The phantom of the opera

Ett par dagar sen nu.. men har faktiskt inte haft tid att skriva här. Sitter och lyssnar på "music of the night" nu, har nämligen kollat på the phantom of the opera! Den var bra, kanske bortsett från slutet, menmen. Nog var låten med som vi så många gånger dunkat i MB och blivit rädda för livet när den satt igång med sitt dunder! haha, man blir lite rädd av den faktiskt. "Fantomen" var riktigt snygg, (med mask) sexysexy!! i like. Utan masken var han inte lika snygg, då var det synd om honom, stackarn.

Igår gjorde jag och Sofia projekt. Vi begav oss till norrköpingstrakterna och kolmården för att kolla in lite djur. Det gick bra och nu har vi "bara" det jobbiga kvar.. men vi klarar det nog.  

Nu ska jag klä på mig, och ta dagen med storm
Puss

090223

Nu har jag precis borstat min kära tandjävel med det där bakteriedödande medlet.. vilket innebär att jag inte får dricka eller äta på ett par timmar. Mormor ringde för ett tag sen och berättade att mina små kusiner är på besök i stan och undrade om jag ville äta lunch med henne och dem. Senare kanske det blir pulka åkning i backen också, vi får se.

Nu installerar jag the sims för att återuppliva mitt beroende för ett tag!
Stör ej.
Puss

Snö som faller

Nu snöar det förfullt, ganska mysigt ändå men det borde blir vår. Det är ialla fall riktig vinter nu, det är bättre än någon jävla fejk vinter! Så bra där ialla fall.

Igår åkte Frida iväg till fjällen, jag fick skjuttsa och efter det drog jag direkt till gymmet, man var ju redan vaken så det var till att göra det bästa av den tidiga morgonen..

För övrigt hatar jag min mun just för tillfället, min visdomstand fuckar upp sig hela hela tiden, nu kan jag knappt äta eller svälja eller spotta...kul, skit kul. Plus att jag får borsta med nån jävla bakteriedödande gel på tanden som ska döda det som nu finns där. Den smackar inte gott alls. Va trött jag blir. Kan de inte bara rycka ut alla visdomständer nu genast så man slipper problemen med dem?

Puss

L O V

Idag är det sista dagen, ska snart pallra mig iväg till Emma. Vi ska göra en livscykelanalys av mjölk och sen ut i skogen och titta på träd! Sen blir det skolan och lab. Därefter slutar jag och det innebär lov! En hel jävla vecka, sååå skönt.
Hoppas att mina filmer kommer idag.
Nu är ipod synkroniseringen klar, och jag hinner till bussen!
Puss

Frid i själen


Jag har för ett tag sen kommit hem från träningen, det gick väl hyfsat bra. Katan satt som en smäck, haha. Men renrakuwasan var det sådär mer, judogubben kom och störde och då försvann min koncentration. Sen kom den tillbaka till mig, men för ett tag där så var tankar och allt inne i mitt huvud. Även fast det aldrig blir så nere i MB. Kan inte förstå varför, men nog är det nåt magiskt med det där berget, ni som inte varit där, eller för den delen aldrig känt berget som ert andra eller tredje hem, kommer nog aldrig få den känslan. Tänk att för ett par timmar bara glömma, glömma allt som finns där uppe, allt som hänt och alla jävla problem som finns i hela världen. Det är verkligen en upplevelse bara det! Ni borde verkligen pröva. Då kanske ni förstår. Kanske försvinner det med flytten, men kanske att den finns kvar. Hoppas det, hoppas att den föralltid följer med karaten.

Jag ber om ursäkt för detta inlägg, helt flummigt! Jag borde nog sova, imorgon är det sista dagen i skolan, sen är det lov och efter det börjar nedräkningen!
Puss


Nog blev det en sorgens dag allt

Mitt förra inlägg om bilen kanske inte var allt för positivt. Sen när jag kom hem den dagen, alltså i tisdags var allt som vanligt, Men efter ett tag.. då, nej jag vill inte prata om det.
Jag var inte i skolan igår. Orkade inte. Hade inte kunnat plugga till biologin på hela tisdagen, det känns inte bra. Inget känns bra.

Ikväll blir det karate, hoppas att allt känns som vanligt för ett tag då, det brukar ju göra det, försvinna alltså, när man slåss. Imorgon blir det skola också, den är det lov. Fan va skönt.

Puss

Ett adjö kanske föralltid

Nu sitter jag i skolan igen. Aktiekunskap som vanligt på tisdags morgonen. Imorse tog pappa och jag varsin bil, vi åkte till volvo för att lämna in den gamla. (Eftersom att Johan trashade den) Vi sa adjö till den eftersom vi kanske inte får se den mer, för om lagningen kostar mer än vad bilen är värd så får vi pengar av försäkringsbolaget istället.
Pappa tycker det är bra.
Jag hari nte smält det än.
Det skulle vara sorgligt att aldrig mer sitta i den bilen igen. Jag vet att den inte är ny och att det är stor och tung och bara drar en massa bensin. Men den har faktiskt varit bilen jag lärde mig köra i, och bilen som vi haft i typ 10 år eller nåt, och om det var pappa som hade gjort det hade jag nog inte brytt mig lika mycket. Det är tråkigt, det är det.

Nu ska jag övervaka mina aktieköp och sen blir det biologi, sen ska jag hem och plugga! Kanske blir det en powernap också, känner mig hur död som helst.
Puss

Skräddarsytt i sex steg


Att koka ett tandskydd, detta behövs:
- En nyborstad mun. (Det är inte roligt med matrester i)
- Ett tandskydd i någon läcker färg, i mitt fall svart
- En kastrull
- En spis
- Vatten
- Föremål att ta upp tandskyddet med
  1. Börja med at koka upp vattnet
  2. Lägg ner tandskyddet och låt det ligga där i 8 till 10 sekunder
  3. Ta upp det försiktigt
  4. Placera det i överkäken, försiktigt! Bränn dig inte
  5. Forma efter tänderna, bit ihop försiktigt men inte igenom.
  6. Klart!  Fit for fight! 



Puss


Tjugoen vintrar


Idag fyller Johan år, hela 21 år har han nu levt. Grattis till honom säger vi. Imorgon är det alla hjärtans dag och då fyller Emma år också! Tänk vad alla fyller nu, snart snart är det KGs tur! Då blir det partaj för hela slanten! När KGs fyller år så är det också nästan vår, då är vi nära!

Stackars stackars MS skadade sig igår på träningen. Eller kanske ska säga att det snarare var garran som skadade henne när han flög med hela sin tyngd över hennes stackars fot. Den blev halvt uttöjd och stukad eller nåt sånt, och hon får inte träna på hela nästa vecka.. =(  Men garran sa att det inte var nåt fel på den där foten, inget alls, "bara lite svullen", så du kan nog vara med på träningen ändå, var glad att du nästan kan gå kvinna ;) Haha! Hälsa foten från mig!

Puss

Istället för allt annat

OM DIG

Namn - Anna
Bor - Västerås

Syskon - Storebror, lillasyster
Ålder - 18 och 10 månader
Född - 26 mars 1990
Ögonfärg - grön/ blå

Längd - 168 cm
Sko storlek - 38 oftast
Höger eller vänsterhänt - Vänsterhänt

Stjärntecken - Vädur
Hårfärg - Brun
Födelseort - Västerås

DAGENS

Låt - Right here med Brandy
Kläder - Just nu, mörkblå velourdress
Smink - Mascara, eyeliner och lite guldig ögonskugga
Underkläder - Chanelle BH, blommiga trosor
Mat - Mammas kinagryta

Köp - Ett par skor, ett par solglasögon, 4 par örhängen
Göra sen - Träna

SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka svamp - Ja, om det inte är en massa mygg
Äter du oftast nyttig mat - Ja
Är du stark - Starkare än dig

Var någonstans på kroppen har du mest muskler - Borde vara mina "karateben"
Är du nöjd med ditt förnamn - Ja, ganska. Gillade de inte förut men nu så!
Du tycker att du själv är smart - Ibland
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Oj, inte mycket, kanske en i genomsnitt.
Känner du dina grannar - Jadå. Vissa mer än andra.
Vad har du för färg på dina underkläder - Grön BH, svarta trosor med blommor i glada färger!
Använder du BH varje dag - Ja
Svär du ofta - För ofta.
Har du någon gång skolkat - Ja

Spelar du något instrument - Nej, är kass på sånt.
Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Gymnastik, dans, ridning, fotboll och nu karate och gym.
Har du några tatueringar - Nej
Har du några piercningar - Räknas öronen? Iså fall två.

Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Hur många gånger går man förbi en spegel per dag?
Tycker du om djur - Ja


BRUKAR DU
Sova - Ja
Ta mediciner du inte borde ta - Nej
Klä dig i svart - Ja, varför inte?
Hata folk - Om de förtjänar det.
Lita på folk - Nej inte allt för ofta
Drömma mardrömmar - Ibland.
Gå i skolan - Ja
Gå i kyrkan - Nej

NÄR
Åt du senast - Lunch, kanske två-tre timmar sen
Läste du ut en bok senast - Två veckor sen kanske
Köpte du något senast - Idag
Svor du senast - Nyss, vafan, haha
Sjöng du senast - En stund sen

Klagade du senast - 10 minuter sen kanske

Klantade du dig senast - Kommer inte ihåg de  

HAR DU
Förföljelsemani - Nej
Någon annan psykisk sjukdom - Nej, inte det heller
Skadat någon - Ja, inte med flit dock
Färgat håret - Tonat, skonsammare.
Egen dator - Ja

Puss

Shoppiloppi

Idag blev det lite spontan shopping efter skolan, ville inte åka hem. Eller jag hade faktiskt planerat att åka till Hälla, men det blev en sväng på stan också, innan. Fick bland annat mina efterlängtade skor som jag har letat efter i 100 år känns de som.. De  har funnits i alla storlekar utom 38...irriterande! Men nu fanns de, och det är det som är huvudsaken! ;)





H&M och Ur&Penn



H&M



Ur&Penn

Nu kan det väl ändå bli vår?
Dags att plugga...
Puss

Old times


Haha sitter vid pappas dator, hittade bild mappen med semester bilder mm, från 04 och frammåt! Haha jag dör, hittade en massa skämmiga bilder som jag aldrig kommer visa någon, :P men jag kan ju alltid lägga upp ett par andra här:



Jag och MS efter KM, är vi inte heta?



Monstertruck grej vi var på, här inuti sitter jag och Linn =D



Ush, en skadad pappa, med metallgrejerna kvar och allt. Ush vill glömma.



En bäbis Ville! Tänk va liten och "blond" han har varit (?) haha sötgöll!

Kanske bjuder på fler en annan gång.
Puss

Godmorgon

Huvudvärken är borta! Till min glädje, skönt skönt! Vaknade nyss av Fridas tv, hon hade MTV på lite för högt....Men det gör inget, skulle ju ändå upp om ett tag. Känner mig lite stressad inför dagen. Har mycket jag måste göra. En massa plugg till exempel.

Nu börjar jag bli lite trött på byggjobbarna här. De skriker och väsnas. Jag vet att de bara gör sitt jobb men ändå, de stör mig. Dags för frukost!
Puss

DVD utökning

Nu har jag beställt lite filmer, tyckte bestämt att det var dags att uppgradera min hylla. Är trött på de flesta, och kände att det var dags för nya friska fläktar! Det blev bland annat Patrik 1,5 och sex and the city filmen, då jag inte sett någon av dem!

Har haft en jävla huvuvärk idag och därför stannade jag hemma och vilade från den ända lektionen vi hade. Den har inte lämnat mitt huvud än och det känns jobbigt.. Men imorgon ska jag till skolan, då har vi också bara en lektion och sen ska jag plugga. Det blir karate också och jag funderar på att gymma, men orkar man det?

Nu har jag gäspat allt för många gånger under detta inlägg, så det är nog dags för sängen nu för min del!
Puss

En orange papperslapp

Sitter i skolan och filosoferar, eller nej egentligen inte. Har aktiekunskap så jag sitter och "håller koll" på mina inköp.. Har gjort av med alla pengar så jag kan inte köpa något heller. Men det jag tänkte berätta var att nu är man en stolt ägare av en 100 dagars biljett till festen på Pluto! Fick en tjusig (?) kalender också, så nu kan man räkna ner, eller snart ialla fall ;)

Dags att återgå till aktierna!
Puss

Stackars bilen

Kom alldeles nyss hem. Eller efter skolan hann jag hem en snabbis och sen frågade Johan om inte jag kunde hänga med till Volvo. Han skulle dit och "visa upp" skadan på bilen som han orsakade igår.. Jag följde med, fick vara talare. Det gick bra och han tittade så snällt på vår bil och bestämde sig för att ta in den nästa vecka. Nu återstår bara försäkrings-tjaffs.
Nu efteråt känner jag mig duktig. & modig för den delen.

Ikväll blir det träning!
Puss

Vintern har anlänt

jaha, när ska det bli vår? Beställde lite grejer från H&M igår, taggad för vår och sommar, nu tack! Men nej, då börjar det snöa som aldrig förr, vad händer?

Igår typ halva dagen satt jag med massa olika recept och försöker få ordning på dem åt mamma. Hon har verkligen ingen koll, men nu är det halv klart! Fixar på datorn så att vissa blir datorskrivna, och försöker få ordning på det.. Det tar nog ett tag till..
Kollade också på melodifestivalen igår.. ångrade att jag gjorde det. Sämst.

Och ja, Miss C. Ett nytt uttryck, kanske blir det officiellt?       Skämtåsido
Puss

Friday and i'm in love

Hej och hå!

Det är fredag och känns helt underbart! Började egentligen tio över åtta, men jag försov mig... kanske har att göra med alla dessa jävla byggarbetare som nu har kommit till vårt hus och har väckt mig typ sju varje morgon fast jag börjat JÄTTESENT? Ha lite respekt, haha! Inte alls bitter här inte..

Igår var det träning som vanligt. Det gick superb! Något som kallas träningsvärk har jag idag dock, på det allra konstigaste ställen...gudarna vet hur det gick till..

Det här ska bli en alldeles underbar helg har jag bestämt mig för!

Miss C
Puss

Kräks inte på mig

Frida är magsjuk, jag vaknade vid 7 och börjar typ 12...  lite surt men men, hon kan väl inte rå för det. Ush, jag vill inte bli smittad. Tror jag ska åka till Hälla antingen efter skolan eller innan, kanske inte ska vara så mycket hemma..

Jag sitter och försöker ränka ut mitt ekologiska fotavtryck på de sidor Ulla gav oss i måndags. Men en av de funkar inte just idag verkar det som.. får kolla lite senare.

Miss C
Puss

Veggo

Hemma från skolan nu, det är jävligt najs att gå så här korta dagar, men jag har upptäckt att man blir förslappad. Drar hem och fixar käk, kanske tränar och lite plugg om man har nåt.

Nu gör jag iaf morotsbiffar, alldeles egna =) de ser goda ut, så snart ska jag äta sen senare blir det gymmet (=

Miss C's signing out
Puss

Skrikande fjädrar

Nyss hemkommen ifrån karaten, men jag mjölkade från träning nummer två. Det är najs att komma hem lite tidigt. Jag vill här i min blogg officiellt nu på heders försöka att alltid ha min mobil tillgänglig för diverse samtal eller sms, allt för er! Så nu bör jag gå och sätta på ljudet till att börja med.

Jag hade också tänkt att klaga lite här, men jag vet inte om jag orkar tänka på det mer. Såg kalla fakta igår om de stackars gässen som i sitt tragiska liv lever för att bli levande fjäderplockade fyra till fem gånger i livet. Därefter går de till slakt eller blir tvångsmatade så att levern ska växa och bli onormalt stor. Allt för gourmeterna. Fyfan. Aldrig mer dun för min del inte.

Miss C.
Puss


RSS 2.0