Mjölksyran tackar jag gärna nej till.


Och så var det kväll på denna måndag också. Nu är jag ledig resten av veckan, och det ska bli så skönt! Inte för att dagarna i skolan är speciellt jobbiga men det är skönare med ledighet! Men lite plugg ska vi väl klämma in antar jag...

Träningen idag var hur jobbig som helst! Vi körde stenhårt på första passet ( för er som vet vem han är så gjorde Per Wallin comeback, han chockade oss alla ) På andra passet drog GJ på ännu hårdare. Ialla fall i trapporna, han körde någon ny variant där man skulle köra max upp ( 100% ) och sen lugnt ner, och sen upp igen på max, fast den gången vartannat trappsteg (!!) sen började det om igen på varje trappteg, ja ni förstår. Till allas förvåning skulle vi köra 20 såna upp och sen ner.. sjukt jobbigt! Jag pallade åtta sen drog jag tillbaka. Då trodde de att jag drog in och spydde haha! Men ickesanicke, jag körde på lite mysmåndag med pelle i dojon, med streching! Haha! De andra hade inte heller pallat 20, så de kom tillbaka innan, vad trodde han liksom?! Haha!
På vägen hem sen var det inte så kul. Då slog nämligen mjölksyran igång, när jag tryckte ner kopplingen på bilen. Det är nog det värsta som finns efter ett tufft träningspass, när man kör hem och ska ligga och trycka på bromsen, koppingen och gasen. Benen slutar aldrig skaka! Ush.
Nu ska jag kolla runt lite på de bloggar jag följer och sen blir det nog sängen, kanske lite cosy readingtime först!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0