2a advent


Då var det ännu en söndag och denna söndag skrivs som andra advent. Alltså tänds det andra ljuset i staken för er som inte fattat det. Men det är också 6e december, vilket här nere betyder dagen då St Nicolaus (STAVNINIG?!) kommer med sällskap av Svarte Petter och åsnan. St Nicolaus är då som en slags tomte här nere som kommer med godis och en liten present till barnen. Igår var Theo och hälsade på honom i grannbyn och fick en stoor godispåse. Sedan igår kväll lades det ut frukt samt ett glas mjölk till dem, då de kommer på natten. Imorse var frukten "uppäten" och två små presenter låg på bordet och väntade på Theo. Svarte Petter är med då han är lite elak mot de barn som varit dumma. Men Theo sa att inga barn hade varit dumma igår så alla hade fått godis. Det var ju tur ^^.

Barnvakt igår alltså, det gick jättebra! Kollade på Arthur and the Minimoys (Arthur och Minimojerna på svenska) med Theo och Tim efter maten, samt lite godis från St Nicolaus som Theo bjöd på. Efter filmen var det läggdags för lill killen och jag och Tim kollade på Eragon, mycket bra film. Den passade mig, ska lätt se tvåan. Därefter gick Tim och la sig och jag låg kvar och kollade på One Tree Hill tills festprissarna kom hem från James Bond festen. Mario hade pistol med sig och svart kostym med vit skjorta och svart fluga. Vilken James Bond. Det är sånt vi gillar.
Puss

Kommentarer
Postat av: mormor

Vilken överraskning du får vara med om!Kul att du har har det bra Anna Andra advent här hemma var grå och dimmig som de andra dagarna i höst Morfar o mormor har spenderat några timmar i eftermiddag på Effecta auktion. Fynd:Bruna glasmuggar du vet dom jag serverar milkchake i Kramar många!!

2009-12-06 @ 17:33:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0