som smält choklad


Ungefär så känner man sig i denna värme. Det är cirkus 30 i skuggan. Snacka om slow death här. Men nu ska vi inte klaga, sommaren är här, mm!
Sara och jag har idag varit på kartong-letartrip. Men lux är inte kända för sina stora (och lättåtkomliga) kartonger. Vi åkte till ett off ställe där det fanns. Så Sara köpte med sig en hem, men jag ska till ett ställe här jäkligt nära mig imorgon och inhandla en åt mig. Den är något större, ialla fall om man tror reklamen som kom till brevlådan igår.

Ialla fall, köpte med mig en tejp hem också, så att man kan tejpa ihop skiten, blir nog bra. Ett par grejer fick hänga på från stan också. Jag vet att det var slut på shoppingen men nu är det DEFFINITIVT slut. Det är därför jag borde packa ihop den här lådan och skicka hem den så fort som möjligt, för då finns ingen återvändo. Då GÅR det inte att shoppa mer. Nu ska jag ge mig, behandla mina fötter som om de vore små bebisar och nog också ta en dusch.
På återseende gott folk.

at the moment


Här har ni damen i egen hög person. Just i skrivande stund. Välkommen in i vardagen.


bilder i urval


Tänkte bjuda på lite bilder från de senaste sju dagarna. Kastar upp dem innan jag drar ut på powerwalk.


Blev bio i söndags, självklart fick väskan hänga på. Love you darling

Party för "the duke" i tisdags

as taggade

västeråsare gjorde stans gator osäkra, haha

världens fyrverkeri

Kristin på en bar

Lux nationaldag

Ge mig. Ge mig. Ge mig. Ge mig.


Det var allt för denna gång mina vänner. På återseende.


ingen gräns kvar


Efter ännu en shoppingdag i Lux har vi insett att det verkligen är kört. K-Ö-R-T. Vi har här nere lyckats med att totalt tappa respekten för pengar. Man pungar ut 50euro där, 50euro här, och vips en väska för mer än vad man någonsin kunnat ana. Vet ni vad det värsta är? Det känns inte ens. Idag gick jag in i en affär och såg ett par skor som liknar ett par jag sett innan, som jag AVGUDAR. Dessa kostade runt 500euro, och häver ur mig att "neej då skulle jag heller gå dit och köpa de andra för de kostar bara 100euro mer". Visst det är trevligt att unna sig, och att känna kicken efter att man har köpt något fint, med bra kvalité, för lite mer pengar än vanligt. Men när man sedan tittar på väskor att ha INUTI väskan, för 190euro, då är det inte lika kul :P Är det nu man borde söka hjälp?
Hjälp mig ner på jorden. NU.

Fast lite kul är det ju ändå ;) Men som jag sa till Sara, det är bra att vi inte stannar ett år till, för då skulle vi sluta med att åka härifrån med ett resväske-set från Louis Vuitton för 5000euro.

strålande lördag


Här sitter jag och ler för mig själv. Varför? Ja, det vet jag inte. Av ingen anledning egentligen, känns som att den här dagen kommer bli bra. Så är det bara. Lyssnar på musik, klickar runt på nääätet och gör inget speciellt. Snart drar man dock iväg mot stan. Hörde jag rätt? REA?!

en del franska fraser


Onsdagen har passerat, men en väldigt bra onsdag (och tisdags natt!!) får jag säga. Det enda som man kunnat göra annorlunda är väl att binda fast Kristin vid någon fin stolpe och låta henne missa sitt plan, så att hon kan sitta kvar i Lux med oss nu. Men icke. Well, vi kanske ska vara glada för hennes skull att hon snart sitter hos sin Mathias igen? :) Vi ses ju faktiskt om fem små veckor!

Luxemburgs nationaldag idag alltså. "The grand Duke" fyller år idag (grattis) och det firas STORT med extra stort S! Så det var vad vi gjorde inatt. Drinkar och ett underbart fyrverkeri som måste ha kostat Lux en del fem hundra euros lappar. Men vad gör man inte för lille "duke:is"?
Själv måste jag ha varit j*vligt snygg igår, en massa "bodycheck:s" kammade man in. Ohyeah. Haha! Även en del tjaffs om uthällda ölglas och diverse. Råkade även nämna en kanske opassande fransk kommentar till en stackars luxemburgare, något omoget Anna, bra jobbat! Haha! Men kul hade vi!

Ps, om dryga tre veckor står jag på svensk mark.

sunday


Vakna, tänka lite, somna om för att sedan vakna och göra alltihop om och om igen i några timmar sisådär. Just exakt så har min lördags och söndags morgon sett ut denna helg. Hur skönt är inte det? Bara fortsätta blunda i ett kolsvart rum och bara skita i allt. Hur underbart som helst! Ingen aning om vad klockan är eller behöva oroa sig över ett skit. Det är exakt så det borde vara.

Idag har vi haft en liten "sista lunch" med Kristin som drar till svearike på onsdag. Men en gång till ska vi ses :) Blev bio också, "The back-up plan" Den var rolig och rätt bra, även om den var något chezzy, men vad kan man begära av en kärleksfilm? Den hade rätt ingredienser.

Fick även ett gäng svenska tidningar av Sara, i utbyte mot andra som jag läst, så ni behöver väl inte många gissningar för att komma på vad jag ska göra nu?


pics


Ambitiös en fredags natt som denna sitter väl inte helt fel? Eller borde man sova? Nej, nu har ni något att njuta av i morgonbitti när jag slumrar så sött :)


Där i mitten av tåget, sitter vi. Europa-park in my heart

"the gang" haha

Här är den, Ferrari 458 Italia. Toppfart 325km/h. Det säger väl en del mina vänner? Behöver jag tillägga att jag nästintill drömmer om denna skönhet.

Vilka säten. Vilken ratt. Vilken bil. Ni ska bara känna sätena alltså, som att ligga i sängen, så sköna.

Allt för denna gång. Klockan är kvart över ett. Ska nog se liiite tv och sen sussa.

allt eller inget


Jag har gjort det! Vi gjorde det. Igår. Helt amazing. Ni som inte fattar, ni som inte bryr er, whatever. Drog med mig Kristin till Ferrari igår. Jag dör. Bildbevis kommer inom kort. Kan ju även tillägga att jag suttit i en bil för 189000 euro. Har hållt i ratten. Tagit på mig bältet. Var start klar. Bara köra ut genom fönstret, och den hade varit min (hur olagligt det än må varit, still, mine) Jag dör.

räändom




miu miu skorna då. Här har ni skönheterna. åh ma gåd.



flickorna i Trier. Sommar sommar sommar (titta inte på mina skor, fick skavsår.......)



i lördags. :) (gick inte att vrida bilden)



Kristin och jag (=



Fredags natt.

Det kommer mer bilder från tidigare äventyr. Bytte bilder med girlsen i helgen. Så nu är vi alla uppdaterade med varandras bilder :) Ni får detta så länge.

är det här rubriken?


Nu har jag kirrat en liten bild på mina beloved shoooes. Kanske får ni ta del av den/ dem ikväll om jag lägger den sidan till.

Sitter och väntar på att bussen med pojken ska komma. Värdet kan man inte säga är kasst - för det är det inte. Men nog kan väl solen titta fram? Det är sjukt jobbig luft ute. Varmt, svettigt och jävligt. Men helgrått på himlen. Till helgen kan du väl allt titta fram solen?

Annars då? Dagarna flyter på, de blir veckor. Snart kommer jag till svea igen. Därefter väntar någon vecka på Ölandis sen back to Västerås med tåg. Sweet summer so to speak. Fast det hade ju inte gjort något alls om den börjat lite tidigare.

tisdag 8 juni


Vafan, när blev det den 8 juni? Snart har alltså halva juni också gått, och då är det bara en månad kvar tills jag tack mitt pick och drar härifrån. Sjukt. Men kan fortfarande inte fatta att vi kommit så långt in i juni. Snart drar Kristin också, om exakt två veckor, imorgon. DÖD. Nej skoja, men det kommer kännas dött. Hur surt som helst att man inte får träffa henne förrns (förhoppningsvis) i början av augusti. Men det är väl som det är antar jag. Vi har ju klarat två veckor, så vi får väl prata på telefon minst varannan dag i ett par timmar så kanske vi klarar oss ;)
Snacka om att man blir beroende.


en uppdatering vore väl inte fel?


Fredag igen. Helg igen. Det är nu jag brukar säga hur fort veckan gått, men denna vecka mina vänner kan jag inte skriva det om. Det har gått så sjukt sakta, känns som tvåveckor utan en dags vila! Vet inte hur det blev så. Men nu blir det en mys-sol-helg. Kan ju ta veckan som gått i snabbspolning;

Lördag; Som ni vet blev det EuropaPark med Sara och Kristin, samt två Västeråsare till, Kristins lillebror Jakob och hans kompis Viktor. Vi åkte typ sju från Lux, (okej, mer halv åtta blev det nog) Var framme vid europas största nöjespark på förmiddagen (kommer inte ihåg vad klockan var) Så spenderade vi dagen där. Hur najs som helst. Tror det får bli ett besök till grönan eller Liseberg senare i sommar alltså! Var hemma i Lux vid elva och drog till en bar/pub. Hemma i min säng tre.
Söndag; Vaknade av en sjungande Theo, "you spin me right round baby, right round" vid elva. Men det gjorde inte så mycket. På eftermiddagen blev det bio med "lördagsgänget", SATC 2. Hem till en lugn söndagskväll.

Sen har väl veckan som gått inte varit så händelserik, så känner inte att jag behöver ta upp något närmare. Däremot har det varit sömnbrist. Vet inte hur jag ska ta igen det här, får inte ens sova ut imorgon, för då bär det av mot ännu en lördag i Tyskland, men denna gång i Trier!

Det är typ 29grader ute. Ska bli varmare under helgen. Nu vill ni allt vara här va? ;)

total lycka


Tänk att ett par skor kan göra en så glad. Har idag inhandlat ett par klackisar på SMETS (en affär här) Ett par miu miu och jag är in love. Nu kan ju få se en bild sen :)

Helgen i Lux var toppen! Europa park med en massa bergodahlbanor (eller hur det nu stavas) och allmänt underbart. En liten tripp till The Tube på kvällen (en bar) och tre låg man i sängen. Söndagen bjöd på bio (SATC 2) som var okej. Men inte mer än så tyvärr. Mycket dregel över väskor och kläder dock. Det höjde en del.

Nu ska jag dregla på något annat, nämligen mina shoes.

RSS 2.0