han kommer hem, bara inte mamma upptäcker då det ska vara en surprise! ;)

Jag har verkligen inte gjort någonting idag, what so ever. Hade planerat att dra ner på stan, som jag nämnde igår men det blev inte av. Har typ kollat runt på internet i tre år. Skärpning nu!
Puss

Morning sunshines!




Puss

Dagens...(nattens?)

DAGENS VILL HA: Jeansleggings, mörka
DAGENS KLÄDSEL: Adidas shorts och lila tröja
DAGENS SMINK: Osminkad
DAGENS FRISYR: Halvsmutsigt, ostyrigt och utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: Lyckades med den nya headern utan problem!
DAGENS LÅT: Rap Das Armas (Parapapapa) med Cidinho & Doca
DAGENS PLANER: Sova inom den närmsta tiden
DAGENS SAKNAD: KGs
DAGENS DUMMASTE: Frida som bet mig
DAGENS ROLIGASTE: Totiki!

DAGENS FAVORIT: Wille

DAGENS KÖP: Inga pengar spenderade!
DAGENS GODIS: Choklad!
DAGENS HUMÖR: Upp&Ner

Puss


Aupair Luxemburg 09/10


Nu är det verkligen inte långt kvar! Shit! Fick sms från polisen imorse, mitt pass är klart att hämtas! Ska nog hämta det imorgon då det nog också blir en liten stanrunda. Skulle gärna vilja ha en myspys tröja, men ändå en ursnygg en! Får se om jag hittar någon, kanske dumt att handla något innan jag åker? Det blir ju liksom ännu mer packning då...vi får se vad stan har att erbjuda. Om man hittar något kap är det ju omöjligt att motstå!

Jag har under kvällen börjat spåna på lite betonggrejer som jag skulle vilja gjuta. Dels en ljustake till hit hem, och kanske något till mormor och morfar, vi får se hur mycket betong det blir över. Iallafall så är jag sjukt taggad nu, skulle kunna börja nu med en gång! Haha, men det är lite "praktiska" problem som jag måste lösa först. Så kanske i början på nästa vecka sätts mina idéer till verk! Tidigare i våras gjorde jag ju ett rabarberblad som jag inte har visat här än, det kanske ploppar upp någon bild på det imorgon! Om jag hittar den rätta vinkeln dvs!

Jag tänkte också göra en ny kategori här, en aupair kategori, då bloggen kommer att följa mig i Luxemburg!
Puss

Ut i svamp(?)skogen!


Bilade ut till skogen med far för att leta efter skogens guld. Tyvärr var inte lyckan med oss denna gång, men den som ger sig..! Blev lite blåbär istället som tog slut på vägen hem! Haha!
Är nästan nyss hemkommen från Vasaparken där det var lite häng med trevligt folk! Har precis gjort mig en stoor kopp té och tänkte mysa ner mig till någon film!
Puss


Oh God, my feet hurts


Då var det avklarat då! Vad var det att vara rädd för egentligen? Träffade ju familjen som jag ska vara aupair åt i höst idag. Det blev en tur till Stockholm för att möta upp dem utanför NK. En fika därinne (som jag inte behövde betala för som tur var, för vem har råd att fika där?!?!) och sedan var det avklarat! Lätt som en plätt! Det känns hur bra som helst och lill pojken som jag ska ta hand om var ur gullig!

Vi tog ett ganska tidigt tåg till staden, Johan och Frida följde med som shopping vänner och vi åkte hem vid sex. Efter att jag träffat familjen tog vi en tur till gamla stan (dör jag förövrigt aldrig (?) har varit...lite skämmigt jag vet, men det var hur mysigt som helst!). Nåja, vi hade väl aldrig hittat dit om inte Emily hade tipsat mig igår om en ny Ben&Jerry´s store/glassbar! Det blev ett par kulor som slank ner och nu har jag stillat Ben&Jerry´s behovet för ett tag! Så gå dit! Nybakade våfflor att få glassen i, perfekt!
Puss

Måndagar i alla ära


Dagen har varit fullspäckad med både passansökning, lite spontan shopping samt ett kärt besök hos en jobbande vän, med en annan vän. Mycket kul, och jag kommer nog inte inse hur mycket jag kommer sakna alla förrns jag verkligen har åkt. Skrämmande!

Just för tillfället går PrisonBreak för fullt på min tv. Det börjar bli för mycket nu, det känns som att det inte finns något slut, finns det ens någon plan över programmet? Visst, jag är fortfrande förälskad i serien och allt de där, men till och med jag tycker nu att det börjar gå för långt...vi får väl se hur det artar sig.
Puss

Förberedelser


Nu har jag kollat på grejer tills min resa tar fart. Dels har jag tittat upp hur mycket det egentligen kostar att skicka grejer ner till Luxemburg. Det var väl knappast så fasligt dyrt (om man skickar med posten), ca. 400:- för 10kg.. Då man som tidigare nämnt bara får ha med sig ett bagage på 15kg med RyanAir och ett handbagage på 10 så behöver jag nog skicka ner lite saker. Förhoppningsvis inte mer än 10kg då. Man har väl inte lust att lägga ner en massa hundringar på posten?

Jag har kommit på att jag inte har nämnt så mycket om mitt äventyr här i blogge, så det kanske är dags? Nåja, jag ska ialla fall åka iväg som aupair till Luxemburg den 26 aug (SNART!!!) Där ska jag ta hand om en 6årig pojke, samt handla, städa och laga mat. Mamman i familjen är svensk, så därför ska jag prata svenska med pojken så att han behåller sin svenska och bättrar på den lite. Pappan är belgare så därför pratar de engelska hemma. De bor i ett område som jag egentligen inte vet ett skvatt om mer än att det ligger ca 15min ifrån "city" med bil/buss. Just nu är det nog de som jag har att berätta. Jag ska vara borta i ett år, som det är tänkt och åhh vad jag är pirrig!
Puss

A few days left


Strålande solsken idag och en tur med båten var givet. Blev till att åka lite skida, och badat och allt sånt där. Årets första tur med båten faktiskt och det var härligt!

Det har förövrigt gått upp för mig att det är lördag idag. Dagen är nu över, i princip, och imorgon är det alltså söndag som man lätt kan räkna ut. Efter imorgon är det måndag och sen smäller det. På tisdag beger jag mig till huvudstaden, som så många andra gånger detta år. Även denna gång blir det tåg, men besöket är något annorlunda. Jag ska mänligen träffa min aupair familj som är här på sin vanliga semester. Vi ska egentligen bara träffas för att kolla läget och lära känna varandra lite bättre (på ett par timmar). Hur som helst så är jag sjukt nervös. Kanske inte just för att träffa dem, utan mest för den här engelska biten. Jag vet att jag inte är någon kung på engelska, men jag vet samtidigt att jag inte är dålig på något vis. Men ändå. Ändå känns det nervöst och läskigt. Det är över ett halvår sedan vi hade engelska i skolan och sedan dess kan jag väl inte påstå att jag har hållit igång det.. Men dagarna kryper närmare och snart sitter jag där på tåget och är verkligen påväg. Det gäller bara att ta det lugnt och nog inte tänka så mycket. Vi får väl hoppas att det sitter där inne någonstans ialla fall..
Puss

Nu jävlar!


Hemma hemma hemma! Fasen vad skönt! Kom hem igår kväll och var helt död. Pappa är sjuk så det förvänar mig inte om jag blir det också...men men kan ju alltid hoppas på det bästa!
Det tråkiga är att man kom hem till ett hem med skit väder. Vafan?
Puss

Ett steg närmare hem


Nu har vi förflyttat oss och är och hälsar på mormor och morfar vid Nyköping. Det betyder ca. 15 mil hemifrån och imorgon beger vi oss de 15 milen. Då är det åter Västerås som gäller! Igår var det super väder men idag lite sämre. Det gör inte så mycket för det är skönt ialla fall. Har fixat lite här nu med mormors dator, hjälpt henne och passade på att uppdatera lite granna.
Puss, vi ses snart!

Skynda att fynda!


God morgon, god middag och god kväll hörrni! Idag har jag fyndat, eller ja, jag har ialla fall köpt en film. Jag vet att jag redan har den på datorn och så men fan! Det är ialla fall BareBea jag har fyndat, endast 29 riksdaler här på maxi! Okej, nog töntigt men på datorn har jga ju den bara utan text, visst min norksa är kungligt bra men ibland kan men behöva koppla av från norksan och bara få läsa lite svenska! Haha!
Kossorna har nog fest här ute ikväll med, för de råmar något förskräckligt. Eller så våldtar de varandra eller något i den stilen!
Vi hörs och ses
Puss

Sol, moln och regn

En helt vanlig sommar dag då? Eller? Nja, men ganska skönt med lite omväxling. Hoppas bara inte att det börjar åska så att åskan slår ut internet som den gjorde för ett par dagar sen. Fast, det kanske inte skulle göra så mycket ändå.

Lyssnar lite på phantom of the opera musik, måste köpa den innan jag åker så att jag kan få med den! Älskar!!! Jag har nog inte så mycket mer att säga här idag, jag har planerat lite på "mitt" hus. Eller det som jag vill ska bli mitt hus ialla fall. Det blir riktigt bra, pappa har hjälpt mig en del och jag blir mer nöjd ju mer jag tittar på det! Hihi, Men än är det inte klart. Inte på långa vägar. Men det blir nog bra, sen får vi se. Det är kul att hålla på ialla fall och mamma tycker jag ska bli arkitekt, men det får vi allt ta och se. Haha! Bara för att man tycker att något är kul så behöver man väl inte utbilda sig till det? Hur skulle det då bli? Tänk vad många titlar jag skulle få då! Haha, nej men kanske. Inga dörrar är stängda.
Nu: back to the sun!
Puss

Medelhavet eller vart?


Det är sjuk varmt här! En stekande hetta som gör att man knappt vill vara ute. Vi badar i 27° vatten, inte i havet dock. Men en söt sjö. Den här värmen får mig att tänka tillbaka till förra året vid den här tiden. Då satt man i turkiet på restaurang och vad redo för nattens party. I torsdags var det exakt ett år sedan vi satt där på Västerås lilla lilla pytte flygplats. Förväntningarna var enorma. Ialla fall så var det en helt underbar vecka som jag aldrig kommer glömma. Min första "fria" utomlandsresa utan vuxna eller sånt. Åh vad jag längtar tillbaka!
Men nog om det.
Snart ska vi käka, pappa sitter vid grillen. Igår tog vi en liten tripp till något slakteri där de sålde vildsvin. Mest det, men också annat viltkött som älg, björn och hjort. Vi köpte vildsvinskött som alltså ligger på grillen just nu, undrar hur det smakar..vi köpte även björnkorv efter att jag tjatat mig till det. En älgkorv fick jag också med i mitt tjat. Fasen vad spännande att smaka björn, det är inte varje dag direkt! Haha, blir första gången för min del men vi får väl hoppas att det inte är den sista (om det är gott alltså) Jag önskar bara att vi hade köpt björnkött som skulle grillas...vi får åka tillbaka dit helt enkelt.
Nu är det käk!
Puss

RSS 2.0