As long as you can feel the pain...you're alive

Igår på träningen sa "garran" att han inte skulle ha träningsvärk efter "det lätt passet". Han borde dock haft fel enligt min mening, (och säkert Gs med) för jag har tamejfan ont nästan överallt! Ändå så var det inte värdens träning, men det var första karaten för säsongen.. vilket betyder att man har hunnit glömma trapporna och förträngt smärta. Samtidigt så har vi under höstens träningar nästan endast tränat gradering, vilket inte innebär så värst mycket kondition. En riktig fighting träning var det ett tag sen man hade.. men igår! Oj jävlar vad han ville att vi skulle sattsa! Jag tror aldrig i hela mitt liv att jag har gjort två så dåliga minuter på mattan mot GJ som igår. Det var det sämsta jag har varit med om. Tack gode gud att det är ett minne blott. Fyfan.
Och fötterna ska vi inte prata om. G fick en blodblåsa första träningen på 4 månader och den sprack tillochmed, stackars, haha :P
Vila dem nu, för vi har en tuff termin framför oss brudar!
Puss

Kommentarer
Postat av: G

Jag kan fortfarande inte röra mig, blodblåsan känns som skön massage i jämförelse med träningsvärken! Men imorgon är det bara att bita ihop och tagga!



"Pain is your friend, your ally, it will tell you when you are seriously injured, it will keep you awake and angry, and remind you to finish the job and get the hell home. But you know the best thing about pain?"

"It lets you know you're not dead yet!"



;) <3

2009-01-14 @ 00:23:59
URL: http://mariasoderberg.blogspot.com
Postat av: MS

Tror du inte att jag hade ett jävla medelpass på feelgood på tisdagmorgon på gympan eller? haha jag håller halvt på att avlida.



matcherna mot "wannabee-bonecrusher-jensen" ska vi inte prata om.

Tur att vi hade så kul som vi hade på karatefysen. Gänget längst bak har tydligen börjat på droger hahahaa

2009-01-14 @ 09:01:12
URL: http://heejmartina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0